Szerintem a nyugdíjfolyósító igazgatosagnal kellene igényelni előre hozott nyugdíjat .
Én úgy hallottam,hogy aki legalább 20 évig otthon gondozta a gyermekét azon szülőknek jár havi 50 ezer forint amiről indul a nyugdíj összege,továbbá korkedvezmeny is jár .Nem szeretnélek félre tájékoztatni,de mindenképpen a kormány ablakban ,ill a nyugdíjfolyósítónal erdeklodd meg.
Részvétem.Tudtommal semmit nem kell vissza utalni.Minden hagyaték részét képezi.Gy.O.D ot még kapsz június júlisba is.Mert az a haláltól számított 60 napig jár.Utána kaphatod a minimál öregségi nyugdíjat azt hiszem.De ebben nem vagyok teljesen bíztos.
Sziasztok 31 én meghalt a lányom akit ápoltam Fogyatékosságit Rokkantsági járadékot kaptam utánna és Gyodot Nem tudjátok mit kell vissza utalnom ha rá teszik a számlára és hogy milyen ellátás jár nekem 62 éves vagyok Köszönöm ha válaszolsz
Na a rokonokról én is tudnék mesélni! Ahogy nagy lett a baj a családomban elfordultak tőlem!
Ahol nagy az egyettértés ott van pénz, ez biztosan így van! Ahol nincs azt inkább mellőzik nehogy segíteni kelljen.Remélem azért nem mindenhol van ez így!
Azért hülyeség kiakadni azon is, hogy valaki előbb kapja, mert nem kapja előbb. Azok a megyék minden hónapban előbb kapják, de ugyanúgy egy hónap múlva kapják megint. Ugyanannyi napjuk van beosztani.
Ha múlt hónapot nézed kb ugyan úgy jön A hétvégére esik az nyújtja ,Tudom nehéz be osztani de hidd el mindenkinek ,Türelem úgy még nem volt ne kapjuk meg