Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Jaj bocs, összekevertem a fórumot :D A lombik kerül annyiba.
Inszem azt hiszem 80ezer..
Nagyon remélem, hogy a hölgy a telefonban nem 2020. februárra gondolt. :D
De az tuti, hogy ha fél évet vagy még többet fognak mondani, inkább eladom a vesémet, de megyek magánba. :)
Nem kell 2 hétig feküdni, én a munkahelyem miatt vettem ki 1 hét szabit. :) Ezen felül itthon mozgolódok én is, csak nem emelgetek nehéz dolgokat.
Én a debreceni Kaáliba jelentkezek be, ha most nem sikerül. Egyébként ismerős nyáron volt fizetős lombikon, 95ezer Ft volt neki + gyógyszerek, viszont konzultáció utáni hónapban kezdtek. Várólista csak államilag támogatottnál van. Ott viszont kb fél évet szoktak emlegetni. Én inkább kifizetném azt a plusz x összeget, de biztos nem várnék fél-1 évet még. Nem bírnám ki.
Nekem sem mondták, csak azt, hogy utána kíméljem a hasizmomat és ne emeljek nehezet.
Nekem is szoktak lenni szurkálásaim. Tegnap is volt nemvárt utáni napon, ezért még hajnalban csináltam egy tesztet.
Végül felhívtam őket és megyünk konzultációra február 7-én. Említettem nekik, hogy remélem, hogy februárban még össze is jön a lombik. Nem mondták erre, hogy lenne várólista.
1 év?! Szerintem bele is halnék. :O
Szia.
Lehet már kérdeztem, csak nem emlékszem. A Kaáliba jársz? Ha igen, melyikbe?
Á! Sajnos januárban még nem kezdhetjük. Most kell pár új vizsgálat és van olyan is, ami amúgy is lassan lejár. Ráadásul ez volt a 2. inszemem inszemem egymás után, most amúgy is kellene egy hónap szünetet tartani.
Holnap reggel még tesztelek egyet, ha negatív, akkor hívom az intézetet, hogy hogyan tovább. Remélem, hogy nincs várólista. Még nem hallottam arról, hogy lenne. Februárban kezdeni szeretnék. :/
Köszönöm a bíztatást! 🙂
Nekem nem mondott semmit az orvos. Szerencsére nem tartott sokáig, és nem is véreztem csak nem számítottam rá, hogy fájni fog. Sajnálom, hogy neked ennyire fájt😕 Januárban már mehettek is a lombikra? Vagy mekkora a várólista?
Szia! Hoppá! Egy sorstárs.
Neked is zárt volt a méhszájad? Véreztél is? Sokáig tartott a művelet? Nekem is két tüszőm volt most és nagyon megszenvedtem a beavatkozást. Nekem nagyon fájt. :(
A doki nekem azt mondta, hogy nálam többet nem kísérletezünk inszeminációval. Jövőre lombik. Kitartás. Nem vagy egyedül. Szorítok nagyon.
Sziasztok!
Olyan jó olvasni titeket ahogy támogatjátok egymást. Engem is megnyugtat ha másokkal megbeszélhetem a tapasztalataimat, ezért gondoltam, hogy írok ide. Eddig mindig csak külső megfigyelő voltam.
Mi ma voltunk az első inszemináción a Kaáliba. Két tüszőm volt, eléggé fájt, ezen kicsit meglepődtem. Remélem sikerült 😕
Még azért nem adom fel, mert kifejezetten mensis görcseim nincsenek (előző ciklusban voltak a nemvárt napján, csak a progeszteron miatt nem tudott megjönni). Viszont a székrekedésem feloldódott, ami szerintem lehet jele a mensinek.
Majd pénteken kiderül. :)
Nagyon sajnálom!😞
Szurkolok,hogy minél hamarabb sikerüljön a baba!! Sajnos végig kell járnunk ezt a hosszú utat, de végül majd visszagondolva mindent megér a dolog!!
Millió ölelés! 🤗
Szia!
Teszteltél reggel? Remélem minden rendben!! 🍀🍀🤞😘
Köszönöm a jó kívánságokat! 😊😊😘
Próbálok nem rágörcsölni, bár egész nap ez jár a fejemben. Hosszú még ez a 2 hét.
Lucika,lehet a nyugalmad hozza meg a sikert! 😉😊
Mindenképp bízz benne és ha javasolhatom, ne keresd magadon a terjességre utalo jeleket. Én novemberben (első inszem után) ezt csináltam és tisztára bediliztettem magam vele. :D Tudom, hogy nagyon nehéz, mert olyan, mintha valaki azt mondaná, "ne görcsölj rá" (f*ck!) :)
Szóval előző ciklusnál rengeteg tünetem volt: mellfeszülés, -fájdalom, jó étvágy, görcsök, puffadás, aluszékonyság. Most pedig szinte semmi tünetem sincs (csak az inszemet magát szenvedtem meg nagyon). Viszont sokkal nyugodtabb vagyok. (Remélem ez a nyugodtság kitart keddig. XD)
Sok sikert kívánok, drukkolok,hogy a teszted pozitív legyen a 2 hét múlva!
Addig pihengess! 😉
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció előtti laparoszkópiás vizsgálat? Meséljetek róla!!!
- Nyíregyháza inszemináció és orvos tapasztalatok.
- Milyen vizsgálatokat csinálnak inszemináció elött?
- Kinek volt inszeminációja Kecskeméten, és milyenek a tapasztalatai?
- 2. inszeminációval kapcsolatos tapasztalat
- Nyíregyháza, Debrecen inszeminációs tapasztalatokat írnátok?