Milyen okostelefont ajánlanátok? (tudásbázis)
Hát amit a gurun írnak, ki mit nem tud megoldani, nem a névhez beprogizott csengőhang szól...
Ez nem nekem való, ingyen se kellene.
Próbáld ki. Nem kizárt, simán egy bosszantó se jön be nálad, amikre panaszkodnak.
Hát ez nem biztos, bár te ismered magad.
Nekem volt hogy 2 db okosom is volt, jelenleg 1 van, de rohadtul nem fogtak meg, gyakorlatilag csak és kizárólag telefonálok velük, a világon semmire nem használom a "tudásukat". Úgy 1 hónapja rommá tört az "ájfonom", ami céges volt, mondtam az IT-snek, hogy ha már így alakult adjon helyette valami cart, amivel legalább SMS-t is tudok írni... persze abba nem gondoltam bele, hogy ez meg ciki, de abszolút megfelel
Én, mikor még nem volt, akkor is éreztem, hogy számomra nélkülözhetetlen.:D
Pedig akkor még csak a nagy panasonic gd nem tudom hanyas volt a divat.:))) És még igencsak kis kamasz lányka voltam..:))
Ez pontosan így van. Én sem akartam lecserélni a kis cuki sötétkék S.E franctudjahányasomat :o)) Most meg élni sem tudnék anélkül, hogy szinte nincs dolog, amit ne tudnék megoldani, a vonatjegyvásárláson, a színházjegyrendelésen, e-mailezésen át bármin. Olyan mintha egy egész iroda lenne a táskámban :D
Persze, lehet ezek nélkül élni, de visszafelé már nehéz lenne alkalmazkodni.
igen... de tudod az úgy van, hogy amíg nincs, addig lehet, hogy nem is érzed, hogy ez mennyire de mennyire nélkülözhetetlen eszköz:)
mert amúgy nem racionális, mert igen, kb mindenhol van amúgy is net (otthon, iroda stb), meg vihetsz laptopot is utazásra, vagy akármi... na de ha egyszer rájössz az okostelefon nyújtotta előnyökre, akkor utána már egész biztos úgy fogod érezni, hogy enélkül létezni sem lehet (vagy nem érdemes:)).
racionálisan megindokolni nem lehet, egyszerűen csak kell, mert nagyon hasznos :)
:) Igen nem ismerem, nagyon jól meg vagyok nélküle.
Internet napi használat nálam. És bizony hiányozna nagyon ha nem lenne.
Utaztam, és igencsak hosszú volt a buszozás. Van egy kisgép, modemes netet is elvittem...
Hazafelé főleg használtam kevesen voltunk a buszon. Mellettem se ült senki.
Olvasva a véleményeket, hát nem tudom milyent vennék.
Márcsak azért is mert nem vagyok ugyan okostelefon párti, de be tudnának vinni a " bűnbe ".
Ha kapnék egy teszt telot pl 2 napra, biztosan megváltozna a véleményem...
Vagyis a használat közben jönnék rá, ez tényleg jó, de xy dolgokat hiányolnék..
Színe, formája sose izgatott, márkája se. Telefongurun, és talán még egy oldalon megnéztem mit tud.