Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Köszönöm a válaszodat!
A dokim is azt mondta, hogy jó a méret :), csak gondoltam körülinformálódok itt-ott!!
Hali!Igen megnőhetnek annyira, nekem sok tüszőm szokott lenni, előtte nap van Uh, akkor a nagyok 20-23 körül vannak de volt már 26-os is.A kisebbek meg 16-18.Szóval teljesen jók a tieid!Szuper!
Papír szerint 2mm-t nőnek 1 nap, na meg mi még kapjuk a hormonokat is!
Ne keseredj el!!
Nekem pénteken volt inszem 2 hete. Előtte kedden voltam UH-n. Akkor beengedtem magam előtt egy kismamát. A párja pedig beszélgetni kezdett velem. Ő mondta, hogy nekik nem sikerült a három inszem, csak a lombik. De az arra készülő vizsgálatkor derült ki egy olyan probléma, ami inszemnél nem.
Szóval fel a fejjel!!
Fagyasztásra nem gondoltál? Akkor nem gond, hogy a párod mikor ér rá.
Amúgy én hétfőn megyek a harmadik inszemre.....és igyekszem pozitív lenni.
Wwwww, napzuhany, rlibertas...kitartás mindenkinek!
tudom milyen sz@r érzés, amikor nem sikerül az inszem.
Az elsőnél csak kisírtam magam, a másodiknál pedig összetörtem lelkileg, olyannyira, hogy rendesen, fizikai fájdalmat éreztem legbelül!
Nem is tudtam, hogy fogok még végigcsinálni egyet!
De végig kell, és nem szabad feladni....mert hiszem, hogy mindenkinek megadatik, amiért harcol.
nagyon sokat lehet szenvedni....én tudom.....más aki ezt nem csinálja, ezeket a dolgokat nem értheti!!!
Úgyhogy csak pozitívan....máshogy nem lehet!!!!!
Halihó Lányok!
Lenne egy kérdésem.
Kinek mekkorák szoktak általában lenni a tüszői inszemkor...illetve az előtte lévő ultrahangkor???
Nekem kb előtte 2-3 nappal nézi meg a dokim, és akkor általában 19-21 között mozognak! Elképzelhető, hogy mire kipukkannak akár a tüszőrepi hatására, akár maguktól, addigra 25 mm-re is megnőhetnek???? Azaz 2-3 nap alatt???
Hali!
Hát nem.Ma reggel megnéztem csont fehér a teszt , negatív:(
Bíztasson valaki, már teljesen nem hiszem el hogy bármi is bármikor segítene.Ez a 3. volt, de olyan reménytelen, ehhez is fél év alatt jutottunk, mármint hogy a 3 meglegyen.
Következő hónapra ahogy számolok, férjem pont nem fog ráérni:( most próbálom kitolni pár nappal, nem hagyom abba az urtogestán szedését, aztán hátha 4-5 nappal eltolhatom a következőt.De ez is olyan zsar.
Ki is hagyhatnánk, de én akarok, mindent , csak legyen már!
köszösnöm a szurkolást!
valakinek sikerüljön már lányok!!!
Nagyon szorítok Érted is!!!:-D
Nekem még "csak" egy hét telt el, de már nagyon nehéz a várakozás...
Sziasztok!
Tegnap a pesti Kaáliban szerencsésen túl lettünk az inszemen. :)
A Kedves eredményét úgy kellett megkérdeznem, papírt nem kaptunk róla. Annyit mondott a nőci, hogy 50 millió és 45% jól mozgó, és hogy ez nagyon jó.
Az inszem előtt nem csinált már ultrahangot a dokinő, mikor rákérdeztem azt mondta, hogy nincs értelme mert biztos, hogy megrepedtek a tüszők.
Szerintem azonban csak tegnap este repedtek meg a tüszőim.
Hatan voltunk inszemesek. Majdnem mindenkinek más volt a dokija. Ultrahangot inszem előtt csak a Krizsa doki csinált. Az ő betege mondta, hogy megnézte, és még nem voltak megrepedve a tüszők, amire azt mondta a doki, hogy majd megrepednek, ne aggódjon. Szóval tényleg nincs értelme az ultrahangnak, mert nem jelent semmit az sem ha már megrepedtek, az sem ha még nem, mert az inszemet így is, úgy is megcsinálják.
Kaptam terhességi tesztet azzal, hogy csak a 14. napon szabad megcsinálni. Aztán az eredménnyel telefonálni. Ha nem egyértelmű a teszt, akkor lehet menni vérvételre.
Szóval most a két hét várakozást kell kibírni...
Szióka!
Mi is szurkolunk Neked, hogy szerencsés legyen a hétfői napod!!
Én is pont ezért tesztelek a 14. dpo-n,mert akkor abba kell hagynom a progeszteront,h meg tudjon jönni.Lehet húzni,de felesleges.a 14. dpo-n már kimutatja a teszt,ha baba van.:-)
Én amúgy nagyon jó kedvű vagyok,ne értsetek félre,nem is tudom,h miért,de tegnap óta tényleg boldog vagyok.Viszont valahol azt érzem,most sem...De sebaj,akkor megyünk a következőre.:-)
Sziasztok!
Én ma voltam ultrahangon.....Hétfőn inszem....már a harmadik!
Remélem minden tuti lesz......már nagyon boldog lennék, ha ez lenne a befutó beavatkozás.
Nem vagyok babonás, de 4 évvel ezelőtt, amikor az első babánk megfogant (szintén inszemmel), akkor a 14. napon volt a beavatkozás, igaz a 4. inszem volt.
Most hétfőn ismét a 14. napon leszek....remélem ez valami jó előjel......vagyis én nagyon bizakodó vagyok!!!!
Amúgy meg mindenkinek szurkolok....
:o)
Nagyon nagyon szorítok Neked!!! Az intenzív görcsölés, ami nekem volt, már igazából a múlté, csak nagyon néha van kis szurkálódás. A cickók azok kezdenek két óriás görögdinnyével vetekedni, és nagyon feszül, de gondolom ez mind a lóadag utro eredménye...:-(
Nekem, mint tegnap kiderült, csak egyetlen egy tüsző repedt meg, igaz csak kettő volt amúgy is, szóval most kezdek nagyon elbizonytalanodni, ha neked 6 tüszővel nem sikerült az első, akkor nekem az az árva egyetlen...:-((((((((((
hali!Nekem semmijel, azon kívűl, hogy fáj a derekam, és idegbeteg vagyok.Ezek mind a megjön jelei:(
Se mellfájás semmi más.
Ez a 25. napom, már pont 14 napja volt az inszem , pénteken.HOlnap tesztelek majd egyet, nem akarok megint még 1 hetet várni, mert amúgy is 30. napra szokott megjönni, meg még az utrogestán kitolja, az meg még sok-sok nap.
Szerintem semmi jel, semmi baba.
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció előtti laparoszkópiás vizsgálat? Meséljetek róla!!!
- Nyíregyháza inszemináció és orvos tapasztalatok.
- Milyen vizsgálatokat csinálnak inszemináció elött?
- Kinek volt inszeminációja Kecskeméten, és milyenek a tapasztalatai?
- 2. inszeminációval kapcsolatos tapasztalat
- Nyíregyháza, Debrecen inszeminációs tapasztalatokat írnátok?