Minden ami retró. Ételek, italok, édességek, játékok, könyvek. (beszélgetés)
dec. 9. 20:17
Tényleg jó volt a pezsgő por...sose vízbe tettük hanem a szánkba vagy a tenyerunkbe öntöttuk...a végén már olyan nyálas volt hogy nem jött ki több 🤣 Buci Maci sorozat füzetek, Dömötör könyvek
5. Enissa
dec. 9. 20:14
A mai napig tetszenek a 3 D-s interaktív könyvek.
A Kisgyermekek nagy mesekönyve borítója, a hercegnők ruhái a kedvencem volt, perceket, órákat elnézegettem.
4. libikóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 9. 20:09
Mikor a papa azt mondta,,szaladj kislányom a trafikba hozz egy fecskét:)
Mindig volt annyi,hogy kijött egy kakasnyalóka, gömbölyű rágó,pezsgőpor,diannás cukor😊
3. Enissa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 9. 20:08
a darált kávé illata tényleg jó volt. És hányan veregették, hogy kijöjjön az összes őrlemény. :)
dec. 9. 20:03
Na mire emlékszel,? Mi a legkedvesebb?😁 Imádtam pl hogy a kozertekben helyben daraltuk a mákot, kávét..mindig friss kávé illat volt a bejáratnál.. imádtam a mese kazettákat, bakeliteket, és az óvodába az egyszerű kocka játékokat, gyümölcs formájú homokozó készletet... édesseg közül zizi, Duna kavics, medvecukor
További ajánlott fórumok:
- "virág"-os dalok, slágerek, könyvek, versek...azaz minden, amiben előfordul valamilyen virág
- Mit gondoltok a suttogó könyvekről? (Suttogó titkai, A suttogó mindent megold...) Érdemes megvenni őket?
- Ti mivel dobnátok fel egy gyerekzsúrt? ( étel, ital, játékok, ..)Minden ötlet érdekel!
- A Gőgös Gúnár Gedeon és hasonló könyvek új kiadásaiban vannak változások? Vagy minden kiadás változatlan?
- 10 hónapos lányom mindent megrág (kiságy széle, járóka széle, fém állvány, polcok, könyvek, játékok). 8 foga már van. Ez normális?
- Csere-bere /ruhák, cipők, háztartási eszközök, könyvek, játékok és egyéb olyan holmik, amiket szívesen elcserélnél/