Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
:-)
Hát a tünetek...Nekem is napok óta a hasimban van mensi szerű,vagy pé szerű fájdalom,de enyhe.Ma,alig éreztem,inkább csak azt érzem,h van méhem,kicsit mintha nehezebb lenne.
De mivel hormonokkal szúrtam magam,nem adok a jelekre.Ja,meg a cicim megduzzadt tegnap.a bimbi és környéke érzékenyebb,de ez megvolt múltkor is.
Hogy mit érzek?Őszintén?Azt,h nem sikerült.Pedig amikor érzem a hasamat,akkor mindig reménykedem,de ha jobban belegondolok,akkor azt.:-( Tudod,az,h az elsőben minden faca volt,6 tüsző,meg pihenés,most meg csak 3 és munka,meg egy pár dolog,akkor reálisabb is...Nade hátha.Hétfő lesz a nagy nap,mikor kiderül és én leszek a legboldogabb a világon,ha mégis.Mert amúgy néha meg rám tör,h talán mégis sikerült és olyankor elönt a boldogság.:-)
Valamiért nem emlékszem az előző terhességemnél hogy mik voltak az előjelek ilyen korán. Pár 3-4 hét után jött a haámyinger, de addíg semmi... A szülésre pontosan emlékszem :) Jajj...
Na mindegy, várakozunk.
amugy hogy fáj neked? erős hiullámokba jön? nekem görcsölt 10 percenként eégsz nap 2 napig erős volt most is érzem azért...
hasszurka belenyulalás menzis görcsökkel keverve...
én is félek nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ez a menzis érzés.. én 11 napon vagyok inszem után!
7. nap reggelétől van menzis érzésem. 8 napon már erős volt ez az érzés és a 9 napon is olyan hullámokba jön 10 percenként kb, erőd volt nekem 8-9 napon most már enyhült de még mindig érzem, és nagyon gyakorita érzem. szurkált és erőd menzit is éreztem.. de megjönni még korai lett volna...
úgy hogy bizom hogy eza a beágyazódástól van, ugyan is sokunk érzi most... ha valakinek nem sikerülne és ezt érezte nemtudom hovátenni a dolgot.. mert ezt az érzést nem lehet beképzelni sem!
7 nap még korai beágyazódás után mutata ki a teszt a babát és amig görcsölsz addig ágyazódik.. és még nincs készen adig nem mutatja ki. valamint ugy is elkeserednél mer t negativ lenne 7. nap kezd beágyazódni azért érzel menzis érzést!
soksok buta dokit fogtam ki sajnos eddig...
kezeltek engem szurikkal 8 petesejtet csináltak, csak épp inszemet nem!!!!!!!!!!
Hétfőn tesztelek,nem inszem lesz!!!!!!!Remélem,már több nem lesz,elég volt a kettő,de köszi.:-)
Szia!
Ne tesztelj,mert lehet,h még van a repesztő szuriból a szervezetedben és akkor becsap a teszt.
A 7. nap minden szempontból korai még.A 13-14. napon már igazat mutat a teszt,addig bírd ki valahogy,ok?:-)
Ez a megjön érzés úgy látszik,jó párónknak megvan.Hát kíváncsi leszek,h mi lesz belőle.:-)
juj félre értettél!
nekem is az első inszeminációm volt....
csak 5 éve szeretnénk kisbabaát!
Köszönöm szépen,nagyon aranyos vagy!Én is szorítok mindenkinek!!!:-)
Kicci,teszteltél?????
A psziché nagyon sok mindent meg tud változtatni bennünk!
Lehet a barnázgatás is amiatt van!!!
De az tuti, hogy várd meg, míg rendes, piri vérzésed nem lesz!
Onnan kell nézni az első napot, még akkor is, ha mondjuk netán 1 hétig is eltart ez a barna izé! (Tapasztalatból mondom)
Sziasztok Csajok! Most jövök UH-ról. Sajna csak az egyik tüszőm repedt meg, a másik bemondta az unalmast és megállt a fejlődésben :-(( De a dokimmal megegyeztünk, hogy így első inszemre "megelégszünk" egy babával is :-) Annyira nagyon szeretném, hogy sikerüljön...Csakhogy jól végződjön az este még egy vérvételt is beiktattunk, nézet egy progeszteron szintet. Ja, és az urto adagomat megemelte, reggel este 3,délben 2. Jövő héten csütörtökön kell mennem.
Kikészít ez a várakozás, pedig próbálok nem gondolni rá!!!
Az inszem utáni 14. napon már mutathat pozit!Azelőtt szerintem nem érdemes,nehogy még a szuri hcg-jét mutassa esetleg álpozinak!:-)
Nekem is első inszem colt....
de mi már 5 éve szeretnénk babát.
vagy úgy érteted hogy már 5. inszem? lehet kicsit félre is irtam már..
Hát nálunk is van a családban aki 7 éve akar babát.. persze ők nem mentek szinte sehová csak egyhelyben toporognak!!!!!!!
nemhiszem hogy ti eljuttok a lombikig:) bisztosan beköszön t a gólya hozzátok is,mint mindenkihez itt, ezt tudom én is.. csakaz a gond hogy nemtudni kihez mikor:(
Én egyszer önszántamból kértem egy 4 adagos inekciókúrát:-)
Van hogy ha valamit nagyon akarsz nem számít egy két szúrás...
De én csak Closyt szedtem 5 napig majd egy szuri.
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció előtti laparoszkópiás vizsgálat? Meséljetek róla!!!
- Nyíregyháza inszemináció és orvos tapasztalatok.
- Milyen vizsgálatokat csinálnak inszemináció elött?
- Kinek volt inszeminációja Kecskeméten, és milyenek a tapasztalatai?
- 2. inszeminációval kapcsolatos tapasztalat
- Nyíregyháza, Debrecen inszeminációs tapasztalatokat írnátok?