Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
Békés megyeik nevében, köszönjük az infót!
Kellemes napot!
Senki nem írta, hogy nem kapott, csupán annyit, hogy a megye egységes és nem városokra van bontva.
Nem csak Szneszabonoja írta, hogy rajta a számlán, hanem Ditte 13 is jóval napokkal ezelőtt, hogy mikor lesz. (és lett)
Ebben semmi rossz indulat nincsen, csak értelmezési probléma.
Ha neked valami oknál fogva nem érkezett meg, akkor keresd meg az illetékes kormányhivatalt, Járási Hivatalt azt tanácsolom, vagy várj türelemmel, de ajánlottam a 1818-as számot is, ami ingyenes.
Ennyit a rosszindulatról:-)))
Vivo 44
Igen, olvastam és hozzászolását is... Szneszabo írta, hogy Békés Megye Megkaptam...
Erzso 0810 pedig írta, hogy megyénként van utal@s,nem városonként.
Tökéletesen értem!
De te visszaolvastad az írásokat?
Ha megyénként kapnak és valaki azt írja, hogy Békés Megye otp van és valaki más Békés Megyei nem kapott még, felteheti a kérdést a fórumozó között?
Vagy te ennyire rosszindulatú vagy és azonnal rosszindulatú kell reagálni?
Sziasztok! Békés Megyében, Gyula valaki kapott már?
Békés Megyeit láttam kiírva, de hol?
Tisztelt Fórumozók különös tekintettel a veszprém megyéből írók! Vegyétek már a fáradságot és hívjátok fel a járási hivatal illetékes osztályát és kérdezzétek meg mielőtt ostobaságot írkálnátok ki, félinformációkkal bombáznáznátok a sorstársaitokat, mintegy jól értelsültként tüntetve fel magatokat. Lásd előző hónapok utalásával kapcsolatban különösen a január is..
VESzPRÉM MEGYE UTALÁSA: 2019.06.03. számlások ma vagy holnap postaisok 2-3 nap.
Higyjétek el nem fognak elküldeni vagy kinevetni csak a megfelelő ügyintézőt kell keresni. Nekem ez minden hónapban kb. 2 percembe kerül.
Sziasztok most kapom először gyodot. Érdeklődnék hogy Fejér megye postán mikor szokott lenni!
Köszönöm szépen
További szép napot
Jó reggelt!
Láttam a kiírásod,takarékosok miatt írtam ki. Azok később kapják.
Jó reggelt!
Komárom megye ápolási számlán! Takarék
Hajdú Bihar mint mindig gyod nincs a számlán.
Utolsó ahogy szokott.
Hajdú Bihar Kormányhivatal köszönjük.
További ajánlott fórumok:
- Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?)
- Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása)
- Mandulaműtét - étkezési, ápolási tanácsokat kérek szépen
- Akik utálják az anyjukat!
- Mikor utalják a plusz fizetést a közmunkásoknak?
- Van itt valaki, aki asztmás gyerekkel van ápolásin?