Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
En is varom persze ,nalunk szerencsere altatnak leszivaskor ,nem is attol felek ,hanem a sok injekcio meg a hormonok :/ Tuti bolond leszek...na de valahogy atveszeljuk :D
En is orulok h elkuldott andrologushoz,ezek szerint talan javithato a dolog,ha a vitaminok ennyit segitettek akkor ez szerintem lehet jobb :)
Igazából nem félek,már inkább izgatott vagyok nagyon,alig várom hogy péntek legyen :)remelem kezdünk minél hamarabb..
Nah jó igaz a leszivastol felek mert itt nem altatnak el..de gondolom ha mások kibirták én is ki fogom:))
Te hogy vagy vele,félsz ? Így bele gondolva szerintem sokkal esélyesebb a lombik ,sokkal több pozitív tesztet látni a fórumokon és én ezért nem felek tőle:))
Tök jó hogy a dokitok egyből küld andrologushoz,szoritok nektek nagyon hátha kiderül mi lehet az oka!:)
Szia Zsanci:)Jajj de jó ilyen jó híreket olvasni:)) hatalmas gratula nektek!!:)
Örülök hogy írtál 🤗
Nagyon kiváncsi vagyok hogy ikrek e,szerintem az olyan jó lehet:)
Sziasztok lanyok!
En sokat forumoztam itt, tavaly 3 inszemem volt, amibol az elso biokemiai terhesseg lett, a tobbi kuka.
Szept-oktoberben volt az utolso inszemem. Soha de soha, kezzel-labbal tiltakozva nem akartam menni lombikra. Aztan megis elmentem. December 1-en kezdodott a stimu, 18-an volt a beultetes, es eletem legszebb karacsonyi ajandeka lett egy pozi teszt.
Szerdan megyek uh-ra, eselyes hogy ikrek lakoznak odabben, mert nagyon magas a hcg-m.
Ezzel csak biztatni akartalak titeket, hogy ne feljetek a lombiktol, semmi kulonos. Igaz 10 napig szurkalja magat az ember, de megeri. Nyilvan sokfelekeppen reagalunk a stimura, nekem semmi bajom nem volt. Nekem megterhelobb volt Pestrol Pecsre utazgatni, mint a stimu 😃 Mivel itt nincs varolista TB lombikra, s nem pocsolnek, ha minden megvan, igy 1 cuklus utan indukt is a babagyar. Banom, h nem elobb mentem.
Ugyhogy hajra, ha lombik!!!
Szia Ivett,hat igazabol azt mondta amire szamitottam,lombik lesz,februarban kezdjuk.
Viszont mikor meg ra se kerdeztem ,magatol mondta a dokino h menjunk andrologushoz adott beutalot is,mert nagyon ingadozik a sperma minosege,igazabol a miertre ő nem tudott valaszolni.En felek kicsit a lombiktol de csak nem lesz olyan veszes :/ Te felsz kicsit v annyira nem?
Szia..nekem 3 sikertelen volt mi is lombikra készülünk .
Olyan elszomorító ez hogy szinte senkinek nem sikerül :((
Van itt olyan akinek sikerült inszemmel a kisbaba ?en az elején nagyon pozitívan álltam hozza hogy az inszem sikeres lesz,eszembe sem jutott hogy lombik:(
Szia..huu sajnálom hogy ilyen eredményeket kaptatok,sajnos én nem tudok ebben segíteni hogy mi a jobb,szerintem várd meg hogy az orvos mit mond majd..
Nekem férjemnek azoospermia van,november 27.-én voltunk andrologusnal amit 3 hónapos minta adás ,vv előzött meg és sajnos nem tudta megmondani hogy mitől van,hormon ,kromoszóma minden ok,ultahanggal is nézték de semmi...persze nem mondom hogy nem jó ötlet elmenni,ez csak a mi estünk volt:))
Remélem pénteken elmagyarázza nektek a doki hogy most mi is ez:))a lényeg hogy inszemhez és ivf hez is megfeleljen:))
Kitartás ✌👍
Boldog Uj evet csajok :)
Na nekunk megjott az eredmeny, minden sokkal jobb mennyiseg stb DE!! Elromlott a formaja,illetve 0,5 % jo formaju van...en nem ertem ez h lehet ,mikor ezzel eddig semmi baj nem volt :( Penteken megyunk a dokihoz de ez akkor is bosszant,lehet keresni kellene egy andrologust is. Furcsa ,h az oligozoospermia megjavult teljesen erre lett egy Teratozoospermie :( ami sztem sokkal rosszabb!
Boldog karácsonyt lányok 🤗
Sajnálom Magikalány hogy nektek is negativ,de ügyes vagy hogy pozitívan gondolkozol és csak így tovább előre
Az új év mindenkinek babát hoz❤
Magunkat....
Boldog Karácsonyt Mindenkinek :)
Szia.
Nagyon sajnálom...😑
Mi most ezt ebbe a hónapba nem is foglalkoztunk ezzel... Még egy ovu tesztet se csináltam... Inkább próbáltuk jól érezni magun
Sajnos nekünk megint nem sikerült 😩reggel a teszt már mutatta hogy negativ és azóta hívtak a klinikáról is hogy a vv is negativ ..viszont vannak jó hírek is,nem kell végig csinálnunk a 6 inszemet,kaptunk időpontot január 12-re ivf konzultációra,úgyhogy most 100%-osan erre koncentrálunk...rossz hogy így nem jött össze ,de úgy tudom a lombiknál nagyobb esély van babásbak lenni..
Nektek sem egyszerű azért ennyit várni az eredményre ..🤗Nah de legalább otthon vagytok az ünnepekre és ilyenkor mindig repül az idő 👍🤗szoritok hogy jó hírt kapjatok🤘
Igen,én is így érzem most:)
Veletek mi újság? Megvan már hogy inszem vagy ivf lesz?
És hogy ment csütörtökön ? Párod túl élte hogy helyben kellett produkálni ? Milyen lett az eredmény ?remelem a legjobbakat✌🤗
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció előtti laparoszkópiás vizsgálat? Meséljetek róla!!!
- Nyíregyháza inszemináció és orvos tapasztalatok.
- Milyen vizsgálatokat csinálnak inszemináció elött?
- Kinek volt inszeminációja Kecskeméten, és milyenek a tapasztalatai?
- 2. inszeminációval kapcsolatos tapasztalat
- Nyíregyháza, Debrecen inszeminációs tapasztalatokat írnátok?