Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Mindennapjaink 60 év felett. fórum

Mindennapjaink 60 év felett. (beszélgetés)

38. 2104cc91e8 (válaszként erre: 34. - Gyorki maria)
2009. jún. 26. 18:27

Hányadikon laktok Marci cicával?

Az enyém "csak" az elsőről esett ki szegény, de talán Én jobban megijedtem mint Ő! Hála Istennek semmi baja nem lett:)

37. 2104cc91e8 (válaszként erre: 36. - 9c8432d068)
2009. jún. 26. 18:05
Szia Évi! Köszönjük és Neked is minden jót kívánok a hétvégére, azért kis pihenést, lazítást is iktass be :)
2009. jún. 26. 17:16

Sziasztok! Én is előkerültem pár szóra.Ma alig voltam itthon,a péntek szokott lenni általában a bevásárló napunk.

Még szerencse,hogy a hatalmas eső előtt hazaértünk.

Szinte naponta esik,és csak nől a rengeteg gaz a kertben.Azt hiszem,ha holnap süt a nap,akkor nem kell azon törnöm a fejemet,mivel foglalom el magamat.

Szép hétvégét és jó pihenést kívánok mindenkinek.

35. 2104cc91e8 (válaszként erre: 34. - Gyorki maria)
2009. jún. 26. 17:00

Biztosan elkaptad a Cicádtól a betegséget :)

Viccet félretéve kedd reggelre az enyém is begyulladt, de hála Istennek Én spontán gyógyulok:) Hová készültél, csak nem valami jó kis kirándulásra?

Kellemes hétvégét kívánok Neked!

2009. jún. 26. 16:39
Sziasztok!Már gyógyulgat a szemem,ritkán fordul elő,hogy ilyen csúnyán begyullad. Igazából annak is örülök,hogy esik az eső és nem fáj a szivem,hogy nem tudok sehová menni. További szép estét mindenkinek!
2009. jún. 26. 08:02

Szia Rézike:)

Akkor Neked is van feladatod bőséggel:) A saját családod, háztartás és még a plusz-család, mert gondolom ott sem korlátozódsz csak a gyerekekre:)

A Férjed mit szól mindehhez??

Nektek is kellemes hétvégét kívánok:)

32. Rézike 49 (válaszként erre: 18. - 2104cc91e8)
2009. jún. 26. 07:21

Szia!

Köszönöm a jókívánságokat.

Kérdésedre válaszolva: Amikor nyugdíjas lettem, a fodrászbarátnőmnek mondtam, hogy szívesen vállalnék a nyárra 3-4 éves kisgyermeket. Egy alkalommal ott volt egy anyuka is, aki keresett valakit a 4 éves kisfia mellé. Így történt. Az idén februárban született a második kisfiú, akinek én lettem a " nagymamája."

Egy nagymamája él, de kinn Erdélyben és még csak fényképen látta a kicsit.

Szerencsére közel lakunk egymáshoz, így gyakran vigyázok a gyerekekre.

Szép hétvégét!

31. 9c8432d068 (válaszként erre: 26. - Gyorki maria)
2009. jún. 25. 14:15
Én is mielőbbi gyógyulást kívánok.
30. 2104cc91e8 (válaszként erre: 24. - 9c8432d068)
2009. jún. 25. 14:10

Szia Évi!

Örülök, hogy Neked legalább közel van az unokád, mert ebben a korban már lassan csak az számít, hogy szeretteink körében, közelében lehessünk.

Ez egyetlen fájó pontja az életemnek, ahogy írtad, nem ölelhetem, nem mesélhetek, nem vihetem játszótérre és nem süthetek Neki palacsintát :(

De úgy érzem, jól tettem, nem voltam olyan önző, hogy ne engedjem el szabadon, nyugodtan a gyerekemet ha úgy érzi Neki úgy jobb! Tanulni ment és ott is maradt.

Gratulálok az okos kicsi unokádhoz, na majd jön mesélni az iskolai élményeket, csak győzd hallgatni:)

29. gyorki maria (válaszként erre: 27. - 2104cc91e8)
2009. jún. 25. 09:36
Nagyon szépen köszönöm.További szép napot Neked is!
28. gyorki maria (válaszként erre: 25. - 9c8432d068)
2009. jún. 25. 09:35

Szia Évi.Én is Kertvárosban lakom.Ha megnézed az adatlapomat lehet,hogy ismerjük is egymást.Sokszor megkérdezik a volt kolléganőim, hogy mit csinálok egész nap,hogy nem dolgozok már.

Komolyan mondom zsúfoltabbak a napjaim,mert most arra is van időm amire régen nem volt. További szép napot!

27. 2104cc91e8 (válaszként erre: 26. - Gyorki maria)
2009. jún. 25. 09:27
Mielőbbi gyógyulást és jó egészséget kívánok Neked! Üdv: Fiti
2009. jún. 25. 09:24

Sziasztok!Csunyán begyulladt a szemem és lehet,hogy ma már nem lépek be újból.Hát engem nagyon elszomorit az időjárás,reggel azt hittem,hogy szép idő lesz,de mindjárt esik az eső.

Mindenkinek nagyon szép napot kívánok.

2009. jún. 25. 09:17

Jó reggelt,szép napot kívánok mindenkinek.

Most a napi elfoglaltságom közepedte próbáltam egy kis időt szakítani,hogy jelentkezzem.

Amint látom,Ti sem unatkoztok annak ellenére,hogy nyugdíjasok vagytok.Szerintem több tennivalónk akad,mint amikor még aktívan dolgoztunk.

Látom,vannak köztünk olyan szerencsések,akiknek még él az édesanyja. Sajnos,az enyém 17 éve,62 éves korában meghalt,ebben a hónapban lett volna 80 éves,ha élne.

Még nem írtam,nekem is két felnőtt gyermekem van,36 és 34 évesek,mindegyik házas,és a fiamnak van a kislánya,akit az előbb említettem.

Marika,mi mondjam azt,hogy földik vagyunk,mert 9 évvel ezelőttig én is pécsi lakos voltam,Kertvárosban laktunk.

Pécs mellett építkeztünk,most ott élünk.

Most röviden ennyi,most mennem kell,mert lejárt a mosógépem.

További szép napot kívánok,majd jövök.

24. 9c8432d068 (válaszként erre: 15. - 2104cc91e8)
2009. jún. 25. 09:06

Szia Fiti!

Nagyon sajnállak,amiért a drága kis unokád ilyen távolt él Tőled. Bizony nagyon nehéz lehet,hogy nem ölelheted a karjaidba,amikor szeretnéd.

Nekem csak egy unokám van,11-én múlt 7 éves,ősszel megy iskolába.

Nagyon aranyos,értelmes kislány,és szerencsére hetente láthatom,mert csak pár kilométerre lakik tőlünk.

2009. jún. 25. 08:52

Jóreggelt kívánok Mindenkinek:)

Remélem, jól vagytok?:)

2009. jún. 24. 20:17
Szia, akkor jó pihenést vagy munkát vagy szórakozást, ahogy kívánod :)
21. gyorki maria (válaszként erre: 16. - 2104cc91e8)
2009. jún. 24. 20:12
Sziasztok!Marikának szólithattók.Remélem is még sokáig maradok gyerek.Ma én sem érek rá. Mindenkinek nagyon szép estét kívánok!
2009. jún. 24. 13:06
Sziasztok! Én is kicsit elfoglalom a lakás másik területét, (főzni kell) aztán majd jövök:)
2009. jún. 24. 12:03
Szép napot mindenkinek! Sajnos,ma nagyon sok munkám van,ha lesz időm,akkor jelentkezni fogok.
18. 2104cc91e8 (válaszként erre: 17. - Rézike 49)
2009. jún. 24. 06:55

Szia Rézike! Húúú, de friss voltál!

Jó egészséget kívánok a Mamádnak, hogy még sokáig lehess "gyerek" :) Ügyes vagy, hogy találtál Magadnak jó kis elfoglaltságot (hogyan kerested a pót-unokákat?) Én meg egy nyugdíjasklubot kerestem Magamnak és oda járok egy héten négyszer ceragem ágyra és persze, addig beszélgetek az ott talált immár kdves ismerősökkel:) Napsütést (nem túl meleggel) kívánok Mindnyájunknak:)

2009. jún. 24. 06:28

Üdv. 60. év felettiek!! Csatlakoznék hozzátok..., a nyáron töltöm a 60. évemet.

Az idén lesz a 40. házassági évfordulónk. Két gyermekem van és egy 14 éves lány unokám. Nagyon szeretnék még több unokát, sajnos, ez nem rajtam múlik. Mivel imádom a kisgyermekeket, kerestem magamnak egy családot, ahol nincs nagymama. Így most van két fogadott unokám, egy hét éves és egy 4 hónapos kisfiú.

Amióta nyugdíjas vagyok, gyorsabban telnek a napok. Igaz, hogy sosem unatkozom. A szomszédomban él a 81 éves édesanyám,ő is gondoskodik a "szórakoztatásomról", csak még sokáig tegye. Így én is még "gyerek" vagyok.

Bemutatkozásként ennyi..., szép napot mindenkinek!!!!

16. 2104cc91e8 (válaszként erre: 14. - Gyorki maria)
2009. jún. 23. 19:45

Szia! Téged hogy szólíthatunk ?

Nekem is egy Fiam van és Én is 2005-ben lettem nyugdíjas, de visszahívott a cégem, hogy megszüntessem a volt munkahelyemet, úgyhogy egy évet dolgoztam tavaly!

De jó Neked, hogy még "gyerek" vagy :)

Ha az Én Anyám élne, Ő is 81 éves lenne :)

Nekem is volt egy cicám akit imádtam, 18 évig élt velünk és olyan volt mint a gyerekünk:)

A fáradékonyság pedig, ha bevalljuk, ha nem akkor is a korunk miatt van, ezt azt hiszem, mindenki így gondolja. De, fogjuk rá az edzetlenségre :)

Mert, ugye futva, vagy tornázva nem lehet kötögetni, olvasni esetleg kártyázni, mint Én:) Tehát, többet ülünk, mint korábban:)

Na, mostmár befogom a számat, lyukat beszélek a hasatokba :) Nektek is szép estét:)

15. 2104cc91e8 (válaszként erre: 13. - 9c8432d068)
2009. jún. 23. 19:34

Szia Évi! Megjöttem (fodrásztól) megcsináltam a vacsorát, ettünk, most itt ülök, ütögetem a gépet és közben filmet (Helyszinelők) nézek:)

Igen az Én drágaságom, (most májusban volt 3 éves) Bostonban él:)

2009. jún. 23. 19:16

Mindenkinek,sziasztok!A nyáron én is kevesett vagyok itthon,van olyan nap amikor besem kapcsolom a gépet. Én is 2005-be lettem nyugdíjas.

Nekem egy fiam van és a menyemmel nagyon jó a kapcsolatom,olyan mintha a lányom lenne.Két unokám

van,ők már nagyok.A barátnőmmel AVONOZOK, anyukámhoz járok sokat,ő még 81 éves kora ellenére is nagyon jól tartja magát. Nagyon sokat kötögetek,olvasok.Nekem csak az a bajom,hogy panelba lakom,igaz már 28 éve,de nagyon nehezen tudom megszokni a bezártságot. Én egyedül vagyok és van egy tündéri cicám,akinek sikerül felbosszantania nap mint nap. De azért tudjátok van mikor jobban elfáradok mint régebben és én úgy reagálok erre, hogy biztos nem a korom miatt van,hanem az időjárás változásokra fogom. De ha belegondolok,azért mégis csak 61 éves vagyok. Nagyon szép estét kívánok mindenkinek!

13. 9c8432d068 (válaszként erre: 11. - 2104cc91e8)
2009. jún. 23. 12:26

Szia Fiti!

Az igazság az,hogy nekem sincs sok időm a gép elé ülni. Lopom a perceket a "gépezésre" :)

Inkább este érek rá jobban,de akkor inkább,mint írtam is, az olvasás köt le.

Láttam a képeid között,hogy van egy csodás kislány unokád.Talán távol él tőletek,hogy nem unokázhatsz?

12. 2104cc91e8 (válaszként erre: 7. - Gyorki maria)
2009. jún. 23. 11:58

Igaz, hogy Te indítottad ezt a fórumot, de Én sajnálnám, ha abbamaradna :)

(Te se nagyon írogatsz ide:)

11. 2104cc91e8 (válaszként erre: 10. - 9c8432d068)
2009. jún. 23. 11:56

Szia Évi!

Úgy, ahogy írtad, úgy van: tényleg nem unatkozom Én sem, bár ilyen hatalmas munkába nem mertem belevágni, azért mindíg akad elfoglaltságom (hála Istennek)! Épp ezért kérlek ne haragudj, hogy ha esetleg beírsz valamit és nem válaszolok hamar az azért van mert most is mennem kell:)

Aztán még az utolsó soroddal is mélységesen egyetértek!!! (Én sajnos nem tehetem:( )

2009. jún. 23. 11:38

Olvasva a hozzászólásaitokat és is csatlakoznék a 60 felettiek táborához. Már 61 is elmúltam.

2005 óta nyugdíjas vagyok,de unatkozni egy perc időm nincs.

Pár éve építkeztünk,és még mindig rengeteg munka van a ház körül.

Ha van kis ráérő időm,akkor nagyon szeretek olvasni,sőt imádok.Képes vagyok még az alvást is mellőzni az olvasás érdekében.

Szeretek a neten is körbenézni,sok érdekes dolog található itt.

De a legszebb időtöltés az,amikor az unokámmal lehetek.

9. 2104cc91e8 (válaszként erre: 8. - Erdei gyümölcs 13)
2009. jún. 22. 19:49
Gratulálok a szép gyerekeidhez és gyönyörű unokáidhoz:) Remélhetőleg a komoly műtéted után tökéletesen rendbejöttél! Szeretem a szép kis városodat, egyik kedvenc helyünk:)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook