Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban? (beszélgetés)
Én meg ma egyfolytában azt hittem, hogy na, most jön meg. Egész nap szorítottam a hüvelyem, mintha az megakadályozna bármit is. :S Napi párszor görcsölök még, de összességében sokkal jobb, mint volt.
Nekem hivatalosan csak holnap nem kéne megjönnie, mert 16 naposak a luteálisam...szóval remélem nem fogok bebarnázni vagy valami.
Hajrááá! :)
Furcsa, hogy te inkább vérvételből akarod megtudni az eredményt, persze értem, hogy az biztos, de nekem meg pont a "rémálmom" volt, hogy onnan tudjuk meg. :D Úgyhogy én nagyon örülök, hogy valami isteni csoda folytán a 25-ös teszt kimutatta, amikor még csak 10-es volt a vérben a hcg.
Egyébként van valami,ami más most, mint eddig? :) Remélem pozi lesz holnap! :)
Jajj, te szegény! :(
De tenyleg belefer a 48-72 oraba is a dupkazodas, bar tudom, hogy baromira nem nyugtat meg ilyenkor semmi. Hatha 2 nap mulva egy szep nagy szam lesz. :)
Köszi, de nem könnyű!
Minden héten várok egy hetet, hogy történjen már valami, aztán mindjárt itt a december és meg is szülök :D
Na beszéltem a dokival, nem tud pontos eredményt mondani, mert valami gáz van a rendszerrel és ő most nem lát bele, de kb tartom ezt az 1,5-ös emelkedést 2 naponta.
Kedd reggel újra UH és böki.
Lányok, képzeljétek, hat az L-Thyroxin! Lement a TSH-m 2,06-ra :) És minden más értékem is referenciatartományban van :)
A következő ciklusban meg megy az emelt dózis (3x1) Closty.
Igen, egy vizsgálat, nem vizsgálat.
Rendben lesz minden, majd meglásd! Küldöm a pozitív energiákat Mindannyiótoknak!
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Cerazette tablettával kapcsolatban?
- Kinek sikerült a Clostilbegyt tablettával? Milyen adagolással?
- Króm tablettával kapcsolatos tapasztalatok!
- Merkformin tablettával kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
- Van valakinek tapasztalata a kudzu nevü tablettával kapcsolatban?
- Tapasztalatok Bisoblock tablettával kapcsolatban?