Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
A politizáló, személyeskedő vagy provokatív hozzászólásokat töröljük.
Köszönöm a választ,nekem nem sikerült elutalniuk.
Ne nyilatkozz más nevében,nem utálom kelta67-et segítőkész,nem mellesleg,csodálom a türelmét a sok agyhalottal szemben. Aki bántásnak veszik az igazságot és nem jószándékú tanácsnak,hogy az előrehozott ellátást ne költsék el azonnal,na pont azok fognak itt sírni,hogy mikor érkezik a következő ellátás.
Itt csak te idegeskedsz :)
Tényleg? hát így jártam :)
Sziasztok! Vas v. Megye kapott ápolásit ma????
Sziasztok holnap lesz Fejér megyében ápolási díj postán nem tudjátok esetleg?
Szia! Budapest ma megkapta számlára.
Nyugodj meg Kelta67, èn meg iróniából írtam mindent rólad,mert TE VAGY ENNEK A FÓRUMNAK KIOKOSKÁJA ÈS A LEGIDEGESÍTŐBB FORMÁJA.KONKRÈTAN UTÁL MINDENKI!!
Azt mondta holnap délután ha beér már tudni fogja és jelez hogy 23 vagy 30
Lehet 23-án hordják..fene se érti néha a postásokat
Ha figyelmesen elolvasod POSTA🤣🤣🤣
Hát ez mellément..téves :) de sebaj jövőhéten újra emgpróbálhatod :)
nem baj ha nem érted, csak akkor ne erőltesd..és egy szót se írtam semmiféle spórolásról, félretevésről.
Ha van olyan Budapesti ,aki sima ápolásidíjat kap bankszámlára az megírná,hogy a mai napon megkapta! Előre is köszönöm!
Sziasztok
Most hívott a postásom
Budapest holnap Családit és Fot-ot kap.Gyod nem lesz holnap🥲
De egyébkènt úgy van,hogy a Gyodot ès az ápolásit is egy napon szokták kiutalni Budapesten.Mert nekem nem utalták ma az ápolásidíjat.
Minden évben kiutalják a decemberit ünnepek előtt, néhány megyében két ünnep között, mivel 6-áig nem dolgoznak ügyintézők, így nem teljesülne az 5-éig megadott határidő.
Budapest ma, Pest megye holnap kapja.
Nem tudom te miért nem kaptad meg, ha tényleg így van, de a kizárt dolgot erősen megcáfolnám.
Ez a barátnő postai dolgozó vagy csak hallotta valakitől aki hallotta valakitől?
Kizárt dolog,hogy Budapesten,ünnepek előtt kihozzák,a Gyodot,vagy az ápolásit.Èn az ápolásit nem is kaptam meg bankszámlára ma.
Sziasztok.
Jász-Nagykun-Szolnok megyéről valakinek infó az ápolásival kapcsolatban? Holnap vagy csak két ünnekpözt várható?
Sziasztok! látom ma Budapesten számlások kaptak. Postán holnap kapunk? Vagy csak 30.-án?
Itt abonyban sajnos nem. Holnap számlásoknak lesz a 3 munkanap így 31.-én lesz mikor a postás hozza. Nem is várom elöbb
Mondjuk itt Érden mindig ki szokták hordani az nap
A postás mondta neki aki ismerőse
Én nem hiszem. Családi biztos hogy egyszerre lesz de a gyod szerintem nem
Most mondta a barátnőm hogy holnap postai úton Pest megye is megkapja a gyodot plusz családit is
Mondjuk úgy kellene félretenni a gyodot, hogy ez normál esetben hónap elején jött volna, amit most két héttel előbb kiküldtek. Így értette.. gyakorlatilag két havit kapunk két hét alatt, januárban meg semmit.
Ennyi volt szerintem a lényege, sokan elfelejtik aztán januárban sírás van.
Facebookra most írta valaki, hogy ügyintéző azt mondta 30-a körül csak.
További ajánlott fórumok: