Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban? (beszélgetés)
Jajj, Shigella, nagyon sajnálom!
Ne keseredjetek el, a sok vitamin és odafigyelés segíthet!!! Tudom, május 22 még messze van, de addig is "szeressétek egymást" gyakran, soha nem lehet tudni ;)
Sziasztok!
Ezer éve nem néztem be, dá látom h micsoda események vannak!
Gratula mindenkinek a kisebb-nagyobb előrehaladáshoz és a babá(k)hoz is!
Továbbra is minidenkinek minde jót! :)
Nekem most 3x2-t huvelyen keresztul kell, 3x1-et meg szajon.
En is nagyon paraztam tegnap, szoval aterzem. :/
Jól tetted, hogy felemelted a progit!
Azt mondta a doki, hogy késő délelőtt hívjam, de nagyon félek tőle!!! :(
Esztella, mikor lesz hcg eredmenyed?
Engem tegnap az endodoki nagyon biztatott, felemelte az utrot 3x3-ra. Ma meg nem gorcsolt a hasam (kop-kop). Remelem nem azert, mert elhalt a terhesseg. O.o
Majd a jovo het csutortokon megyek nodokihoz, most kertem idopontot.
Nekem maradt , bár Krisztivnek ígértem , de pár dobozzal biztos nem bánná ha átengednék.
Nem írhatnak fel többet. Azért ír csak éppen.
Nekem meg azért van , mert mindenkivel irattattam. Háziorvis , endokrinológus.
Hogy jutna el?
Csajok, nem egészen idevágó kérdés, de megkérdezném, hogy nem maradt valakinek felesleges utrója, vagy receptje?
Dokim mindig csak annyit ír fel, amennyi épp elég, én meg szeretem, ha van itthon biztonsági tartalékom, ha valami miatt nem sikerülne időben eljutni hozzá.
Én is próbálok kicsit megnyugodni és örülni, de nem könnyű így. Holnap lesz 2 hete, hogy tudok erről a csodáról, azóta úgy telnek a napjaim, hogy várjunk 2 napot, még 2 napot, még 5 napot, még 1 napot, aztán majd kiderül, hogy fejlődik-e ...
Közben görcsök, vérezgetés, vérvételek, áhh.
Én is tolok egy zsák vitamint. Biztos, hogy hatnak vmennyire, mert faszajó étvágyam van tőlük sajnos :D
Ági gondolunk hidd el , de Te is hidd el, ez brutál stressz a nagy öröm mellé. Sokkal jobb ilyenkor a tudatlanság és a lépcsőházi szexből fogant csodabébi. "Amikor jéé ìgy lesz a gyerek?"
Devede arra azért figyelj, hogy mit mi után mennyi idővel szedsz. Mert ütik egymást ezek a hülye vitaminok is.
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Cerazette tablettával kapcsolatban?
- Kinek sikerült a Clostilbegyt tablettával? Milyen adagolással?
- Króm tablettával kapcsolatos tapasztalatok!
- Merkformin tablettával kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
- Van valakinek tapasztalata a kudzu nevü tablettával kapcsolatban?
- Tapasztalatok Bisoblock tablettával kapcsolatban?