Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
Benne volt a hiradóba, hogy a családtámogatási ellátásokat aposta holnap kezdi a kézbesítést, számlára 25.-én íródik jóvá, ezt tény. De ne keveredjünk bele a dolgokba
Családtámogatási ellátások:
- családi pótlék
- anyasági támogatás
- gyermekgondozást segítő ellátás
- gyermeknevelési támogatás
- Fogyatékossági támogatás
- Nagycsaládos gázártámogatás
Tehát a GYOD-ról szó nem esett!
Tényleg? nincs?
ki állította hogy sosem írom be ha megérkezett a GYOD a számlámra? TE
Ki állította hogy sose írom be hol kapom? TE, az 52962-es hozzászólásodban..mikor kiderült egyik sem valós..valahogy elfelejtetted beírni hogy bocs, valótlant írtam
Látod, ez a különbség köztünk..én sosem írtam rólad sosem minősítettelek, csak a beírásaidra reagáltam azokra válaszoltam, cáfoltam stb
Te, meg egyfolytában velem foglalkozol..leszólsz. minősítesz stb..
Szimplán fizetés, hiszen vonnak belőle nyugdíjat is, és szolgálati időnek felel meg.
Gondozásért kapott díj..
a szoc. támogatásokért nem kell semmit se csinálni, azok járnak, mint pl a családipótlék. GYOD-ért, meg kell "dolgozni" ha érted..
Dehogy ezért, azért mert valótlan dolgokat írtál, rólam is, utalásokról is. Nem én tehetek róla miket írsz..de ha engem említesz, akkor illik reagálnom.
Ha kioktatva érzed magad, akkor lehet azért mert rád fért :) sosem lekezelő vagyok, csak reális.
De bocs ha megbántottlak, majd figyelek jobban
Már bocs, de ő kérdezte honnan írok.. TE mire is reagálsz? és itt nem csak Baranya megye létezik, sokan máshonnan írnak.
örülök hogy neked sikerült valós infőkhoz jutni..
ÉN sosem kérdeztem meg egyszer sem másokat erről..TE miről írsz?? és valótlant
Köszönöm szépen a válaszokat !
Ízületes a 14 éves fiam már 6 éve és biologiaiterápiát kap injekcióban heti 2* már 4 éve
Még mindig nem vetted észre hogy Baranya megye!!!! Érted Baranya! Nem Bp Baranya akkor miért is javitasz oktatsz ki bárki.
Mindamellett engem meg sosem ráztak le bármikor telefonáltam teljesen normálisan meg kaptam a választ ami mindig valós volt Szóval ha te tudod hogy a te megyében pontosan mikor érkezik az utalás minden hónapban akkor nem is értem miért kerdezgetsz másokat.
GYOD nem jár le.
A határozat ideje jár le, azt meg a hivatal rendezi. Küldenek majd értesítést hogy ellenőrizni akarják az állapotot, kérik majd az orvosi papírokat stb, lehet hogy megint kijön a szakértő. De az is lehet hogy beadod a papírokat és simán hosszabbítanak, akár véglegesre. Gyerek állapotától függöen. Nyugi ettől még kapod majd a GYOD-ot egészen az új határozatig.
Tehát mindenben nekem volt igazam, és csak valótlant állítottál rólam..kösz hogy elismerted..békesség
és örülök hogy boldog családi életben vagy, sajnos sok, fogyatékost nevelő nő egyedül marad. Tendencia ez az országban
Ha megbántottam valakit akkor bocs érte
de tőled se láttam bocsánatkérést mert valótlanokat írtál.
téma lezárva :)
Sziasztok !
Megszeretném kérdezni hogy van-e köztetek olyan akinek lejárt a gyod-Ja ?
Nekünk 2024 áprilisba fog lejárni 4 évre kaptuk meg
Nem tudom hogy mi a teendő utánna
Na most akkor GYOD lesz pénteken Baranyában vagy nem? ( nem ápolási stb)
Tudja valaki ? 😀
Én valóban nem telefonálgatok mert tényleg mindig le ráznak és összeveszek csak velük.
De ha valaki ír pécsi telefonszámot, ahol tudnak is válaszolni a kérdésemre szívesen fel hívom !!
További ajánlott fórumok:
- Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?)
- Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása)
- Mandulaműtét - étkezési, ápolási tanácsokat kérek szépen
- Akik utálják az anyjukat!
- Mikor utalják a plusz fizetést a közmunkásoknak?
- Van itt valaki, aki asztmás gyerekkel van ápolásin?