Minden ami retró. Ételek, italok, édességek, játékok, könyvek. (beszélgetés)
puncs fagyi,vanila es csokifagyi gepbol.
zizi cukor
sosborszesz
Família KFt
Szomszédok
Szívtipró gimi
Három kívánság
Tipp Hopp
Játék határok nélkül
Marimar
Paula és Paulina
Dallas
Kölyökidő
Telemázli
Régi közlekedési eszközök voltak rajta,megnéztem gugliban.Repülőgép,autó,gőzmozdony,lóvasút...
Na,a Kajla nugát az abszolút nem jött be.Egyszer romlott volt,amit kaptunk."Kocsmacsoki"-nak neveztük a húgommal,mert mindig azt hozott a nagybátyánk,aki vidékről érkezvén először szomját oltotta valahol,majd csak ezután jött hozzánk.Még a cigifüstöt is lehett érezni a csokipapíron. :-D
játékok:
Hotel
Ki nevet a végén?
ötödölő
Kérdezz felelek
piros papucs
Fekete Péter
Varázsfazék
A retró édességek finomak voltak még.Nem sorolom,miket ettünk,hisz jó páran emlegettétek már őket.Amit akkoriban nem szerettem,az a nugát-os csokik voltak.
Épp a minap jött rám,hogy annyira ennék retrós "Hópehely" parfét.De finom is volt az.És a csokoládés tej mindent vitt... Bedeco kakaó és társai:a banános és az epres.Találtam egy képet,amin van kókuszos és maracujás bedeco is.Sosem láttam még ezeket.
Ez a a Jóska,ez a Gyurka
Ez meg itt a véres hurka!
Jóska, Gyurka, véres hurka
Milyen jó a májas hurka
Hú de jó, sütni való!
A hurka télen-nyáron jó
Itt a kenyér, itt a só
Hurkát enni csuda jó!
További ajánlott fórumok:
- "virág"-os dalok, slágerek, könyvek, versek...azaz minden, amiben előfordul valamilyen virág
- Mit gondoltok a suttogó könyvekről? (Suttogó titkai, A suttogó mindent megold...) Érdemes megvenni őket?
- Ti mivel dobnátok fel egy gyerekzsúrt? ( étel, ital, játékok, ..)Minden ötlet érdekel!
- A Gőgös Gúnár Gedeon és hasonló könyvek új kiadásaiban vannak változások? Vagy minden kiadás változatlan?
- 10 hónapos lányom mindent megrág (kiságy széle, járóka széle, fém állvány, polcok, könyvek, játékok). 8 foga már van. Ez normális?
- Csere-bere /ruhák, cipők, háztartási eszközök, könyvek, játékok és egyéb olyan holmik, amiket szívesen elcserélnél/