Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban? (beszélgetés)
nekem azt mondta a doki, hogy 3 felett már nem örülünk annyira. 6 feletti amh-m lett.
Csütörtökön megyek uh-ra, megnézni, mit csinált a closti.
drukkolok!
De mi a túrótól alakul ki 40 alatt 0,5 alatti AMH?! Családban nem volt korai pf kimerülés, sőt, inkább idősebben szültek a norokonaim. Jó, hát anyukám 28 és 30 évesen, de a nővére pl kb 38 evesen és nagymamám sem lehetett túl fiatal, mikor anyukam szuletett. Apai oldalról hasolno.
Kemoterápia és káros szenvedelyek kilőve, nem iszom, ittam, sosem cigiztem. Hormonproproblemaim mondjuk kamaszként is voltak, clostyval, norculuttal is kezeltek.
Bocs, hogy belekotyogok, az amh a petefeszek kapacitasat mutatja, az fsh pedig azt, hogy mennyire stimulalhato, avagy sem. 6 alatt kivalot jelent, de nem azt, hogy felette eselytelen. 15 felett nem csinalnak lombikot sem, mert az mar eselytelen, de 10ig oke, ha ugye van mit stimulalni, azt pedig az amh mutatja meg.
Alacsony amh-val viszont nem csak a mennyiseg keves, hanem a minoseg is rosszabb. Erdemes q10-et szedni.
5500 ft a centrumlabba...1 alatt nem èppen jó..3 felett fennàll a tùlstimu veszèlye...nah most nekem 10 valamennyi volt pco miatt, de tökéletesen stimulâlhatô voltam.
Sztem az AMH-nal inkabb az alacsony a gaz, magasabb erteknel max fel szem clostyval indit a doki es megnezi h reagal a szervezet..
ajvé, 2. nap a clostival.
Tegnap mondta a doki, hogy így 5. nap délután már késő elkezdeni. Mondom mivan? az előzőt 41. napon kezdtem :D
szia!
én vasárnapra nem várom. reggel ellőttem egy 10es tesztet, negatív... úgyhogy tudom, hogy még bármi lehet, de nem fáj a mellem, csak a derekamat érzem...úgyhogy már nem nagyon reménykedem:(. csak a következő ciklusban.
Szia!
Nekem lerövidítette, 30 naposból 28naposakat csinál.
Lanyok, a closty roviditheti a ciklust? Mikozben jol csinalta a dolgat, mert 13.naponvolt ovulacio, a progeszteron 50 lett 21.napin.
Ma a 10.dpon vagyok es mar esni kezdett a hom, es picit faj is a hasam.
Mindig 14 napos szokott lenni a luteralusom. :/
óó.. nagyon sajnálom:(. pedig én is gondoltam rád reggel!!!!! de most hányadik dpo-n vagy?
én rendeltem a netről 10-es tesztet, tökjó áron volt, sztem ma hozzák ki, vasárnapra nem várom, lehet holnap reggel csinálok egyet hátha.... de nem hiszem, mert semmi olyan tünetem nincsen.. csak derékfájás, és nyomásra fáj a mellem... de csak nyomásra, és mensi előtt is szokott.. de amíg meg nem jön, mindig él a remény... szóval neked hányadik dpo?
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Cerazette tablettával kapcsolatban?
- Kinek sikerült a Clostilbegyt tablettával? Milyen adagolással?
- Króm tablettával kapcsolatos tapasztalatok!
- Merkformin tablettával kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
- Van valakinek tapasztalata a kudzu nevü tablettával kapcsolatban?
- Tapasztalatok Bisoblock tablettával kapcsolatban?