Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
A politizáló, személyeskedő vagy provokatív hozzászólásokat töröljük.
Szolnok megye, Otp bank eddig még semmi.
Szép jó reggelt kívánok!:) Jász-Nagykun-Szolnok Megye K&H Bank,Gyod és Családi a számlán van.
Nógrád-megye Erste bank, Gyod a számlán!
Sziasztok
Budapest Otp számlán az ápolási és a Családi
Szép napot
Somogyban eddig megint nincs rajt.... Hihetetlen
Szabolcsban ápolási számlán
Ancsika kedves. Kèrdèst tettem fel, hogyan lehet gyorsabban keresni, lehet-e. Nem lehet, vettem. Erre jött az ötlet, hogy kène olyan fórum, ahol az utalási informaciók vannak, csak. Ahol gyorsan informálódik egy idetèvedő. Csapódik, ahogy te mondod. Mi a gond velük?
Bár nem a wikipèdiából tájèkozódom, tisztában vagyok a fórum fogalmával. (Talán pont ezèrt.)
Bèke.
Szia. Szívesen 😊 Mindenkivel előfordulhat a figyelmetlenség, Emberek vagyunk! Egyáltalán nem kell elnézést Kérned! Üdv: Ancsa
Szia. Ez az Információs Fórum! Bocsánat, de Békebeli Fórumozó Társaimmal együtt nem csak a pénzosztás körüli egy-két napban szoktunk Itt lenni, hanem mondhatnám évekre visszamenőleg Minden nap! Hiszen vannak Új Fórumozó Társaink, és ha Tudunk Számunkra Bármilyen Információval Segíteni, ha nem is Közvetlenül,de Közvetve Megtesszük! Tudod ezt úgy hívják Mi felénk: Emberség, Tisztelet, Segítő Szándék, stb., stb! Mert Sokan Vannak Sajnos , Akik most Csöppentek bele eme Neves Hivatásba, melyet Végzünk, és még tapasztalatlanok egy- két olyan témában ( bürökrácia), így Mi Régi Motorosok az Otthon Ápolás Terén Szívesen osszuk meg személy szerint én 15 éves tapasztalataimat, és ezzel Sok Fórumozó Társam ugyan így van! Tudod, ez egy Nagy Család, a Testvér Fórummal Együtt! Tény: nem csak pénz osztás környékén " csapódik" ide! Esetleg további Kérdésed? Üdv: Ancsa, egy Régi Motoros Sajnos eme témában, ráadásul nem mai " friss pipi", hanem Idősebb Tyúk!
Szia!Igen,mint ahogyan már 2 hete megosztottam,ma Békés Megyében megkaptuk az ellátást! Minden hónapban Dittével azonosan,percre pontosan közöljük az ellátás utalásának-levehetőségének napját!
Szia. Segítek! Budapest ma utalt, holnap számlán, postai kifizetéssel 6.-ka! Ezt írtam ki Fórumozó Társam még május 27.-én , Katecca37! Így megfelel? Üdvözlettel: Ancsa
Puszzzzzzzz❤️ 👍Imádás Neked, és Kedves Családod Minden Egyes Tagjának ❤️
Heves megye holnap utal, szerdán levehető
Az elmúlt 22 percben olyan 80 oldalt lehetett volna lapozni:-))))
De Ancsika még a komment pontos számát is kiírta a könnyebbség kedvéért.
A fórum jelentését nézd meg a Wikipédiában és mindent megértesz:-)))
Neked is szépet.
Egyesével. Azt hittem, van valami hatékonyabb módszer. Vagy kéne másik fórum, ahol csak az információk vannak.
Na jó, köszi, szép estét.
Szia.
Az írásod felett vannak számok és ott tudsz lapozgatni a kommentek között, ahol a törzstagok, megosztják a lényegesebb információkat, hogy mikor, hol utalnak.
Szép estét.
Tudtok valami hatékony módszert a lapozásra? Mert most pl. azt mondja Ancsika 21305 kommentjében Kisbea75-nek, hogy a 21081-ben minden információt megtalál. Honnan tudhatná? Hogyan lapoztok, vagy rajtam kívül ezt mindenki tudja? Fenti példa több, mint kétszáz komment, nem tudom, hány oldal. Aki nem sűrűn jár itt, hogyan tájékozódjon, ha mégis szeretne információhoz jutni a fórum címének megfelelően? (Fenti csak egy példa, nem pont erre vonatkozik a kérdésem, de adekvát ez is.)
Köszi a segítséget.
Szia.
Tudod, hétfőn megkapott mindent, mert MKB-s:-)))))
Vagy csak elfogytak a kérdések:-)
Szia. Olvastam, köszönöm szépen. Elnézést, figyelmetlen voltam.
Sziasztok Hevesmegyéről tudvalaki mikor lessz utalás
Szia. Miért tűntél el ennyire? Se kérdés, se egyebek? Üdv: Ancsa
Katecca37 május 27.-én már mindent kiírt!
Szia. 21081-es kiírásban Minden felvilágosítást megtalálsz! Üdv: Ancsa
Nagyon szívesen Vivo44! További szép napot!
Budapestről tud valaki valamit, hogy mikor lesz számlán az ápolási?
Mezőkovácsházai Járás egyébként
Vas megye ápolásit most hozta a postás. Szép napot mindenkinek
Szia!Ma azt mondta a postás hogy csütörtökön hordja! VII.ker. Jó lenne rosszul tudná, de sajnos nem szokott tévedni!😑
További ajánlott fórumok: