Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
Sziasztok!
Hol találom meg az új honlapot? Mit kell beírni hogy lassam mikor utalnak Gyodot?
Mi az hogy lejár a GYOD? Az nem jár le. Felülvizsgálatot a hivatal rendeli el, 2 évente ha úgy látja, és erről értesít. Neked ebben nincs dolgod. De ettől még kapod a pénzt. Ha a felülvizsgálaton azt állapítják mwg hogy már nem jár a GYOD, valamely tényező már nincs, akkor megszüntetik, de erről tudni fogsz. Ha az orvosi papírokra érted, vagy nemtom mire..annak nincs köze a GYOD utaláshoz
Pontosítsd, mi jár le?
Bocs, hogy nem jött át mire is gondolt a költő :)
És a számlaszámát semmiképp nem kell módosítanod, hanem másik számlaszámot kell megadnod, ha máshová szeretnéd hogy utaljanak, ehhez módosíást kell beadnod, valami ilyesmit:
szia!
Szerintem bankszámla számra gondolt! Amúgy is ez már nekem is eszembe jutott, hogy hol lehet ? Vagy be kell e mennem ahonnan kapom
Akkor miért nem azt írja? most komolyan, bankszámlaszám, meg a bankkártyaszám, az ég és föld..hogy lehet keverni?
Ugye mindig le vagyok oltva a témában, de vannak akik nem tudják hogy mi a különbség?
Sziasztok! A bankkártyaszámot tudom online is módosítani, vagy a kormányablakban kell, esetleg máshol?
A válaszokat köszi előre is!
Sziasztok valaki tudja a Családit mikor kapjuk ?
Illetve valakinek infó mikor utal Veszprém megye GyODOT ?
További ajánlott fórumok:
- Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?)
- Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása)
- Mandulaműtét - étkezési, ápolási tanácsokat kérek szépen
- Akik utálják az anyjukat!
- Mikor utalják a plusz fizetést a közmunkásoknak?
- Van itt valaki, aki asztmás gyerekkel van ápolásin?