Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
A politizáló, személyeskedő vagy provokatív hozzászólásokat töröljük.
Sziasztok
Fejér megyében mikor utalnak?
Köszönöm szépen a segítséget
Én is kaptam levelet az emelt Gyodrol. Csongrád megye
Sziasztok Borsod megyéről tud valaki valami infót hogy mikor utalják a gyod ot ?köszönöm a választ
Köszönöm a válaszod 😃 idétlen telefon átírta ❤️
Szia!Nem igazán értem a mondatod,de ha arra vagy kíváncsi Pest megye mikor utal,akkor arra azt tudom írni hogy elvileg 27.-én utal és 28.-án levehető.
Szia!Se idén,se múlt évben nem kaptam papírt az emelésről.Ugyanúgy kaptam az emelt GYOD-ot. :) (Pest megye)
Elvileg igen de 27.-en tuti meglesz az utalás.
Csongrád megyében már kiküldték a határozatot.
Szia. Én nem kaptam(pest megye)
Sziasztok, mindenki kapott határozatot a gyodrol hogy január 1-vel magasabb összeg jár?
Hát az élet olyan mint egy kártyaparti, ki milyen lapokat kap azokkal kell játszania..
Szép estét mindenkinek!
Érdeklödni szeretnék, hogy Fejér Megye ápolási díj utalásárol tud valaki valamit infót?
Köszönöm szépen!
Egyedülálló vagyok igen. Van egy egy éves fiam is akire az oeptől jár áprilisig gyed..
És ha le vonják akkor kB mennyi lesz a gyod. Mert nekem azt mondták hogy ugyan úgy kapja a gyest 26 ezer valamennyit majd. Elméletileg márciusnak már úgy kellene jönni hogy emelten
Elvileg 26-án utalnak mindig, a következő munkanapon számlán van. Jól tudom? Somogy
Pest megyei utalások van esetleg indoka valakinek?
27 vagy 28.an lesz számlán ha úgy utalnak mint tavaly is
Az asperger-t nem lehet gyógyszerrel kezelni. Utazási kártyánk van és a gyermekvedelmit is kapom ami évente kétszer kb 16 ezer ha jól tudom. Szóval magyarán semmit nem kaphatok még ezeken kívül. Értem. Igaz hogy most emelten fogom már kapni igy a a csp-vel együtt 205 ezer lesz a fix. Csak tudod teljes embert kíván egy aspergeres gyerek és mivel egyedül nevelem így dolgozni sem tudok. Igy ennyi pénzből egy albérletet fenntartani és élni is rohadt nehéz :(. Ezért kérdeztem hogy van e még valami plusz!? Azért köszönöm a segítséget!
Somogy megyében mikor lesz Gyod utalás? Valaki tud infót? Köszi
Illetve "összeg felül vizsgálata"
Nem tudom ez mit takar.
A tört havit most fogod majd megkapni a januárival együtt (január vége /február eleje)
A nettó gyod 2022.január 1-től 180e Ft ez amit kézhez kapsz. De ha a beteg gyermek után Gyest is kapsz akkor a gyes levonódik belőle.
Szia
Gyest is te veszed igénybe?
Szia. Házi orvosnak kell szólni közgyógy kártya miatt. Emelt csp-hez jár az utazási igazolvány. És az önkormányzatnál lehet igényelni rendszeres gyermekvédelmit.
Szia!
Szerintem akkor, a gyógyszerekre a Közgyógyászati Igazolvány, de a helyi Önkormányzatnál kérdezz rá, mert lehet, hogy méltányossági alapon tudnak valamilyen módon segíteni.pl: gyermekvédelmi támogatás, feltéve ha van még ilyen. Az én fiam, már 18 elmúlt, ezért nem vagyok képben
ilyen kisgyermekek esetében.
9 éves asperger szindróma
Szia!
Azt lehet tudni, hogy milyen betegsége van az ápoltnak, és milyen életkorban van?
Olyan kérdésem volna, hogy valaki megtudná-e mondani, hogy az emelt ápolási díjnak mennyi lesz az emelt nettó összege? Előre is köszönöm.
Szép napot. A mai postával megkaptam a határozatot az emelésről. nettó 180 ezer ft.
Arra meg pláne nem! Nem fizetés!
Segítséget szeretnék kérni! Esetleg tudnátok segiteni abban hogy GYOD ES EMELT CSP-n kívül van e még bármilyen állami pénz amit lehet igényelni? Akár egyszeri támogatás is érdekel!
Üdv. Ismerősöm, nem kapott gyodot, mikor nyugdíjba ment, utóbb igényelték az unokára, s azóta is kapja.
További ajánlott fórumok: