Mindent a Sotret gyógyszerről! (beszélgetés)
roát szedtem csak.
sotretet nem.
nem a sok volt a lényeg,6 hóig szedtem,hanem hogy már elötte is szedtem,persze évekkel de itt láccik h mégsem ürül ki teljesen.
föleg a sotret asszem,ott évek.
elöször szeded ??én sajna megszivtam ezekkel de ez csak gondolom egyedi eset volt,szedtem pár éve a roát nemis egyszer és valsszeg felhalmozódott bennem mert 10napig olyan fejfájásom lett hogy utólag mondták meg majdnem elpatkoltam...életembe nem éreztem olyat mint akkor.kiderült hogy A vitamin mérgezésem volt és mivel zsirban oldódó dolog,ezért nem 1 nap mire kiürül.elvileg hónapok...10 nap pokol volt.
de nem akarlak ilyeszteni,elsöre nekem sem volt semmi,csak valszeg már nem lett volna szabad szednem azóta ugy vagyok vele hogy leszarom miylen a böröm,de ez jó lecke volt !
a roának pl olyan hosszu a pairja hogy akinek megmutattam,totál meglepödött h mi ez a méreg!???
ja és mivel nem elöször szedtem,itt a bizonyiték hogy aki arra hajlamos ideig óráig hat csak.nkem 1 év mulva már minden a régi lett.most 26 évesen kezd türhetö lenni pedig semmit nem kenek rá,valszeg a hormonok.
de próbáld ki,mert használni fog,csak veszélyes ,akárki akármit mond.
További ajánlott fórumok:
- Ismeritek a Roaccutan gyógyszert? Mik a tapasztalatok?
- Antidepresszánsok, gyógyszerfüggőség
- Azokat várom eszmecserére, akiknek pajzsmirigy alulmüködésük van, gyógyszert szednek, és akármit csinálnak nem tudnak fogyni
- Magas vérnyomás, mindent csak gyógyszert ne
- Mindent a Tetralysal gyógyszerről
- Okozott már valakinek meddőséget a Sotret nevű gyógyszer?