Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
A politizáló, személyeskedő vagy provokatív hozzászólásokat töröljük.
Ilyen korán nem szokott, majd kettő után várhato.
Sziasztok. Somogyban kapott már valaki gyodot?
Borsod 4-én utal most kaptam meg a választ
Szia. November 4-én utal Szolnok megye
Szia.Oktober 31-en csütörtökön.
Sziasztok! Békés vármegyében mikor lesz Gyod?
Sziasztok! Segítsetek légyszíves aki tudja Jász-Nagykun Szolnok Vármegye mikor utalja a GYOD-ot? Előre is köszönöm
És mien tel számon érdeklödtél
Heves megyében a kormányhivatalnak írtam e-mailt, azt írták 4- én lesz.
Lejjebb azt írták hogy holnap :)
Az egy dolog hogy a postára elutalják, de hogy a posta hogy ossza be, mikor hova hogy hordják ki, az már más tészta. Az szerintem postánként változhat 1-2 nappal
Akkor a postai ott is 5-én lesz. Mert késöbb nem utalhatja. Ezt nem értem a számlás a postai után van ahol két nap nálunk ráálltak a harmadik napra. Akkor Budapesten most hogy lesz? Nem vagyok benne érdekelt csak merő kíváncsiság
Bp általában, szinte mindig az első munkanap utal, ami most 4.-e
Mikorra várjátok Pesten a számlás utalást?
Sziasztok!
Vas megyéről tud valaki mikor jön a gyod?
Szia persze hogy tudom, hogy nem ugyanaz a Pest megye meg Budapest.Én csak azt írtam amit nekem az ügyintéző írt.Ez számlás utalás nem postai.Budapest.
Szia!
Melyik megyében laktok ha nem baj, hogy megkérdezem. Mi Fejérben, de valami eszméletlen az ügyintéző.
Nekem az ügyintéző 4 diket irt
Helló Tolna megyében tud valaki infót gyod ügyben,mikor utalnak?
Elnéztem bocsi !!!
Nekem az 5 éves volt most de a 2 éves felülvizsgálatra csak hív a szakértő,hogy mikor jön.
Ha jófej megmondja a pontokat ha bunkó akkor várni kell a határozatra.
Nálunk sajnos nem kérdés,hogy megkapja-e ,így emiatt nem kell aggódnom 😔
Szia!
Nekem Október 10-én járt le az 5 év és 16-an érkeztek meg a papírok 🤦♀️.
Hívtam a benne talalható ügyintézőt és mondta ne aggódjak mert kapom tovább.
Elintéztem az orvosi igazolást az iskolalátogatásit és beadtam Október 25-en a papírokat.
Majd hív a szakértő,hogy mikor jön es utana lesz meg a határozat.
Ne aggódj mert nem sietik el a dolgokat
Szia. Az a baj hogy Budapest és Pest megye nem egy. Én nem hinném hogy nekünk hamarabb lesz. Pár éve olyan szépen ráálltak a " számlás utalás után + 3 napra" ( pedig rá 2 napra volt mindig a postai) hogy tényleg csoda lenne ha nem 5-én hordaná a postás.
Komárom-Esztergom megyében vajon mikor lesz gyod?
Szia nekem az ügyintéző azt mondta Budapesttel kapcsolatban,hogy nem valószínű hogy lesz,de a táblákat hamarabb kérte be a pénzügyi osztály egy nappal.
Rosszul kezdtem a mondatot. 30. - án lesz utalás
Igen. 30-án hordja. De ne számold bele az elsejét. Mert az ünnep. Tehát 31csütörtök-1-je péntek(ünnep),2-3.szombat vasárnap. Úgy számold a számlás utalás után a 3 munkanapot hogy 31.4.és 5.- azaz kedd. Sajnos most itt ez a plusz három nap nem számít. Mármint az elseje másodika és a harmadika.
De az utalás az 30-dikan lesz úgy tudom akkor mert nem negyedikén horgya a postás?
Budapesten ugyanez megy .Igen megèrkezik előbb 2 nappal mert az user 88765 szomszèdja ott dolgozik.Engem meghazutol napokon keresztül.Elerkezik a nap sehol semmi.Azt megvan sertödve.Aki èvek óta kapja,tudja mikor jön.
Konkrétan vissza se kellett volna lapoznia, mert a kérdése alatt volt a válasz, alatta még ugyanaz a kérdés..nem is értem komolyan.
Kedves sorstársak!
Van itt olyan akinek diabos a gyermeke?
Megpróbálom röviden leírni a sztorinkat.
Adott a 12 éves lánykánk, aki 6 éve cukros. 2022 augusztusban kijött a "szakértő" aki megállapította, hogy nem vagyunk jogosultak a gyodra, mert a 10 éves gyermekünk önellátó... Hát ezt nem hagytam annyiban, bíróság lett a vége, ahol az országos igazságügyi orvos szakértő felülvizsgálta a kicsink állapotát. A mi javunkra🙏.(6 hónap bíróságra járás után) Hivatalosan 2024 decemberig állapította meg és a határozatban benne van, hogy 2024 dec.-ben újabb felülvizsgálat szükséges. Na most ugyebár mindjárt itt van, de még mindig semmi levél nem jött. Ilyenkor szerintetek mi a teendő? Menjek be a hivatalba? Illetve ha már a "szakértő" akkor is elutasított minket akkor most is szerintetek erre számítsak? Köszönöm ha elolvastad és válaszolsz.
További ajánlott fórumok: