Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Igen, ezt én is hallottam, de amikor utánaolvastam, ezt mindenhol meg is cáfolták és nagyon sok ismerősömnek jött össze azonnal hátrahajló méhszájjal, de azt el tudom képzelni, hogy a beavatkozás így macerásabb volt. Komolyan, én azt hittem, közli a doki, hogy ezt nálam nem lehet megcsinálni, de szerencsére végül sikerült. Profi, na. :) De olyan volt, mintha tépkednék a belső cuccokat bennem. Azt hiszem, le kellett húzni a méhszájamat vagy mit. :( Még ma reggel is vérezgettem.
De őszintén megvallva jó érzés, hogy ekkora hős vagyok. Már most mindent megtennék az én kis drágámért. :)
Te hogy vagy? Sokat gondolok rád. Remélem segíteni fog a pszichológus és mielőbb le tudod tenni az antidepresszánst.
Sziasztok! Ma volt a 2. inszeminációnk és nekem halálos volt. (Már az első is bajos volt.) Sajnos zárt volt a méhszájam, ezért mindenféle fogót meg ketyerét be kellett vetni és ide-oda húzogatták a hüvelyemet meg amit elértek bent. Fájt és sokáig is tartott. Ráadásul a méhszájam is hátrahajló. A doki azt mondta, ha ez most nem jön össze, többé nálam nem próbálkozunk az inszeminációval, jön a lombik.
Volt másnál is ilyen komplikált? Így is sikerülhet? Nyugtassatok meg, kérlek!
Sziasztok!
Szeretnék csatlakozni én is.
Nekünk első inszem lesz, tegnap adtam be az utolsó (6.) Gonal-F injekciót, ma megyek este a dokihoz UH-ra, ez a 8. napom.
Kicsit aggódom, visszább olvastam és látom, előfordul, hogy spontán megreped a tüsző és elmarad az inszem. :/ Ráadásul sikerült megbetegednem is, vasárnap-hétfő lázas is voltam, keddtől antibiotikumot szedek. Nagyon remélem nem állít le a doki. 3 éve próbálkozunk, és még csak most tartunk itt. Összeomlanék, ha le kellene állni újabb 1 hónapot várni.
Köszi! Én meg kívánom, hogy mielőbb erőre kapjatok újra! :)
Mi első alkalomnál több, mint 5 napot hagytunk ki, mert azt hittük így lesz a jó... :O (Mert a spermavizsgálatnál minimum 5 napot mondtak korábban.) Most kíváncsi leszek. :)
Viszont most kevesebb tüszővel indulunk neki (vagy csak túl felületesen nézett meg a doki... :/)
Holnap megyünk 2. körre. :) 3 és fél napos lesz a megtartóztatás. :D
A meddőségis hölgy (nem tudom, mi a beosztása) tegnap azt mondta, hogy este már ne legyünk együtt, tehát ő 2 és fél napot tartott volna ideálisnak... :O
Sziasztok Csajok! Segítsetek nekem egy kicsit lh teszt kapcsán. Hétfőn voltam uhn, tegnaptól kell csinálnom napi 3tesztet. Ha csütig pozi akkor csinálja csak meg a doki az inszemet mert pénteken elutazik. Tegnap reggeli tesztemen szépen látszott a 2.csík és szinte rögtön előjött, de halvány volt. Gondoltam majd erősödik szépen de nem így lett😞 azóta nem változott vagy inkább halványabb lett. Ma vagyok a 12.napon és hétfőn 17mm-s volt a tüszőm pé még tuti nem volt. Volt más is így h csak halvány tesztek voltak napokig? Félek holnapra el is tűnik😞
Lucika, nekünk 3 napot mondott a doki, kusfiamnál be is jött😉
8. naptól jártam uh-ra.
Tüszőrepi ilyenkor nem volt, nem volt rá szükség 😑
4. júliusban volt, sikertelen.
Megyünk a Kaáliba januárban.
Hála az égnek, most már jó kezekben vagyunk :)
Nagyon szorítok én is nektek!!
Akkor most mély levegő és hajráááá, csak előre ;)
Te jó ég! Mit kellett átélnetek! :'( Nagyon szorítok a lombikhoz! (Nagyon gáz, hogy rád sem néztek... :S)
Nekem most megjött kb. fél órája szerencsére. :)
Banyek! :( Hányadik napon repedt meg spontán? Előtte hányadik napon vizsgáltak?
Ezek szerint tüszőrepesztőt nem is kaptál?
Akkor most várod a 4. inszem eredményét? Hányadik napnál jársz? Szorítok. :)
Jézusom! :O És peteérésed sem volt ebben a 2 hónapban? Mit mondtak, miért van ez?
Én tegnap délután épp barnáztam egy kicsit (sosem szoktam) és azóta semmi. :(
Én csak Bemfolát szúrtak,
1. inszemináció: 6db
2.: 4db - spontán repedt, nem volt inszem
3. 3db - spontán repedt, nem volt inszem
4. 5db
Tehát 2 inszem volt, a másik kettőnél hamarabb behatott a hormon. Én is azt mondom, hogy nincs 2 egyforma hónap.
Szia!
Nekem pl. 3x2 Utro mellett nem jött meg, csak barnázás volt és mikor abbahagytam az Utrot negatív teszt után, akkor sem jött meg (az inszem után kimaradt 2 hónap nekem). Szóval igen, mindenkire más hatással van és ahogy látom, hallom mindenki tapasztal mindenfélét :D
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció előtti laparoszkópiás vizsgálat? Meséljetek róla!!!
- Nyíregyháza inszemináció és orvos tapasztalatok.
- Milyen vizsgálatokat csinálnak inszemináció elött?
- Kinek volt inszeminációja Kecskeméten, és milyenek a tapasztalatai?
- 2. inszeminációval kapcsolatos tapasztalat
- Nyíregyháza, Debrecen inszeminációs tapasztalatokat írnátok?