Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
A politizáló, személyeskedő vagy provokatív hozzászólásokat töröljük.
Túl nagy a tisztelet irántad, hogy bármi véleményt is írjak.
Inkább csak annyit mondok, hogy KITARTÁST nektek!
A kormányhivatalban is totál hülyét csinálnak az emberből. Mire kapna valamit , fél év lenne . Ennyi félre tett pénzünk nincs .
Meg aztán az ápolt sem úgy áll hozzá a dolgokhoz.
Igen ,senki nem lát bele a másik életébe.
Sajnos ez a 2 hónap így telt el .
Tudom....
8 éve csinálom és nem a pénzért, hanem a szerettem biztonságáért, egészségéért.
Szerintem nem szabadna, hogy besokalljon, de persze ti döntésetek, ti tudjátok.
Kívülálló nem lát a dolgok mögé.
3szor indult neki a férjem,egyszer a közös lakcím miatt volt baj meg a nyomtatvány nem volt jó ,egyszer az orvos írta hogy 2honapon belül gyógyult.Most meg rehabilitációs bizottság elé kellene menni . Na az emberem besokallt. Sajnálom az embereket,akik 30 ezerért ilyen megalázáson mennek keresztül. Ez van .
Puszim. Azért nem eszik olyan forrón a kását! Remélem Sikerülni fog Nekik! Téged pedig Maximálisan Megértelek ❤️ Tudsz MINDENT ❤️
Szia.
Sajnálom, hogy nem sikerült.
Én meg alig várom, hogy elvegyék.
Szia. Írtam privát üzenet! Nem adunk fel semmit, mert akkor rögtön " nyeregben" fogják magukat érezni, és így is igen kiszolgáltatott helyzetben vagyunk egy-két Ember miatt, mert magas Székben ül! Puszim : Ancsa
Szia. Igen olvastam Soraidat, hogy ma regizett! Biztos elgurult a gyógyszere, vagy a kirakós játékával veszett össze. Csak az a bibi az ilyen " IQ bajnokkal", hogy ha esetleg valaki elhitte az általa kiírtakat, ment fölöslegesen az automatához, slussz hosszúság, akinek esetleg busszal lehet csak megközelíteni a legközelebbi automatát, és ott szembesül a Valótlannal! Sajnos voltak, vannak, lesznek ennyire Gerinctelen emberek! Elég Visszataszító magatartás! Üdv: Ancsa
Szia. Én az ilyen embernek szoktam mondani magam stílusában, " azzal szórakozz, mely a két alsó végtagok között van"! De tényleg, Sokan mások Idiotizmusa miatt lehet rohantak az automatához! Tényleg Szánalmas sok " atroh" regisztráló, aztán utána lelép , majd más néven ismét regisztrál! Sajnos kevés IQ, és Intelligencia szintel áldotta meg a sors. Üdv: Ancsa
Szomorú hogy ilyennel szórakoznak !
Szia,igen én tudom😊,de egy ma regisztrált forumozó kiírta,hogy ma van(volt),azért írtam ki,hogy érdekes...
Szép napot Nógrád megyében nincs ápolási
Szép napot! Nos minket elutasított a kormányhivatal.
Nem tudom milyen feltételekkel lehet ezt az ellátást megkapni ...
Vicc ez az egész. 2 hónap után,jobb ha feladjuk.
További eső mentes napot 😄😄
A postait igen, de a számlásat azt ma!
Szia. Múlt hónapban Nógrád megyében 3-án volt számlán, legalábbis ezt írta ki Fórumozó Társunk akkor! És a Logika mentén haladva, szerinte ez most is így lesz ! Ő minden hónapban ki szokta írni, ha Nógrád megyében számlán van!
Szia. A Fogyatékossági támogatás jövő héten hétfőn kerül utalást, másnap számlán. Postai kézbesítés Plussz 2-4 nap. Üdv : Ancsa
Szia! A Műtéthez Sok Sikert Kívánok ❤️ Te Végig Légy Erős Édesanya❤️ A Kislányodnak Millió Gyógyító Puszimat Küldöm ❤️ Neked Pedig Kitartását! És Természetesen Vigyázzatok Magatokra ❤️ Fórumozói Tisztelettel: Ancsa ui.: természetesen ha időd engedi, írjad meg, Kicsi Lányod Hogy Van ❤️
Tisztelt Csondor Péter Úr!
Egy város, egy önkormányzat sem utal ma Magyarországon ápolásit, vagy GYOD-ot.
Én a Kormányhivataltól kapom a gyod-ot:-)))
Ez pl egy eset a sok közül idopontokra pl decemberben két ünnep közt kaptak ápolásit én meg év elején
Tisztelt Csondor Péter Úr!
Az ápolási díj, ami folyószámlára kerül kiutalásra, a Magyar Államkincstár központi illetmény számfejtési rendszerén kerül számfejtésre több lenti intézmény dolgozójának a munkabérével együtt. Majd a következő hónap elején adja át „egy csomagban” a Kincstár a zalaegerszegi OTP Bank Nyrt-nek az utalást, amit ezt követően kap meg a lenti Otp Nyrt., és ez után tudja Lenti Város Önkormányzata elindítani a számlájáról az utalásoka
Szia,az érdekes mert akkor csak én nem.kaptam...Hivatalos linket linkeltem be,utalás napja június 3...
Persze, hogy tudom, mint itt oly sokan, aki kapnak Ápolásit, kiemelt ápolásit, GYOD-ot.
Van egy-két (na ennél szerencsére több!), segítőkész ember, akik hónapról hónapra világosan kiírják, hogy mikor fog érkezni az ellátás, s nem csak akkor amikor éppen megérkezett.
A megszokott rendszert éppen előttem Ancsika50 írta már oly sokszor, s ha visszaolvasol, akkor láthatod a megyék szépen egymást követik utalás szempontjából, ahogyan Gneeeszter vagy éppen Ditte is mindíg megosztja hiteles információit.
A jövőben azt tanácsolom, hogy a felsorolt emberek információit, kiírásait figyeld és felfedezni vélsz egy egyfajta rendszert az utalásokban.
Hogy technikailag, hogy működik, hogy a pénz útja mi, azt nem tudom, de valójában nem is érdekel, hogy ki kinek utal. Azt tudom, hogy ki utalja nekem és mikor.
Ha technikai kérdésed van az utalással kapcsolatban, akkor még javasolni tudom a 1818-as számot, ahol segítenek talán végigvezetni a pénz útját.
Ui: Nem vagyok mimóza lélek, hogy megbántódjak. Segítek, ha tudok, mint itt páran, de egyre kevesebben...
Kellemes hétvégét!
Köszönöm a válaszokat!
Vivo44 azt írtad, hogy megszokott rendszer alapján.. akkor gondolom, hogy te azt is tudod, hogy milyen rendszerről van szó? Vagy lapozzon, akit érdekel? Tényleg nem megbántás ként kérdezem! Az állam elutalja a pénzt a hivataloknak?
Majd az illetékes szerv utal... Pest Megye már utalt, Csongrád utal stb... csak Békés Megye az nem....
Üdv
Kitartást ,és sok sikert kívánok a lányodnak ,és neked is.
Drukkolok és szorítok értetek.
Puszika a lányodnak.
De neked külön utalnak. Mert te vagy A Marika!!! 🙉
Sziasztok Pest megye, tegnap hozta a postás az ápolásit! én a FOT-ot várom az nem tudom mikor lesz. szép napot mindenkinek!
Na de jó kedvem van, ezért negyedszerre kb. kiírom: Fejér megye ma utal, MKB bankosoknak holnap számlán, többi Bank Tál.szöv: hétfőn! ui: mielőtt " gebasz " lesz, Mindenki, aki Folyószámlára kapja eme hatalmas összeget, és bármilyen más pénzt, június 26-ig Személyesen keresse fel Bankját Adategyeztetés céljából, mert utána mehet " pékhez panaszra"! A Terrorizmus, és Pénzmosás miatti Kötelező Adategyeztetésről írok, jogszabályi részét bővebben Akit érdekel járjon utána! Bár anno a Tál.szöv. Információját kiírtam, nehogy Valaki ezért ne tudjon hozzáférni a Pénzéhez, de annyi 'foganatja volt, mint halottnak a csók", mert hiába írtam ki időben, Sokan Mérgelődtek! Pedig a Mérgeelődés árt a Szépségnek, kivéve ha FALS információval " butítják " itt Fórumon Fórumozó Társaikat! Na talán azt Nem Kéne!!!!!!!!! Ugyebár!
Jajj, de Szép Napot Kívánok Mindenkinek! Kedves Fórumozó Társaim! Vegyétek már, Vegyék már a Fáradságot, hogy pár oldalt Visszalapoztok, Visszalapoznak! ( Tisztelet megadva, Tegező, Magázó Mód!) Eddig az ide " papírforma szerint" utalnak, egy azaz egy megye kivételével, ez pedig Békés!!!!!! Ja, és tovább: No Comnent! Az idő pénz itt " nézelődni", csak akkor kell " fellépni", ha píz áll a házhoz! Vicc!!!!!!
További ajánlott fórumok: