Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Köszi szépen Pikapika :)veled mi újság ?hogy vagy?
Ma megyünk 11.re a dokihoz uh.ra megint,hát meglátjuk ..reménykedem hogy nőttek ezek a fránya tüszők:)))
Sajnálom Rebecca nagyon:((((
Kitartás,és meglátod hamarosan lesz itt neked és mindenkinek pozitív tesztje..csak pozitívan előre !!:)
Sziasztok
Hát ez sajnos nem jött össze... Most jött meg.... 😑
Sziasztok csajok!!
Ivett nagyon sajnálom, de szerintem is még bármi lehet... Talán holnapra kicsit összeszedik magukat, és lehet ebből még inszem... Nagyon drukkolok Neked :)
Mágikalány Neked is megy a drukk csütörtökön :)
Nekem nem jött meg, de ma reggel nem mertem tesztelni, majd holnap. Lehet nem véletlenül mondta az orvos a 16. napot?? Nem tudom...
Csajok, remélem ez a december mindannyiunknak, hoz egy kicsi csodát :)
Szép napot Mindenkinek!
Sziasztok:)
Mágikalány szoritok neked,de jó :)
Rebecca remelem a szerdai teszt jó erős pozitív lesz,kitartás !:)
Nálunk nem sok jó hír van,tegnap voltunk uh-n a 11. ciklusnapon és 2 db 12 mm-es tüszőm van:((a doki mondta hogy nagyon kicsik sajnos..holnap megyünk vissza uh-ra..elkeseredtunk nagyon:((lesz ebből még inszem?
Szerintetek ez miért lehet? Az első kettő inszemnel minden ok volt ,hormon nélkül és hormonnal is..most meg magasabb adag gonal -f et kaptam hogy hátha nem csak 1 tüsző lesz erre van kettő de minik...Jajj de bosszantó ..
Sziasztok!!
A doki azt mondta, hogy teszt 16 nap múlva, azaz szerdán... Semmi mást nem mondott.
Sziasztok csajok!
Hát nem bírtam ki ma reggelig.... Tegnap délután teszteltem... egy határozott negatívot, fél órával később meg egy hát nem is tudom, én láttam a második csíkot, de nagyon nagyon halványan. A 10 éves lányom is látta....
Most olyan vegyes érzéseim vannak... Annyira még ne vagyok jártas a dologba, de most akkor ez a kúp miatt nem is fog megjönni??
Szerintetek van még remény??
Szerdán fogy el a kúp, addig használom, és holnap reggel tesztelek egyet még...
Szia Rebecca:))
Megy a drukk neked ezerrel ,szoritok neked nagyon hogy ++++++
És persze mindenkinek:)
Sziasztok csajok!
Lassan eljön a tesztelés ideje... Már egyre nehezebb a várakozás. Igazából nem érzek semmit. Nekem elvileg ma kellett nem megjönnie. Már ma reggel tesztelni akartam, de tegnap úgy alakult, hogy nem aludtunk otthon, így teszt hiányában nem tudtam... 😄
Holnap reggel 5-kor biztos tesztelni fogok. Tudom nemrég vagyok közöttetek, de kérlek szorítsatok...
Titike neked is nagyon szorítok, mindenképp jelentkezz holnap teszt után. 😄
Szép napot mindenkinek
Szia.
Néha nekem is szurkál a hasam. A mellem óriásiak, és elég érzékenyek.
Neked abba kell hagyni a profit?? Nekem azt mondta az orvosom ( bár Ő nagyon pozitív), hogy addig adjam magamnak, amíg pozitív nem lesz a teszt. Nekem elvileg jövő szerdán kéne tesztelni, de én is jövöhéten hétfőn tesztelek...
Már nagyon izgulok... Én annyira pozitív voltam, de kicsit ez a sok negatív teszt.... 😏
Kitartást mindenkinek...
Szia
Nagyon sajnálom 😑
Szia ,de jó hogy ti is jó helyet találtatok,itt már biztosan jobban érzed majd magad,nem tudom de szerintem ez is számíthat a sikerességben..akkor ha jól értem januárban kezdtek?az már mindjárt itt van ,főleg decemberben megy az idő gyorsan az ünnepek miatt:))ti hogy érzitek melyiket szeretnetek jobban? Inszem vagy lombik?
Mi is voltunk hétfőn a dokinknál és rábeszélt minket hogy ne hagyjuk ki ezt a hónapot ,ne húzzuk az időt mert még 4 inszemunk van lombik előtt ,meg persze érvelt hogy lehet karácsonyi baba lesz,ári volt nagyon úgyhogy megfogadtuk a tanácsát :))) tegnaptól szurom megint a gonal-f et...reméljük a 3.-as lesz a nyerő :))
Bocsi lehet már kérdeztem ,nektek eddig hány inszem volt ?
Sziasztok ,ki hogy van?
Ilike 30 és Rebecca ti lassan teszteltek igaz?szoritok nektek nagyon!:)
Magikalány így igaz csak pozitívan és a következőre koncentrálj ,ügyes vagy:)
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció előtti laparoszkópiás vizsgálat? Meséljetek róla!!!
- Nyíregyháza inszemináció és orvos tapasztalatok.
- Milyen vizsgálatokat csinálnak inszemináció elött?
- Kinek volt inszeminációja Kecskeméten, és milyenek a tapasztalatai?
- 2. inszeminációval kapcsolatos tapasztalat
- Nyíregyháza, Debrecen inszeminációs tapasztalatokat írnátok?