Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
A politizáló, személyeskedő vagy provokatív hozzászólásokat töröljük.
Debrecenről még senki nem tud semmit mikor utalják az ápolásit?
Sziasztok!
Vas megyei infót hoztam:
Utalás 30-án tehát 31 pèntek levehető,posta 3-án
Tisztelt Hölgyem!
A Vas Megyei Kormányhivatal Pénzügyi Osztályától kapott információ alapján tájékoztatom, hogy a gyermekek otthongondozási díjának utalása postai úton május 29-én, folyószámlára pedig május 30-án történik. Ezek alapján postai úton az ügyfél várhatóan június 3-án, míg a folyószámlán május 31-én kapja meg az ellátást.
Sziasztok! Vajon utaltak ma Pest megyének a terv szerint?
Sziasztok. Az eddigi kiírások alapján egyenlőre az idei év " menetrendje" tapasztalható, kivéve Békés megyét! Ismételten kiírom : Fejér megye május 31.-én pénteken utal, MKB bankosok szombaton már levehetik, többi bank: Június 3.-ika hétfő! ui.: ha nem jön közbe " valami svéd csavar", de arról ha időm engedi tájékoztatni fogom eme megye Érintettjeit. Üdv: Ancsa
Nem 3019,hanem 2019.Bocsánat az elírásért
Sziasztok!
Budapesten 2019.06.03.án utalják az ápolásit/gyodot, 2019.06.04.én lesz levehető.
Postai úton 3019.06.06.
Szép napot mindenkinek. 🙂😉
Jó reggelt! 30-án utal 31-én számláról felvehető!
Szia.
Köszi, de a kérdést nem én tettem fel.
Provident: Csak győzze visszafizetni az ember:-)))
Véleményem szerint GYOD-ra hitelt felvenni butaság, mert így is szánalmasan alacsony és nincsen arányban az ápolással.
Itt nagyon sokan várjuk a GYOD-ot, mert nehezen beosztható, vagy mert hirtelen elfogyott. Majd pont egy provident, vagy bármi más hitel megoldja:-)))
Legfeljebb már 15.-én jönnék, hogy mikor jön már az újabb gyod:-))))
Kellemes hétvégét.
Olyan 10 nap múlva és SZIA.
Budapesten mikor lesz utalás?
Szép napot 3án lesz utalás 4 én számlán 6án postai úton
Puszim ❤️ Precíz, és Igen Magas Színvonalon Vázolt Banki ismeretek! Tudod ennyire Nem értem ezekhez, hozzá teszem Aki segítséget kért tőlem , hogy engedjem meg, hogy telefonáljon, Sajnos és a minél előbb Nagy Úr Náluk. Még nem jelzett semmilyen módon, hogy jöhet e még telefonálni, ezek szerint " valamit" csak tudott intézni eme A hitellel kapcsolatban. De a Te számszakilag levezetett " minden egybevéve, ": PERFEKT ❤️👍 Látod ahogy befejezted a Mondatodat, " amikor a szükség minden józan észt felülír", na ez az Elszomorító! Isten Óvjon az ilyentől, az ismerősömet ha sikerült Neki Sajnálom, de valóban a szükség minden józan észt felülír! Na ezért szoktam írni oly sokszor , hogy " soha nem tudni mit hoz a holnap", ezért minden egyes hónapban a bejövő pénz tötedéke olyan, mintha nem is létezne, pontosan az ilyen helyzetek , és hasonlók miatt, hogy az Ember ne legyen Kiszolgáltatva, így sem Egyszerű az Élet. Bár én a Gyermekeim vàlláról is levettem a terhet, fizetem az életbiztosítást, ha velem " valami" történik, Senkit ne terheljen ennek anyagi vonzata, a pénz Mindenre elegendő lesz, még marad is Nekik. Tudod, én már megmaradok ilyen előrelátó, öreg bútordarabnak😊 És az Élet Szép ❤️
Ha megnézed a link tartalmát, akkor ez az amiről te is beszélsz az ismerősöddel kapcsolatban, aki sikeresen megkapta.
A lényeg, hogy ha három hónapig utalok neked 50ezret, akkor kapsz a 4.-ik hónaptól 50ezer hitelkeretet. Ha 6 hónapig utalok neked 50ezret, akkor az 50ezer kétszeresét kapod hitelkeretbe, aminek 41%-os kamata van. Ha 12 hónapig utalok neked 50ezret, akkor a háromszorosa, azaz 150ezer a hitelkeret a 13.-ik hónaptól. Valóban tökéletesen igazad van, hogy ez az egyetlen hitel ami szóba jöhet olyan "munkanélküli" embereknek, akik GYOD ellátást kapnak, mert senki nem nézi, honnan érkezik és milyen jogcímen a pénz a számlára. Így lehet gyod, de utalhatok én is neked, ami ha folyamatos 3/6/12 hónap, akkor kap az ember egy hitelkeretet, amit mindíg vissza is kell tölteni.
De gyorsan hozzáteszem, hogy ez is ugyanolyan csapda, mint majd minden hitel. Persze van az a helyzet, amikor a szükség minden józanészt felülír:-)
Puszi
Puszim. Nem folyószámla hitel a neve, hanem A hitel.
Szia. Igen, " anyátlan" ellátás, viszont ez az egy az A hitel, amit ad az OTP. Krétérium az Otp-nél legalább három hónapja oda érkező pénz! Igaz nem " milliókat" adnak, hogy hogyan működik azt nem kérdeztem Akinek megengedtem, hogy használja a vezetékes telefonom, de annyit mondott, be kell Neki menni az OTP, és ott mindenről tájékoztatni fogják. Ebben is gondolom van " csavar", de ez a bizonyos A hitel ezek szerint működik, és Ő ápolásit kap. Én nem Otp- s vagyok, de miután megérdeklődte, utána ittunk egy kávét, és annyit mondott, amit fentebb leírtam. Puszim ui.: gondolom , ha nem járt volna sikerrel, ismét jött volna hozzám, hogy telefonálhat e tovább, mert nagy Szüksége van a pénzre.
Szia.
Csak az a baj, hogy mint már oly sokszor írtad, hogy "anyátlan ellátás" a GYOD, így nem is rendszeres jövedelemként tartják nyilván.
Sziasztok Akinek az Otp- nél van folyószámlája, az egy az egy hitelt tud felvenni, az A hitelt! Kritérium, hogy legalább három hónapig az otp-nél vezetett folyószámlákat legyen! Semmijen más Hitelt nem tud felvenni, csak ezt az A hitelt! Bővebb információért az illetékes forduljon az OTP bankban! ui .: ismerősöm Öccse múltheten huyt el fiatalon infarktusban, és én segítettem neki tekefonálgatni! Innen az Információ! Ancsa
Már elnézést, de a 21064 hsz, nem is neked lett címezve:-)))
már elnézést de én ebbe témában nem válaszoltam senkinek!.. de hagyjuk is, modortalanul válaszoltál nekem, és eléggé lekezelően, de nem óhajtok senkiovel sem vitatkozni, mert ez nem az az oldal!
Nem szőrszálhasogatás, hanem nem a kérdező kérdésére adott válasz, ami ezáltal félrevezető.
"GYOD-ot hol fogadják el hitelintézeteknél?"
SEHOL!
Szép napot mindenkinek Debrecenben nem tudja valaki mikor utalják az ápolásit válasz előre is köszönöm További szép napot
4 éve ápolási volt és bem gyod,de attòl még beszámították a csp.-vel együtt...vivo lehet szôrszálat hasogatni csak értelme semmi!
Szép napot Mindenkinrk.Csongrád megyéröl tudtok e infót?
Sziasztok!
Heves megye számlára 2019.06.04-én utal. Levehető másnap!
Mert telis-tele van hamis információkkal, amit a likvadász cikkekben lehet látni.
Még a dátumok sem minden esetben pontosak, ha összeveted a hivatalos oldalon közölt listával, ez hamar kiderül:-))
A kormányhivatalok, még véletlenül sem a hónap első munkanapján indítják az utalásokat. (Ancsika és Ditte erre minden hónapban rácáfol és azok, akik megkapják már 30-31.-én)
További ajánlott fórumok: