Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban? (beszélgetés)
Talán túl vagy a nehezén!
Ha elmúlik a havid nézesd meg magad azért. Hátha lát valamit.
Bár júniusban én is így jártam. De rá egy hétre már nem tudta megmondani mi lehetett. 😕
Szia! Nem tudom mi lehet!
Jobban vagy már???
E vitamint szedek. D vitamint. C vitamint. Trimeszter.
E vitamint már emeltem. 200 volt egy nap. Így 400. Tudsz valamit tanácsolni mit lehet még tenni? De ez még vastagszik ugye?! De ez jó eredmény a juniusihoz képest. Ott 18.napon voltam uhn s akkor 6 mm volt. Most 12.napon 7mm. Klasszisokkal jobb.
Totyka ezt a nyálkahártyát kicsit fel kéne turbózni.
Ági olyan cuki vagy , hogy mindig érdeklődsz!
Köszi minden oké velünk. Babuci egy gyönyörűség. Nagyon nyugis baba. Bátyusok imádják, már sokszor elzavarom , mert a nagy puszilgatásba meg simizésbe nem hagyják élni.
Jó lenne ha követnétek már , rég volt pozi teszt a csoportban. Ideje lenne!
Esztella mondjad Te is a leendő kislányodnak , hogy meg van a házassági anyakönyvije úgyhogy már jöhet!
Szia, ma voltam dokinál:
Nyálkahártya vastagság: 7.0 mm
Bal oldalon : 19 mm tüsző
Jobb oldalon : 17 mm tüsző
Szabad folyadék a kismedencébe nem látszik.
Norprolacot os lehet prolaktinra szedni, en is azt szedtem, annak kb. semmi mellekhatasa. :)
Nekem mondjuk evekig a bromo se okozott gondot, de aztan egy dozisemeles utan olyan szekrekedest okozott, hogy azota kuzdok az aranyerrel. Akkor valtottunk Norprolacra.
a magas prolaktin valóban okozhat meddőséget és tényleg viszonylag egyszerű kezelni.
A baj "csak" az, hogy a rá szedendő bromocriptinz vagy bírja az ember, vagy nem.
Én ovu-indukcióként kaptam 1x (normál prl mellett... de végülis ovut csinált), és már a 3. napon a melóból hazafelé azon filózgattam, hogy belehányjak az útszéli bokorba, vagy inkább beledőljek és aludjak :o :D
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Cerazette tablettával kapcsolatban?
- Kinek sikerült a Clostilbegyt tablettával? Milyen adagolással?
- Króm tablettával kapcsolatos tapasztalatok!
- Merkformin tablettával kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
- Van valakinek tapasztalata a kudzu nevü tablettával kapcsolatban?
- Tapasztalatok Bisoblock tablettával kapcsolatban?