Milyen kutyád van, vagy milyet szeretnél ha lehetne? (beszélgetés)
szerintem nem nyeltan orán vagyunk és nem telefon ha nem téged keresnek ne vau-vau a telefonba!!! :)))
Van más forum osztd ott az igéd
:-DDDDDDDDD Dóri a palota pincsi is kutya, legalábbis azt a beosztást kapta.
Jó a fórum téma, de látom itt is kiverted páraknál a palánkot!:-))
Mi újság amúgy, hogy vagy? Ha találsz kutyát, majd írj már rám légyszives jó? Én is át beszéltem és mégsem spánielezek, hanem kutyázok:-)
Nem a nagyságra gondoltam.:-)
De mind1,nincsenek előítéleteim a kutyákkal szemben,úgy gondolom,hogy minden nevelés kérdése.
De tény h ha meglátok egy nagyobb kutyát,kicsit összezizzenek.:-)
Pl.: dobermann,rottweiler,staff,pitbull.......
"A kis méretű kutyákat én sem szeretem az nem kutya hanem cica"
Sok értelem nincs ebben a mondatban.
Nincsen és nem is lesz, mert egy társasházban büntetés a kutyának és a gazdának is.
Ha lenne, akkor valami szép nagy, de nem ragaszkodnék ahhoz, hogy fajtatiszta legyen.
Ezzel egyetértek, a nagyobbik kutya már elérte felnőtt méreteit, a fiam négy éves volt, és futott be a kapuból, a kutya meg merő jószándékból a hátára ugrott, futtában. A fiam két méternyit repült. Akkor kapott (sajnos!!!) láncot a kutya. Most már béke van, évek teltek el, a fiam soha nem szalad az udvaron, csak sétál, ha a kutya szabadon van, és a kutya is tudja, hogy a családi falkában hol a helye, hogy a fiam rangban jóval fölötte áll.
Kisgyerek mellé kisebb, gyerekbarát, nyugodt természetű kutya kell. Még jó, hogy olyanunk is van. Bár a nagyot jobban szereti mindenki.
Te normális vagy?
Nem hiszem
Mst semmilyen kutyink nincs ,keritesunk sincs kesz.
Mehhelyes kutyi lesz, vmi szimpatikus fajta:)
További ajánlott fórumok:
- Ebben az évben szeretnék babát:) Ha te is szeretnél csatlakozz!
- Augusztustól fogyni szeretnél? Csatlakozz ide, együtt könnyebb!
- Gyónni szeretnél? Itt megteheted!
- Milyen stílusú volt az esküvői ruhád? Vagy majdan milyet szeretnél?
- Milyen autód van es milyet szeretnél?
- Cumisüveg vagy etetőcumi a sűrűbb gyümölcslének? Milyet lehetne használni 4 hónapos babának?