Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Lucika, megy a drukk nagyon!! 🍀🍀🤞 Érzel egyébként valamit? Nekem a hasam szúrkál néha, remélem ez jó jel. :)
Nekem pont a 36. próbálkozós ciklusban lehetett volna az inszemet csinálni, erre a dokim elutazott 2 hétre... úgyhogy maradt a mostani, 37. ciklusomra. Tudom,hogy kevés esélye van, hogy elsőre sikerül, de nagyon bízom benne!!
Kitartás lányok! 😊
Végre egy jó hír ma, rámfért már nagyon 😍
Nagyon boldog babavárást kívánok, és jó egészséget mindkettőtönek! 😘😘😘
Én az elsővel megszívtam Pünkösdkor, így tolódott egy hónapot...gondolhatod, majd fel robbantam...
Most majd megoldom okosan 😎
Már csak a gyogyikat kell kiváltani 😊
Sziasztok!
Nekem úgy tűnik két és fél év sikertelenség után a 3. inszemináció sikerült. 😊 Szerdán megyünk az első 6 hetes ultrahangra. Remélem rendben lesz minden. Csak azért írok, mert én is szeretem a pozitív történeteket olvasni.
Soha nem szabad elveszíteni a reményt! Nagyon szorítok mindenkinek! 🍀
Köszi! :)
De jó! Ezek szerint dolgoznak az első héten. :) Szorítok, hogy úgy jöjjön meg, hogy ideális legyen. :)
(Nekem első inszem előtt hatalmas mázlim volt, mert pont úgy kellett volna megjönnie, hogy az inszem hosszú hétvégére essen, de szerencsém volt és 3 nappal előbb jött meg. :) )
Bízom benne,hogy január első hetében action lesz 😉
Huhhhh hétfőtől nagyon drukkolok!!!
De jó! :) Mikorra fog esni? (Gondolom az ünnepek miatt az már január lesz.)
Hétfőre nem várom, de igyekszem keddig húzni a tesztelést. (Haha! XD)
Sziasztok, ma voltam dokinál, kövi ciklusban indul a 2. inszem.
Lucika, mikor tesztelsz?
Úgy lesz! 😊
Megy a drukk mindenkinek! Nagy ölelés!!! 😊😊❤️
Még mindig pecsételek kicsit, főleg ha felállok vagy felülök. Fekve nem annyira.
Én nem puffadok szerencsére, inkább tegnap este óta néha szúrkál-fájdogál alul a hasam. Vagyis inkább hol az egyik petefészkem, hol a másik. :)
Ma még pihenek, holnap viszont kénytelen leszek mászkálni, meg ülni, majdnem egész nap. Remélem nem lesz gond belőle. :)
Az szuper. :)
És hogy vagy? Vérezgetsz még? Nem puffadsz?
(Én előző próbálkozásnál, 5 tüszőnél még napokig puffadtam inszem után. :) )
Sziasztok.
Megcsinálta az inszemet, azt mondta nem túl ideális így, de hátha.
Progeszteront irt fel, emellett kell szednem C ill. D vitamint, inofolicot és terhesvitamint. 2 hét múlva tesztelek.
A vérzésen kívül amúgy minden rendben lett volna, 5 szép tüszőm volt!
2 hét múlva majd eldől. :)
Én sem véreztem soha utána (kétszer szúrtam eddig). De gondolom elvégezték így is az inszemet. Írtak föl esetleg valamit a vérzés ellen?
Az is lehet, hogy egy kis progeszteronpótlás segíteni fog. Duphastont vagy utrogestant írtak fel inszem utánra?
Szia!
Nekem egyszer sem volt utána vérzés csak erős görcsök. Mi volt a dokinál megcsinálták az inszemet?
Köszi szépen! Ránk is fér a pihenés. :-)
Sok sikert nektek is!
Sziasztok!
Ovitrelle injekció (tüszőrepesztő) beadása után normális egy kis enyhe pecsételő vérzés? Holnap reggel megyek inszemre (ez lesz az első) és ma reggel 9 körül adtam be magamnak az ovitrelle-t, 10 körül kezdtem pecsételni és azóta nem nagyon múlt el.
Nagyon sajnálom! Most pihenjetek egy nagyot és aztán jövőre újult erővel belevághattok. :)
Ha a mostani nem jön össze, mi is lombikozunk jövőre. :) Úgy vagyok már vele, hogy ha az a picur úgy akar jönni, akkor úgy fog... Csak jöjjön. :)
Sziasztok! Hát, sajnos a mostani inszem sem sikerült, pedig 3 nagy tüszőm is volt. Mivel ez már a sokadig próbálkozásunk volt, jövőre lombikkezelésre megyünk már. Most 2 hónap pihenés és kezdjük újra. Ránk is fér a párommal, mert eléggé megviseltek a negatív eredmények.
Sok sikert kívánok mindenkinek és kitartást!!!
Tényleg, most, hogy írod, ezt én is hallottam a clostyról. :)
Akkor egy szavam sincs, mert egyébként 1-1 tüsző mindkét oldalon volt, de 12. napon csak 15 mm-esek, ami viszont nekem picit kicsinek tűnt.
Amikor csütörtökön, a második inszem előtt egy sorstársammal beszélgettem, ő említette, hogy neki mindkét oldalon 4-4 tüsző volt. :O Teljesen le voltam döbbenve, mert nekem ilyen azért sosem volt, max. 5.
Köszi! :)
Egyébként pont ezért kellene több/nagyobb tüszőnek lennie, nem? Vagy csak kifogtam egy rosszabb ciklust?
Áh! Fene sem érti már ezt. :)
Bemfola- folliculus stimuláló hormon
Én Meriofert kaptam, az is az.
Egyébként egy hős vagy, mert én semmit nem éreztem inszemnél,csak egy kis csípést...
Megy a drukk neked is!!!
Sziasztok! Lenne egy talán hülye kérdésem, de ma kezdtem el ezen gondolkozni.
Inszemináció előtt volt egy három cikluson át tartó clostys kúrám (napi 1 szem clostyval, nem is 2-vel). Akkor hónapról hónapra egyre több és nagyobb tüszőim lettek.
Most, mindkét inszeminációmon napi 2 clostyt kaptam és mellette még beadtam a Bemfolákat is, amik elvileg még jobban stimulálnak. (Azt hittem, hogy szét fogok durranni a hatalmas tüszőktől.) A tapasztalatom szerint mégis itt kevesebb és kisebb tüszőim lettek, mint a sima clostys hónapokban.
Más is tapasztalt hasonlót? Végülis mire való a Bemfola?
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció előtti laparoszkópiás vizsgálat? Meséljetek róla!!!
- Nyíregyháza inszemináció és orvos tapasztalatok.
- Milyen vizsgálatokat csinálnak inszemináció elött?
- Kinek volt inszeminációja Kecskeméten, és milyenek a tapasztalatai?
- 2. inszeminációval kapcsolatos tapasztalat
- Nyíregyháza, Debrecen inszeminációs tapasztalatokat írnátok?