Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
A politizáló, személyeskedő vagy provokatív hozzászólásokat töröljük.
Sziasztok ,tudom korai de nem tudja valaki decemberben remélem nem küldik ki a gyodot előre a januári.A fogyatekossagit biztos decemberben utálják előre a januári bízom benne a gyodot meghagyják januárra..köszi a választ
Nem tudom ugyanaz a csoport e, de egyik csoportba nem admin, hanem egy nagyon okos nő írta. Kardoskodott, míg hivatalos forrást nem adtam meg. Aztán előadta, hogy őt a postása félretájékoztatta akkor, meg az ügyintézők 🙄😆
Szerintem ugyanarról a nőről lehet szó, akiről ti is írtok.
Sziasztok! Somogy 28án hétfőn utal a délutáni órákban.Addig is kellemes hétvégét mindenkinek.
Ezért is lenne jó,ha valaki nem biztos a dátumba,akkor ne írja ki,mert ha mégsem akkor utálják amikor ő gondolja,akkor utána vita, félreértések lehetnek belőle. Úgy gondolom,hogy mindenkinek fontos,hogy mikor érkezik, hiszen legtöbbünknek ez az egyetlen bevételi forrása. Mielőtt valaki letámadna,nem a gyerekemből élek stb. Ha tehetném vissza adnám,ha helyette lehetne egy egészséges gyermekem, és úgy gondolom,hogy sokan így vagyunk ezzel. Én mindig rád várok Bea ,mert te eddig mindig pontosan informáltál minket,illetve azok,akik felhívják őket. Szép estét mindenkinek!
tied mindig pontos infó köszönjük.🤗
Esetleg azt tudja vki hogy pontosan hol található a kormányhivatal honlapján? Én nem találom 😬
Sziasztok,
Tatabányai infom:
A vonatkozó jogszabályi rendelkezések betartásával a rendszeres szociális ellátások (pl.: GYOD) utalása minden hónap 5. napjáig kiutalásra kerülnek (kivételt képez a december hónapra járó ellátás, melynek a folyósítása december 30-áig történik).
Tájékoztatom, hogy a várható utalási időpontok a Kormányhivatal honlapján megtalálható.
Várható utalási időpont az október havi szociális ellátások esetében: október 31.
En ma is megkerdeztem mert mar volt aki be tamadot hogy 29 en lesz nem nem lesz 29 én ma is azt mondta az ismerosom 30 án utalnak Komló.
Hát ez mára kilőve mivel eddig kb fél3 körül számlán szokott lenni. Majd hétfő
Én már meg sem lepődök ezen. Lerázzák az embert mindig telefonban,olyan hangsulyban beszélnek … szerintem nem érdekli őket mit akarunk,ki mennyire van megszorulva és számit a penzre. Mindegy mit mondanak ,sosincsenek felelősségre vonva mert mondjuk félretájékoztatnak…. Ha van közöttünk bármilyen ügyintéző,elnézést… es tisztelet a kivételnek. De mi hivatalos helyeken ezt tapasztaljuk,hogy sokszor csak fogják a fejüket egy egy általános kérdésnél…
Így van. Értem én hogy csak hétfőn kapunk.. de azt nem értem miért mondták azt reggel hogy kiutaltak a bankokban a pénzeket.... holott elvileg nem is ... ki érti ezt?! Én nem
Lassan kiderül ki mondott igazat. De nekem nagyon határozottnak tűnt a hölgy telefonban a pénzügyeseknél. Azért is írtam meg,igy te is fel tudod hivni.
Legkesőbb 16 óraig meg szokott érkezni ha ma kapnánk,de én már nem számítok rá.
Igen, az ápolásit és a GYOD-ot egy napon szokták utalni.Legalábbis eddig mindig így volt.Most már nagyon kíváncsi vagyok,mert nekem is 29.- e volt megadva.Viszont a komlóiak és Habó Beáta
100%- ra szokták mondani.
Így igaz.. az egészben csak azt bosszantott hogy ő az ADMİN és tilt mindenkit aki másképp gondolja. Merthogy ő biztos benne.... és én oda mertem írni hogy hogy gondolta ezt
Köszönöm szépen. De azt azért nem értem akkor miért mondták hogy ki lett utalva a bankokhoz
82/502 600 hivtam 6-számot nyomtam az a pénzügyi osztály. A hölgy megmondta nem lesz ma kifizetés,csak hétfőn mennek az utalások! Ha gondolod te is nyugodtan hívd fel,de sajnos biztosan ma nem kapunk…
Szinten… de én is visszanéztem az utalásokról az smst,és volt olyan honap hogy 26-a szombatra esett,de 28-án jött az utalás. 26 előtt nem kaptuk meg eddig még sosem
Nagyon várom mai napra mivel lassan kifogyok mindenből. Műszaki előtt állunk meg hát most az elmúlt időszakban rengeteg kiadás volt
0682/795-175 itt azt mondták hogy bankok felé elutalták a pénzeket. A 0682/795-167 esen meg azt mondta a faszi hogy szerinte megkapjuk ma
Szia en teljesen más telefonszámon kaptam információkat. 2 telefonszámot hívtam. Az első azt mondta hogy szerinte megkapjak a számlások ma. A másik azt hogy a bankok felé el lett utalva a pénz. Már csak a bankokon mullik mikor írják jova
Köszönöm szépen! Sajnos nem mindig van netem.
82/501400
Majd légyszi írd be ha valamit megtudtál
Igen mindig 26-án kaptunk. De Elvileg 26-ához közelebb van 25 mint 28
Azért az kemény. Tudsz telefonszámot adni. Hátha többet megtudok.
Még annyi, hogy a helyi önkormányzatok, és a helyi járási hivatalok nem utalnak....GYOD, ÁPOLÁSI DÍJ, MUNKANÉLKÜLI SEGÉLY, FHT. Nézd meg az utalást a mobilbankban, vagy az internet bank felületén. Minden esetben az adott megyeszékhelyi önkormányzat intézi kizárólag az utalások kérelmét...Baranya megye (Pécs)...Somogy megye (Kaposvár)...Tolna megye (Szekszárd)...Zala megye (Zalaegerszeg)...Veszprém megye (Veszprém)...stb.
A Magyar önkormányzatoknak a számlái különböző bankoknál vannak, amire a bevételeik érkeznek.
Az államkincstári számlákat, és az azon lévő összegeket a Magyar központi költségvetés biztosítja az önkormányzatok számára. Tehát az önkormányzat a központi költségvetési, adófizetői pénzből biztosítja az FHT, GYOD, ÁPOLÁSI DÍJAK, MUNKANÉLKÜLI SEGÉLYEK KIFIZETÉSÉT. Az államkincstári számlám lévő összegekből hívnak le pénz összegeket arra a számlára, amiből biztosítják az utalasokat a kifizetéseket a GYOD, ÁPOLÁSI DÍJ, MUNKANÉLKÜLI SEGÉLY, FHT. Baranya megye (Pécs) pénzügyi osztály egy utalási kérelmet továbbít a Magyar Nemzeti bank 100% tulajdonában lévő GÍRÓ rendszerbe, ami a Magyarországi összes pénzügyi, utalási tranzakciót végzi. Tehát a GÍRÓ rendszer utalja az összes pénzt Magyarországon. Sem a bankok, sem az önkormányzatok nem tudnak utalni, mert nincs ilyen rendszerük. A bankok az érkező utalásokat tudják jóváirni a számlákon egy autómata jóváiŕó rendszer segítségével.
További ajánlott fórumok: