Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
Sziasztok.
Úgy értettem, hogy a lényeg a kérdésedben azon volt a hangsúly, hogy hogyan lehet a teljes összeget igényelni és nem csak a különbözetet.
Én erre írtam válaszként amit másnak, nehogy félreértés, esetleg vita legyen belőle, hátha tud segíteni.
Mondanivalómban nem a nem munkavégzés volt a lényeg, hanem a teljes összeg, amit mint látom June83 azonnal meg is értett, de mivel ő a különbözeti részt ismeri, így nem tudott segíteni.
Azonban, mint látom a saját kérdésedre be is másoltad a megfelelő jogszabályt, tehát hála istennek sikerült választ kapnod.
Kellemes napot, sok sikert!
Sziasztok!
Hozta a Gyod a Postás. Pest megye. További szép napot kívánok mindenkinek! Üdvözlettel: Nick56
Ezért is kérdeztem:
"...Nem ugyanazon gyermek után folyósított GYOD teljes összegben megilleti a jogosultat a másik gyermek után folyósított GYES összege mellett.
Amennyiben ugyanazon gyermek után az egyik szülő GYOD-ot igényel, a másik szülő GYES igényét az nem befolyásolja.
Ugyanazon gyermek után ugyanaz a személy részére folyósított GYES mellett a GYOD összege megegyezik a GYOD és a GYES különbözetének összegével..." Kormányhivatal
Szia!
Köszönöm szépen az infókat, természetesen utána fogok járni,mikor aktuális lesz,most csak tájékozódtam. 🙂
További ajánlott fórumok:
- Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?)
- Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása)
- Mandulaműtét - étkezési, ápolási tanácsokat kérek szépen
- Akik utálják az anyjukat!
- Mikor utalják a plusz fizetést a közmunkásoknak?
- Van itt valaki, aki asztmás gyerekkel van ápolásin?