Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
A politizáló, személyeskedő vagy provokatív hozzászólásokat töröljük.
Én is budapesti vagyok,2009-óta kapom az ápolásit OTP-s számlára,de ebben a hónapban még nem jött semmi.Ahogy olvasom egy bp-i sem kapott még semmit! Most már csak reménykedni tudok,hogy hétfőn már rajta lesz,mert nekem ez az egyetlen egy bevételi forrásom van,mint szinte itt mindenkinek!
Egy "sorstársammal" beszélgettünk ....az látszik kiderülni, hogy az 5.-i utalási határidő, az arra vonatkozik, hogy nekik kell utalni addig....az, hogy rá kerül-e a számlákra 5.-én az már más kérdés....ezek szerint ha reggel utalnak mondjuk 5.-én, elvileg a 4 órán belüli utalás szerint még aznap rajta kellene lenni a számlákon, de ez például a családiknál is úgy van, hogy utalnak és másnap kerül a számlákra...szóval ez a 4 órás utalás úgy látszik a hivatalokra nem vonatkozik....ha ez így van, akkor hétfőn mindenképp meg kell lennie....ha nem, akkor más gebasz van.....
én 5 éve vagyok ápolásin, olyan már volt, hogy 5.-én kaptam meg, de inkább még előbb....ilyen még nem volt, legalábbis nekem....vannak itt,akik már megkapták, szóval ez tényleg valószínű egyenlőre, hogy a területileg illetékes hivataloknál az ügyintézők milyen ütemben dolgoznak..
Szerintem itt már csak Hétfőn lesz Ápolási de ha hétfőn nem lesz reggel a számlán tuti hogy el küldöm őket a fenébe!!!!Valaki Bp kapott Ápolásit????
Sziasztok!
Ez tényleg felháboritó,hogy azt a kevés kis pénzt van pofájuk később utalni!!
Bezzeg a nyugdijasokkal nem merik megtenni,hogy 12 helyett 15.-én utalják a nyugdijukat!
szívesen :)
ha hétfőn meg is jön, akkor is felhívom az ügyintézőt..ismerem személyesen is, meg kérdezem , hogy mi volt ez most....az is érdekes, hogy amikor még az önkormányzathoz tartozott az ápolási, akkor is ugyanez a nő volt az ügyintéző és az irodában a többi is....csak most más lett a "főnökségük" ,ugye mostmár kormányhivatal...... de ugyanabban az épületben vannak mint eddig, csak 2 emelettel feljebb.....
köszi aranyos vagy megtaláltam...válaszolt a Hölgy...sajnos Ők ezt nem látják-tudják azt írta attól kell megkérdezni akitől az ellátást várjuk...nem lettem okosabb...mindenki hazudott ma a hivatalokban telefonon, hogy elutalták az ápolásit...ha így lenne, akkor meg is kaptuk volna...undorító mind egytől-egyig!!! a nagy járási hivatalok...már levegőt sem lehet venni ebben az elcseszett országban...
kellene, hogy működjön, mert különben minek van ilyen szolgáltatás...de mondom, hogy nem is válaszoltak.....
ha van otp-s internet bankod, akkor belépsz a számládhoz és a jobb alsó sarokban van egy vízszintes "menüsor"...Üzenetek Chat Segítség
Ha ott rá kattintasz, felugrik egy chat ablak...elvileg kellene, hogy válaszoljanak.....
hogy lehet az hogy van aki megkapta van aki nem
sziasztok ma sem jött meg számlára az ápolási tudja valaki mi van?
Nekem is a nagy pestről kellene h megérkezzen de sehol semmi csak üres szavak...
Erste bank és még semmi!!!
Szia!Hát én erste bankos vagyok és Bp de itt sincs semmi komolyan mondom 13 orakor felhivtam a nagyságos urat és azt mondták folyositották már de hova mert hogy hozzánk nem érkezett semmi az már biztos!!!!!Úndorito ami ebbe az országba folyik!!!!!De ha ök nem kaptak volna fizetést és fizetés emelést akkor már ugatnának!!!!!!
megkérdezhetem,hogy milyen cheten tudtál velük beszélni otp-ből?...ezt, ilyet még nem hallottam...
Szerintem már aki mint Én is otp-s ne is várja ma....ilyenkor már réges régen legkésőbb 4-ig átkellett volna, hogy jöjjön a pénz mivel csak délig dolgoztak a nagyságák...az viszont igaz, hogy akinek otp számlája van annak ha a számlájára utal valaki aznap este 7 óráig még teljesül, mivel addig van nyitva...talán-de mostmár nagyon pici a valószínűsége...elintézték szépen a mai napunkat és a hétvégét is... bezzeg nekik szünnap volt a hétfő fizetés emelést kapnak...nagy királyok az átlagemberek kárára...vissza is élnek vele mínősíthetetlen ez ami itt folyik....
Most beszéltem a járási hivatallal,és azt mondták,hogy nem én telefonálok előszőr ez ügyben.Várjak türelemmel,mert ők sem tudják,hogy mit csinál a magyar Államkincstár! Tök jó ! Itt a hétvége és nem utaltak . . . .Szóval Bp.OTP bank még semmi . . . .
már szerda reggel otps számlán volt nekem.szabolcs megye
nem telefonálgatok, de beléptem a számlámhoz...az otp-s cseten megkérdeztem,hogy ha utaltak már, akkor mikor teszik rá a számlámra ????? ahol elvileg mindjárt kellene válaszolniuk....de válasz nincs
Bp. otp....még mindig nincs.....van már valakinek pesten otp-nél ?
Azt mondták hogy szerdán kiutalták...
Durva amit művelnek 2 napja nem ettem...És még mindig nincs a számlámon ma már nem is lesz....
Meglepődtem,hogy ilyen "hamar"megjött!Komolyan,még ha milliókról lenne szó..de hát olyan kis pici pénz,tiszta vicc,és szomorú is egyben!
Valami undorító, hogy mit művelnek!!!!!!!!! Látom szofi35 Neked legalább megérkezett. Persze ezt nem jó dolgában kapja az ember de, hogy ennyire nem törődöm senkik rendelkezzenek mások és ráadásul beteg emberek járandósága felett ez már tényleg több mint sok!!! Egyébként meg csak délig vannak a nagyságák, így nem tudom ugyan, hogy akarnak éjfélig CSAK egy gombot nyomni? Talán valamelyik majom beszalad vacsikája előtt és elindítja az utalásokat!!!! Nekem még azt is mondta miss senki, hogy nem tudja mi az aznapi utalás, hogy 4óra múlva külső bankból is a számlán van a pénz ilyen tudatlan rosszindulatú kicicomált nőcik csücsükélnek és jót röhögnek két kávé között az emberek problémáján! Nálam is amíg az önkormányzat utalt mindig rendben volt 18 éve nevelem fogyatékos lányomat és baromira semmibe veszik, mintha Ő nem lenne ember!!!
Sziasztok!A postás most hozta.Hajdú-Bihar.
Ugyanígy jártam. Más emberek életével játszanak, és még lekezelően is bánnak velünk.... azóta van ez így, amióta kormányhivatal. Az önkormányzattal nem volt problémám, sőt...:-(
Azt mondta az agresszív némber, ma éjfélig(!!!) kell elindítaniuk(!!!!) az utalást....
kész vagyok:-(
Sziasztok, kaptatok ma számlára ápolásit? Felhívtam a nagyságos Pest Megyei Kormányhivatalt de elutasítóan flegmán csak mellé beszélnek, hogy ki van adva utalásra türelmesen várjak. Menjenek a jó francba ez több mint szemétség!!! Mit képzelnek ezek magukról? Ebben a nagy magyarországban már senki és semmi nem számít, csak az urak akik össze vissza beszélnek és hazudoznak. Csak azt nem értem, hogy a határozatomban! 5.-én rajta kell, hogy legyen a pénznek a számlán. Ezek semmibe veszik a beteg embereket,a jogszabályokat amit ők hoztak-hoznak meg rohadtul nem tartják be. Isten ember nem számít már itt. Hova jutottunk, katasztrófa!!! Írjatok már lsz. ha valaki szerencsés lett ma!
Kapott már valaki ápolásit???
További ajánlott fórumok: