Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
Jó reggelt Bács megye Otp ápolási a számlán!
Kellemes ünnepeket mindenkinek
Sziasztok jó reggelt ma lesz Gyód a számlán Pest megye?
Köszönöm a választ
Neked csp is jár?
Mert nekem az se jött meg.... 😭😭
Elvileg igen.
De nekem a csp se jött meg.... K&h bank...
tegnapelőtt 09:20
Sziasztok Borsod erste bank rajta a gyod
Ha vissza nézi az írásokat sok helyen utaltak már. A postás is mondta tegnap,hogy még az ünnep előtt meg lesz minden.
Szerintem ne szólalj fel mindenki nevében...senki nem utál itt senkit, főleg, hogy nem is ismerünk senkit.
De aki régóta ittvan, tudja, hogy mi szokott itt menni januárban...ennyi. Félreértetted amit írt.
Egyetértek keltával, legyen végre béke és szeretet, nemcsak az ünnepek miatt, hanem mert a semmin megy a vita.
Már egy ideje érezzük a környezetünkben és magunkon, hogy mind a gyerekek, mind a felnőttek elfáradtak/unk már, ingerültebbek mindenen, hosszú volt ez az év, jó lesz egy kis pihi és csak család.
Kellemes ünnepeket mindenkinek!
Békesség és ünnepek, ezt kell szem előtt tartani..
A pénz jön megy, de a család az ünnepek a fontos..és itt is mindenki kicsit vegyen vissza és bírjuk ki január végéig, mert akkor majd úgyis lesz hiszti meg senyvedés vergődés rendesen. Akkor ölhetjük egymást..:)
addig is Boldog Karácsonyt előre is
Értelek, örülök hogy leírtad ezeket, most már tisztán látok, és okosodtam. köszi
Bár én nem postán kapom, és Bp-en, de jó tudni ezeket.
Üdv!
Minden megyében az utalást követő harmadik munkanapon történik a postai kézbesítés, megyénként eltérő az utalási időpont, így a postai kézbesítés is. Semmi köze a postásokhoz, nem ők döntik el mikor viszik! Amikor megjön az utalvány akkor viszik, nem később! Így tud kalkulálni aki akar a postai kézbesítést illetően. Nem kell találgatni, feleslegesen reménykedni.
További ajánlott fórumok:
- Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?)
- Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása)
- Mandulaműtét - étkezési, ápolási tanácsokat kérek szépen
- Akik utálják az anyjukat!
- Mikor utalják a plusz fizetést a közmunkásoknak?
- Van itt valaki, aki asztmás gyerekkel van ápolásin?