Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
Pest megye ápolási számlán van!
Otp bank
Szép napot mindenkinek!
Szép estét Nektek! Békés megyéről tudtok infót?
Köszönöm előre a választ!
Tisztelt Ügyfelünk!
Tájékoztatom, hogy a 2018. szeptember havi szociális támogatások utalásának tervezett dátuma: 2018. október 1. napja.
Folyószámlán történő jóváírás dátuma: 2018. október 2.
Üdvözlettel:
Tóth Éva
Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal
Pénzügyi és Gazdálkodási Főosztály
Támogatási és Bérgazdálkodási Osztály
4024 Debrecen, Piac u. 54.
Szia!
Nem szünik meg az ápolási csak arra az időre nem jár de csak akkor ha előre láthatóan a 2 hónapot meghaladja. Én igy tudom.Szerintem azt az orvos sem tudja megmondani előre mennyi idő alatt épül fel édesanyád. Azt hogy jelenteni kell-e nem tudom szerintem érdemes felhívni a hivatalt.
Tavaly műtötték anyukámat csontrákja van 2 hétig volt bent nekem azt mondta az ügyintéző ezt nem kell jelenteni. Jobb ha tájékozodsz biztos ami biztos. Üdv. Szép napot.
Szép napot mindenkinek!
Heves megyében október elsején lesz ápolási díj utalás, másodikán számláról levehető. Az információt telefonon kaptam a kormányhivataltól.
Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy édesanyám most került kórházba, a nyári nagy meleg legyengítette, és most jött ki rajta, eléggé legyengült. Ezt, hogy kórházban van, kell jelenteni valahol? Úgy tudom, hogy ha két hónapnál több időt tölt bent akkor megszűnik az ápolási.
Előre is köszönettel a választ/válaszokat.
Tisztelt Ügyfelünk!
A 2018. szeptember havi szociális támogatások utalásának pontos dátumáról jelenleg nem rendelkezem információval.
Kérem, hogy 2018. szeptember 27. napján ismételten érdeklődni szíveskedjen az utalás dátumát illetőleg.
Üdvözlettel:
Tóth Éva
Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal
Pénzügyi és Gazdálkodási Főosztály
Támogatási és Bérgazdálkodási Osztály
4024 Debrecen, Piac u. 54.
További ajánlott fórumok:
- Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?)
- Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása)
- Mandulaműtét - étkezési, ápolási tanácsokat kérek szépen
- Akik utálják az anyjukat!
- Mikor utalják a plusz fizetést a közmunkásoknak?
- Van itt valaki, aki asztmás gyerekkel van ápolásin?