Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
A politizáló, személyeskedő vagy provokatív hozzászólásokat töröljük.
Szia. Jó reggelt. Igen most olvastam vissza, hogy a teljes összeget kérdezték. Annak a menetét nem ismerem, nekünk ugye nem a teljes jön, csak a különbözet. További szép napot Mindenkinek! :)
Szia.
Minden igaz amit leírtál!
Csak hogy itt a lényeg az, hogy mindenből a legmagasabb összeg legyen.
Tehát apuka ne dolgozzon teljes munkaidőben, hanem legyen gyesen, hogy anyuka megkaphassa, ne csak a különbözetet, hanem az egész GYOD-ot.
Szia. Lehet, hogy nem egyforma a rendszer? Az elbírálás terén? Bár kétlem. De én most intéztem a kislányomra is a gyest emelt csp t, és a gyodot és a kisfiamra is kapom mindegyiket. És nem a párom kapja, hanem én mivel én gondozom őket itthon. Mindegyik gyerekre kapom. Múlt héten intéztem, annyi, hogy épp úgy mint a kisfiamnál a gyod kevesebb annyival kb mint a gYes összege így, De ezt ott akkor is most is mondták, viszont a kettő nem üti egymást. Most is mondtam, mikor bent voltam intézni mindkét helyen, hogy a fiamra mit kapok, és úgy adtam le a többi igénylést a kislányommal kapcsolatban. Szerintem bent érdeklődj az illetékes helyeken. Ott mondanak biztosat. De jár mindkettő, a fiamra január óta párhuzamosan kapom a gyest és a gyodot is. A pici lányra ugyanez most.
Sziasztok ! Valaki meg tudná mondani Békés megyébe postás ápolási mikor várható ?
Sziasztok szabolcs megyéröl lehet tudni mikor utalnak gyodot?
Sziasztok, Baranya utalásról lehet tudni valamit?
Ez nem lehet figyeljetek oda én 2018ban átjártam ezt .jún5.én született a kicsi elötte a párom kapta a nahyobbra a gyedt én meg az ápolásit. A kicsi születése után nekem kellett a 2 gyest igényelnem így az ápolási és agyes különbözetét kaptuk addig amíg a kicsi 168 napos nem lett, utána apuka ment gyedrea kicsivel plusz gyesre a kisfiúval én onnantól a teljes ápolásit megkaptam
Nálunk úgy van hogy ugyanarra a gyerekre én kapom a teljes gyodot a férjem a gyest. 6 hét múlva születik a lányunk, arra pedig én igénylem a gyest. mind a három összeg teljes
Hétfőről hallottam én is . ☹️
Ugyanazon gyerek után nem kaphatnád a gyest a gyoddal együtt.
Ha mas gyerek után kapod a gyest és másra a gyodot, akkor jár mindkettő ellátás teljes összege.
Nagy fiam után gyodot kapom, kislány után emelt csp és gyes. 2 héten belül megszületik kislányunk, utána szintén meg lesz a gyes.
Már jóval előtte utána jártunk a hivatalban.
Sziasztok! Rég nem voltam, kivizsgálás van a kiscsajomnak...
Az lenne a kérdésem,hogy ha egyik gyerekre Gyod-ot kapok,de közben másik gyereknél esélyes hogy jogosultak leszünk gyesre ( tartós betegség alapján) akkor kaphatom e a teljes ellátást mindkettőjükre, vagy csak gyod és a másik gyerekre a páromnak kellene?
Tudja valaki hogy békés megyèben mikor lesz gyod?
Sziasztok
Somogyban már rendszeressen mindig a honap második munkanapján van a számlán, vagyis kedden lesz szerintem most is.
A fogyatékossági támogatás a családi pótlékkal érkezik postai úton 6án
Üdvözlök mindenkit itt a forómun. Azt szeretném megkérdezni, hogy Pest megyében kapott -e már valaki fogyatékossigi támogatást, vagy az is nagym segítség lenne, hogy mikor utalják. Postai kézbesítéssel kapom. Köszönöm szépen
Jó napot!
Én voltam! Inkább minden hónapba ki írom a havi utalást!
30-án utal a kártyáról 31-én levehető! Üdv
Jó napot kivánok . CSongrád megyei egész éves utalást ki irta valaki már egyszer esetleg ki irná még egyszer. KÖSZÖNÖM.
Sziasztok.
Somogy megyében mikor lesz ápolási tudja valaki?
Szia.
Igen.
4.-én, mint rendesen.
Esetleg szombaton.
sziasztok valaki tudja szabolcs megyébe mikor lesz gyod a számlán?
3-án utalnak 4-én lesz kevehető
Már többször kilett írva 3an utal 4en lesz számlán 6an postás hordja (HAJDÚ BIHAR MEGYE)
További ajánlott fórumok: