Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
Szia! Nálunk a postás pl engem szokott megkérdezni, hogy tudom e az utalás napját, mert abból tud kalkulálni.... Ő csak akkor tudja meg ha beérkezik az utalás, egyidőben a számlákkal.... utána tud biztosat mondani.... meg persze ha felismeri a rendszerességet
Nem rosszból írom, csak ez az én tapasztalatom
Sziasztok.
Olyan kérdésem lenne hogy én Gyodon vagyok a fiammal és ha jól számoltam most októberben lenne esedékes a 2 évente felülvizsgálat de egyenlőre még mindig nem kaptam semmilyen levelet ezzel kapcsolatban nekem kellene keresni őket vagy majd biztos jön róla levél? Köszönöm előre is.
Sziasztok!
Valakinek infója Szolnok megyéről ápolási mikor jön. Mindig hó eléjén jön de mivel most 1-je az péntek és Mindenszentek.
Köszönöm a választ
helló
Köszi szépen.
Gondolom ha valaki igényli az levonodódik belőle.
Ha ugy van szerinted apuka a gyest igénybe veheti és a gyod-t én?
Így van, Bp 98% hogy 4-én dél körül íródik jóvá a számlákon
Mióta kapjuk, azt hiszem egyszer jött korábban a köztisztviselői nap miatt.
A Határozat nem jár le. Felülvizsgálatok vannak általában 2 évente..
Nem tudom hol látsz te ilyet a határozatban, de tévedsz. Mindig ha elrendelik a felülvizsgálatot, küldik a kitöltendő papírokat, és utána ha kell, bekérnek orvosi papírokat stb..meg jön a szakértő. De ez nem mindig van így, ha olyan az állapota a gyerkőcnek, és ez látszik a korábbi papírokon, akkor csak küldik az új határozatot, hogy megy a GYOD tovább..ahogy nálam is.
Így müködik, nincs más.
Szia!
Már 3.-ik alkalom lesz hogy lejar a hatarozat és ennek a hosszabbítása, régen küldtek automatikusan, most nem tudom hogy működik!
További ajánlott fórumok:
- Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?)
- Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása)
- Mandulaműtét - étkezési, ápolási tanácsokat kérek szépen
- Akik utálják az anyjukat!
- Mikor utalják a plusz fizetést a közmunkásoknak?
- Van itt valaki, aki asztmás gyerekkel van ápolásin?