Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
A politizáló, személyeskedő vagy provokatív hozzászólásokat töröljük.
Nem tudható, hogy hogyan utalt. VIBER (azonnali utalás) vagy GIRO (röviden hosszabb idő mire át megy). A Magyar Allamkincstar pedig nem bank...az ő rendszerük teljesen más és elavult a többi banki rendszerhez képest! De ezekért nem a bankok a felelősek. Akinek az Allamkincstar utalja a bérét azok mind tapasztalnak hibát.
Na ez a hülyeség. Korábban mindig 7:50ig megkaptam. Ismerősöm intézi az utalást, ahogy utalták, jóvá is írta. Csak most meg húsvét után nem.
Reggel 8 előtt elutalták, de csak 16kor jött, akárhogy számolom, az nem 4 óra..
Ügyintézőm ennyit írt békés megyében : Tisztelt N. E.!
Az ellátásokat a Kincstár ma terheli a számlánkról. A mai nap folyamán (ma van hónap első munka napja) számlán kell lennie az ellátásnak.
Valamiért később jön most 😟 de elvileg jön ma
Bekesmegyeben már 745kor rajta szokott lenni semmi eddig mára van az utalás írva de látom senki nem kapott valaki tud telefon számot amin lehet érdeklődni hogy mi van
4-órás utalás van, ennyi időn belül íródik jóvá.
Annyit tudok ,hogy a raiffeisen bank minden óra 45perc és óra egészkor között írja jóvá az utalásokat. Ha 8:45 kor nem érkezik meg akkor csak 9:45 és így tovább...nekem ez a tapasztalatom.
Ügyintézőm ennyit írt békés megyében : Tisztelt N. E.!
Az ellátásokat a Kincstár ma terheli a számlánkról. A mai nap folyamán (ma van hónap első munka napja) számlán kell lennie az ellátásnak.
Illetve még egy kérdés. Előző hónapban reggel elutalták, de számlán csak délután 4 körül jött reggel 8 helyett. Mi történt?
Rendben. Ha bankban dolgozol, akkor ha elutalták már, akkor hol van?
Örüljünk ha dél körül megkapjuk
Egy rendes bank rendszere bírja! Ettől nem áll le! Sőt, több millió forint forgalom megy napi szinten és nem akad fent semmi. Hülyeséget ne írjunk már....bankban dolgoztam tudom.
Szerintem mindenkinek elutalták már. De olyan sokan kapják ma, lehet a bankok rendszere nem bír ennyit egyszerre. Most már csak az idő a kérdés a jóváírásra 🙂
Sziasztok Szolnok megye MBH bank alszik ... Általában 7 óra 47 kor már szokott jönni most még a netbank sem jelzi
Jó reggelt!
Hajdú -Biharban lesz ma? Mikor kb?
Sziasztok! Most hívtam Fejér megyét az utalási osztályt már kiutalták hamarosan érkezik. Szép napot 🤗
Mint írtam, előző hónapban mi se kaptuk 8ig meg, hiába szoktuk. Csak délután. Aki ma kapja, meg fogja kapni. Ez az egy biztos.
Én eddig mindig 7.50-kor meg szoktam kapni,ma viszont idáig még semmi.
Köszönöm szépen a gyors választ 😊
Össze vissza, de valamikor délután. Durva volt, mert eleve húsvét után, aztán még a szokott időben sem kaptuk..
Békéscsaba ma kéne kapjon de nincs rajta még 😅máskor ilyenkor rajta a gyod
Sziasztok. Ma vagy holnap kap gyodot Gy-M-S vármegye?
Köszönöm szépen előre is ha valaki tud segíteni.
Engem is meglepett! Jó későn utaltak, ha jól emlékszem délután fél 4-kor érkezett meg számlára! Remélem ma nem így lesz!
Sziasztok!
Győrben egy verset szavalnak:...Ajudj el kis Balázs...😆😆😆
A legutóbb Komarom-Esztergom megye is 8 helyett későn utalt. Akinek ma kell, meg fog jönni.
Még a végén közlik nem ma utalnak 😂😂 vagy csak délután
További ajánlott fórumok: