Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Milyen lesz visszamenni a home office-ból 1 év után? Már előre rosszul vagyok! fórum

Milyen lesz visszamenni a home office-ból 1 év után? Már előre rosszul vagyok! (beszélgetős fórum)


1 2 3
2020. dec. 31. 10:37

Nem vagyunk egyformák.Én abba a táborba tartozom, akik szavaiddal élve mentális pokolként élték meg a h.o-t. És állítólag kivirultam a hirre, hogy 4-n visszaáll a régi rend. Pár pozitivum :

napközben nem vagy egyedül korban végzettségben hozzádillő kollegákkal jól telik az idő, főleg ha a munkádat is szereted.

- fel lehet venni a csini divatos ruhákat, jó frizurával dolgozni

- sokat utazom és élvezem, mint azt is, hogy ügyintézés terén viszonylag sikeres voltam.

Igazán szeretem a macskámat de az édeskettes vele napközben már egy kicsit ingerszegény volt. Főleg most ősszel, mert nyáron még kiültünk a kertbe és ott dolgoztunk, napoztunk.

Hidd el, vannak jó oldalai, előnyei is.

3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Buspics)
2020. dec. 31. 10:29

Én is úgy vagyok vele hogy inkább felmondok de azt hogy naponta bejárjak 8 órát benn dekkoljak azért hogy azt csináljam ott benn, amit most itthon-na ezt NEM!

Inkább felmondok.

2020. dec. 31. 10:27

Teljesen megértelek.


Nekem is egy áldás volt a home office, mert nem érzem már túl jól magam ezen a munkahelyen. Szívem szerint már rég felmondtam volna, de idén inkább hanyagoltam ezt a lépést.


De most nem lesz home office, tőlünk elvették. Nekem is gyomorgörcsöm van már dec 23. óta, hogy hogy fogom elviselni a lekezelő főnökömet úgy, hogy minden nap vele leszek összezárva. Arra jutottam, hogy én ezt egyszerűen nem fogom kibírni. Érik már az a felmondás. Ha nem lesz másik munkahelyem, akkor is felmondok. Egyszerűen nem bírom elviselni azt a szintű lekezelést, ami ezen a munkahelyen megy.

2020. dec. 31. 10:20

Márc. 10 óta home officeban vagyok folyamatosan. Azóta tán 3x jártam benn a cégnél admin okokból de ilyen 20 perc fél órákra. Tehát március óta tán másfél órát voltam benn össz.


Visszarendeltek minket február végével. Vagyis kb 1 év után térünk vissza home office-ból.

Milyen lesz ez szerintetek?


Én már előre rosszul vagyok! Konkrétan fizikai rosszullét, még a gondolattól is. (és még 2 hónap múlva kell csak menni....)


Már arra is gondoltam, inkább felmondok és keresek olyan céget ahol home office van, ha nem is mindig, de gyakran.... mert hogy én naponta nem fogok bejárni az irodába hogy ott végezzem ugyanazt a melót amit most is itthonról végzek, az egyszer fix.


Vannak akik (állítólag) mentálisan pokolként élik meg a home-ot (a mesében vannak ilyen emberek, a valóságban nincsenek szerintem....) és PARADICSOMként élem meg.

Nem kell bejárni, nincs undorító BKV, nincs kétszínű kollega-had, nincs céges menza-munkámat mégis végzem fizetésem mégis megkapom. PARADICSOM!Vélemények?

1 2 3

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2023, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook