Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
A nagyobb nem gondolnam hogy baj. Pedig neked lombik volt, ha jol emlekszem, igy total adott a fogantatas. 8 mm-esen en mar szabad szemmel lattam a szivmukodest es persze meg is hallgattuk. Csodalatos volt, mint minden egyes uh termeszetesen 😊
Nalam egyebkent kb 10 hetes kora ota tobb nappal idosebb az uh szerint, 24 hetesen mar plusz egy hettel mertek nagyobbnak.
Nem, biztos h nem.A foton is a Baba van merve ...crl 0,80.
Ma voltam bejelentkezni a rendes nogyogyihoz , jovo csütörtökön megyek .
Itt mar nem nézték a pajzsmirigyemet ugyh le kell csekkolni h minden ok e.
Uh is lesz ugyh majd rakerdezek.De gondolom a dokino tegnap mondta volna ha ez baj lenne, nem?
Jah de nekem tegnap volt 5+5 es igy volt 8mm....ez nem baj???
Aggodok , a dokinotol 3x kerdeztem meg h minden ok szep bla bla..azt mondta igen ..🙄
Erdemes, foleg igy az elso idoben nap szerint szamolva, sokat jelent.
Az 5+6 egyebkent 5 hetes terhesseget jelent, mindig a betoltott hèt vegeig. A 6.het 6+0-val kezdodik.
Mindenkinek tovabbi szep babavarast! 😊
Igen tuti, en is emlekeztem , h te kevesebbet irtal...
Ez baj szerinted ? En nem ertek hozza :/
Nekem 6+5 volt 8,3 mm, es a gèp is annyinak irta.
Naponta 1 mm-t no, igy te a 6. het elejen lehettel.
Szívből gratulálok! 🤗
A 8 mm tuti? 🤨 Nekem 6 hetesen 3.7 mm volt és korának tökéletesen megfelelő méretű a doki szerint (meg az összes netes oldal szerint is amit már végigolvastam 😀)
Ivett, nagyon köszi az érdeklődést!
Az orvos azt mondta, hogy a következő ciklusban emelt adaggal próbáljuk meg az inszeminációt. Egy tüszovel nem sokkal nagyobb az esély mint természetesen.
Úgyhogy természetesen próbálkozunk most, hátha :)
Bizakodunk :)
Tuszorepeszto van, hogy tutira megrepedjen.
A számolás nagy dolog most hogy mikor lesz az ovum.
Eddig mindig szabályosan 29 napos ciklusaim voltak, a legutóbbi vmiert 26 napos lett. Jó kérdés hogy akkor a 26 vagy 29 et számoljam, mert ugye mindig utólag tudjuk meg hogy hány napos volt a ciklus.
Na itt vagyok csajok, haromnegyed orat vartam a dokinal...
Azt mondta a dokino , h egy 8mm es pici Babónk van 😊😊😊
Igen én is alig várom már jelentkezz🤗
Nézem ,nézem mindig de még nem írtál 😂😂😂
Sziasztok!
Ma reggeli, 11.napi uh :
Endometrium 9,3 mm
Bal oldali petefészek (ami a szonografus szerint kicsit nekem hátrébb van, ezért nehéz látni) :18 mm tüszo
Jobb oldal : több kis apró, 10 mm alatt, nem nőttek meg
Szóval érdekes hogy péntekrol megnőtt volna 9 mm esrol 18 mm esre (azóta egy dupla adag meriofert ment be).
Azért ezek a mérések sem pontosak.... Nem viszik túlzásba a tuszo keresést(nem minden szonografus lelkes), én most ezt tapasztaltam, de az uh gépek is különbözőek tudnak lenni, van amelyik tök éles képet mutat, van amelyik tök homályos...
Lényeg a lényeg, a héten inszemináció,a dokit még nem értem el időpont egyeztetés miatt
Szia.
Szerintem ugyanattól a szertől sem nőnek ugyanúgy. Első inszem előtt 6 Bemfolát szúrtam s csak akkora tüsző lett, mint a normál ciklusomban. Alig akart nőni.
A 2.-nál 4 Bemfola után 11. napon spontán repedt.. 3.-nál 10. napon repedt ugyanugy. Szóval ezeknél már meg sem csinálták az inszemet.
Szia Mazsola,
mi Pécsre járunk. :)
Szia,
köszönöm kedves soraid!
Én is nagyon szorítok mindenkinek! :-*
Igen, a 3.inszeminacio lesz.
Reggel 11.napi uh!
Remeken, oké lesz :)
Szia Gizus,
Hova jártok?
Na ez mar jo hir 😀😀
Tuti meg fog repedni, sztem biztos erezni is fogod :)
H meddig elnek a katonak azt igy kulon inszemnel en sem tudom, de sztem sem lesz ezzel gond, tuszorepesztot is adtal, tuti jonak kell lennie most az idozitesnek ;)
Nagyon nagyon szoritok 😊😀
Szia Gizuskaa:))üdv a csapatban ,igaz kár hogy ilyen helyzetben..
Kicsit ha vissza olvasol pont irt egy lány hogy neki elsőre sikerült és úgy emlékszem ő is 40-es volt..szoritok neked nagyon hogy elsőre összejöjjön,és sok kitartást 🤗👍✌️
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció előtti laparoszkópiás vizsgálat? Meséljetek róla!!!
- Nyíregyháza inszemináció és orvos tapasztalatok.
- Milyen vizsgálatokat csinálnak inszemináció elött?
- Kinek volt inszeminációja Kecskeméten, és milyenek a tapasztalatai?
- 2. inszeminációval kapcsolatos tapasztalat
- Nyíregyháza, Debrecen inszeminációs tapasztalatokat írnátok?