Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
50145
51432
52574
csak az utóbbi 3 hónap, miért írsz valótlant másokról?
és ott van hpgy Bp erstebank..de hazudozz csak tovább..senkinéls e vagyok okosabb, soha sehol nemí rtam, ezt te állítod, valótlanul
Semmi baj, nem ohajtalak feleségül venni, így ez nem gond :)
Sziasztok
Szabolcs Szatmár Bereg megyében mikor érkezik a GyOD?
Nyíregyháza kormányhivatal , még nem rakott ki Információt .
Nem látom " K írva Szabolcs megyét !
Vármegye -nevetseges .
Köszönöm ha valakinek van információja.
Nem kritizálok, és nem oltok le senkit, ez sem valós..kijavítom a nyilvánvalóan téves beírásokat, és válaszolok sok kérdésre..
Teljesen felesleges telefonálgatni, mert vagy leráznak egy semmitmondó valótlan válasszal, hogy pl 5-ig megérkezik, vagy nem tudják ők sem megmondani. Mivel Bp-en szinte mindig az első munkanap érkezik, minek telefonnálgatnom? hm?
De hiába is írja ki bárki is. Volt nem egyszer hogy ki lett írva el se hitték/az biztos nem úgy van nem akkor lesz
Pedig vagyunk jó páran akik a valóst írjuk ki és még így sem.
A mi megyénkben még pl telefonálni se kell mert lehet tudni mikor lesz. Hónap utolsó munkanapján és ezen nem változtat évek óta békés. Nem is fog. Posta rá egy munkanap... ❤️❤️
Ajjaj, én pl tényleg nem írom ki soha h meg kaptam 😂 Minek amikor előttem már 10-en ki írták a megyéből.
Nem hinném, hogy ezen alapszik….
De ezek szerint valakinek igen.
Bocsánat nem kotekedesnek számom de ha elolvastad amit kiírtam baranyaiaknak szólt.
Vissza olvastam pár hozzászólásodat te mindenkit kritizalsz mindenkit leoltasz.de sosem láttam olvastam hogy te azt írtad volna hogy felemelted a telefont és meg érdeklődted bárkitől az utalás időpontját.
50145
51432
52574
csak az utóbbi 3 hónap, miért írsz valótlant másokról?
A családi ilyesmit igen
Az ápolási gyod nem
Békés megye ma írták vissza számlán 31 postán 1
További ajánlott fórumok:
- Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?)
- Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása)
- Mandulaműtét - étkezési, ápolási tanácsokat kérek szépen
- Akik utálják az anyjukat!
- Mikor utalják a plusz fizetést a közmunkásoknak?
- Van itt valaki, aki asztmás gyerekkel van ápolásin?