Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
A politizáló, személyeskedő vagy provokatív hozzászólásokat töröljük.
Sziasztok! A minden hónap harmadik napjáig kell kiutalni,azaz 3. munkanapot jelöli,szóval a 4.e az első munkanap,mivel elseje ünnepnap,2,3 pedig hétvége. Első munkanap utalnak így is,nem utalnak emiatt (sem) hamarabb.
Szia
Igen. Szabolcs megye november 4-én utal.
Igen én is ezen gondolkoztam.... de nem tudok a penzügyesekhez telszámot. Köszönöm szépen amúgy a válaszod
Amig él a határozat kapod, ne aggódj emiatt
Szia
Én kedden hívtam a hatósági osztályt,mert felülvizsgálaton van a gyod és még nem kaptam semmi határozatot,féltem nem kapok pénzt sem. Azt mondta a hölgy a folyositas folyamatos,de az ügyintéző szabadságon van azért nem született még döntés. Bízom benne így lesz
Folyósításra is rákérdeztem,de arra nem volt rálátása,azt a pénzügyesek tudják csak megmondani,de szerinte megkapjuk penteken …. Én is épp ezen gondolkodtam fel kéne hivnom,mert nagyon számitok a holnapi nap rá…
Sziasztok. Tudja valaki hogy utalnak e 25-én Somogyban gyodot? (Mivel 26 szombat). Vagy ami biztos 28-án?
Sziasztok akkor Szabolcs megye 4 utálja az àpolàsit?
3.napig kellene utalnia. Majd ki rakják ki úgy is ha hamarabb lenne. Bár megteheti azt is hogy október 31 küldi el és 4én lenne rajta. ...
De el utalni el kell nekik a családit 3ig az egy dolog hogy nem feltétlen kapjuk meg. De tény hogy ha 4én utal azzal már túl menne. Mert ugye törvény szerint 3. na
"Ezen időpontig kell az ellátást elutalni, tehát ez nem azt jelenti, hogy eddig a kérelmező meg is kapja azt."
Államkincstár honlapjáról másoltam ki! Jól ki van ez találva!
Sziasztok baranya megye 30 án kap gyodot szep napot
Nézd meg a törvényt... 3.ig kell a cspt utalni
Bocs, én nem a családira értettem, akkor kevertük.
De, igazad van.
Baranya megye 30.-án utal.
Magyar államkincstár oldalán amúgy az van írva h számlásoknak 3- áig megkéne kapniuk, akik postán kérik azok legkésőbb 10 éig kapják meg.
5.-ig kell ujtalniuk, így hétfő 4-e még pont benne van
Hát Baranya 30an fog állítólag telefonba azt mondták komlo
Szia.Nem tudom melyik megye.De Budapest tuti nem utal elöbb,sose szokott.A többi megyèt nem tudom.
Sajnos nem kapjuk előbb, azt mondták 5 dikén várható számlára
Sziasztok csp nem gyod de hátha... Tényleg előbb jön az utalás és nem 4.èn? Mert hogy 1e munkaszüneti nap és a 2 3 is... És törvényben 3.ig kell utalniuk..... Hétfőn az az 4.èn már késő lenne ez alapján
November 4. Borsodban sose jön hamarabb....
Sziasztok heves megye mikor utal most kapok elsőnek számlára köszönöm szépen
szia 29-en utal Csongrád megye
Sziasztok csongrad megye tudja valaki
További ajánlott fórumok: