Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
Szia! Én is kaptam értesítést.
A GYOD összege: 2022 január 01.-től nettó 180.000.-Ft.
Én kaptam múlt héten. Csongrád megye
Ami már most jön az az emelt gyod mert január végén a januárit kapjuk és az emelés január 1-től van
Üdv èrdeklödni szeretnék hogy olvastam hogy emelték a gyodot akkor ezt csak màrciusban kapjuk emelve?
Valaki erröl kapott papìrt ?
VAS MEGYE!!!!
Tisztelt Németh Katalin!
A 2022. január havi GYOD ellátás előreláthatólag 2022. január 28-án kerül utalásra.
Nagyon szépen összefoglaltad!
Én 2 gyermekre kapom, sokszor mondják h milyen "jól jártam"..
Autista az egyik gyermekem, a másik gyermek pedig cukorbeteg, őszintén örülnék ha egészségesek lennének.. Kitartást minden Gyodon lévő szülőnek!
Szia,gyodot,csak önellátásra képtelen gyermek ápolására adják, szigorú szabályok szerint van meghatározva.
Orvosszakértőt kérnek fel elbírálásra,pontok alapján döntenek.Itt azt vizsgálják, hogy enni,inni,öltözködni,tisztalkodni,tud e egyedül önállóan vagy sem.
A tejcukor érzékenység és az asztma ,max emelt családi pótlékra jogosító állapot .
Azok a szülők akik gyodon vannak ,én most magamról beszélek , szívesebben lemondanak róla,csak legyen egészséges a gyerekem.
Üdv! Érdeklődnek hogy valaki tudja e hogy Gyod emelésről hogy 180 ezer lesz nettó mikor kapunk róla határozatot Budapesten?
Köszönöm!
Sziasztok tudom hogy nem ide tartozik elnézést ezért de csak tájékozódni szeretni
A kislányom tejcukorérzékeny Azt más beteg Erre meg tudnám neki igényelni a gyod ot?
További ajánlott fórumok:
- Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?)
- Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása)
- Mandulaműtét - étkezési, ápolási tanácsokat kérek szépen
- Akik utálják az anyjukat!
- Mikor utalják a plusz fizetést a közmunkásoknak?
- Van itt valaki, aki asztmás gyerekkel van ápolásin?