Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Remény! Mi volt? Remelem minden rendben.
Koszonom 😊 tudtam hogy az inszemnek kevesebb az eselye de megprobaltam de most majd a lombikkal 😊 csak hosszabb procedura mint az inszem igy lassabban telnek a napok 😊 neked is nagyon drukkolok 😊
Szia! Fel a fejjel ne add fel, a lombiknál már babás leszel. Én is megyek most májusban a következő inszemre aztán ha nem sikerül lombik. Bízom abban hogy mindannyiunknak sikerülni fog. Fog!!! Szorítok nagyon de nagyon!!!!!!
Most a heten megjon es kezdem a fogamzasgatlot es 10 nappal kesobb kell vissza mennem es elmondjak hogy mit kell szurni es szedni 😊
Az sajnos nagyon kevés, de fel a fejjel pár nap és jobb lesz! Elvileg nálunk progit is néznem mondjuk nem inszemkor hanem lombikkor! Akkor hajrá lombik! Mikor mehettek?
Hcg-re kerdeztem ra a o,5 azt hiszem.progit is mondaniuk kellett volna?
Sajnálom! :( MEnnyi lett a hcg? És a progi?
Igy van a lombik lesz a nyero 😊
Sajnálom nagyon!Na de majd most a lombik sikerülni fog!
Sziasztok.sajnos nem sikerult az inszem 😔 igy most lombikkal probalkozunk hatha bejon 😊
Sziasztok.sajnos nem sikerult az inszem 😔 igy most lombikkal probalkozunk hatha bejon 😊
Úgy néz ki,hogy sikerült 1db tüszőt növesztenem.Holnap újra megnézi a doki,és ha minden jól alakul,akkor hétfőn lehet az első inszemem.
Én a Dm-es A-Z Mama vitamint szedem.
Ne félj szerintem a leszívás rosszabb volt! Bár ott meg alszol de nekem már nagyon fájt a hasam a sok tüszőtől. Pedig "csak" 10 tüsző volt.
De ne csináltass meg semmit előre mert minden csak a beültetésre kell és 1 évig érvényesek, és a beültetést meg még nem tudod mikor lesz. Én is kaális vagyok de nem Pesti hanem Győri.
Szióka! Köszi a választ. A budapesti kaáliba járunk. Azért kérdezem mert most az idén februárban kezdtük az inszemeket, ezer vizsgálaton voltam már, de gondolom én is hogy kérni fognak friss vizsgálatokat, csak nem tudom mit. Én egyébként a beültetéstől valahogy kicsit félek amúgy. Nem tudom miért, csak van bennem félelem.
Az attól függ hova mentek melyik intézetbe!
Nálunk, AIds, Hepatitis és EKG friss labor kellett plusszban. Ugyanúgy szúrod magad majd többször kell menni uh-ra meg vv-re. Megmondják a leszívás időpontját, arra mentek ketten a pároddal majd megmondják hányadik napon kapod vissza az embriókat. Beülti mután progi pótlás van még.
Lányok! A lombiknak mi a menete amúgy? Mert ugye ha nekem nem sikerül a harmadik inszem, akkor utána lombik lesz. Arra lennék kíváncsi hogy lombikhoz milyen új vizsgálatokat kérnek, meg ténylegesen mi az egész menete. Ha van időtök írjátok már meg légyszíves, köszi
Sziasztok! Van 4 db megmaradt menopurom, ha érdekelne valakit!
Sziasztok Lányok! Egy kicsit fel szeretnélek vidítani titeket (azokat akiknek eddig még nem sikerült az inszem és a lombik). Érzem hogy mindannyiunknak sikerülni fog és még az idén babások leszünk. Nincs bajunk, egészségesek vagyunk. Nem vagyok szkeptikus, de akkor is érzem hogy sikerülni fog. Fel a fejjel lányok, mosolyogjatok és újult erővel kell belevágni a következőbe. Nehéz de ha nem próbáljuk meg, akkor nem is fog sikerülni.
Melyik kaáliba jársz?mennyi volt a hcg-d?
Sabi:Biztos minden rendben lesz az u.h.az első különösen izgalmas!Elvileg 8hetes vagyok.De mivel múlt héten voltunk elvileg 7hetesek de a baba méretei alapján csak 6.hetesek voltunk múlthéten ezért papíron most leszünk 7hetesek úgyhogy valoszinű késöbb tapadt meg a baba.Úgyhogy most nem tudom mi van:)Papíron baba mérete alapján holnap lépek a 7.hétbe.Azért is kell visszamennem szerdán és remélem minden rendben lesz!
Bee:Bizom benne minden rendben lesz,és mindenképpen jelentkezem,remélem azzal a hírrel hogy nőtt a picur!
Nynikol:Köszönöm a biztatást,minden támogatás jól jön.Terhesvitamint mindenképp kezd el szedni, ártani nem árt!
Szia nagyon szorítok hogy minden rendben legyen veletek :) Ahogy olvasom szinte mindenki szed valamit,úgyhogy kicsit feltúrbozom magam én is vitaminokkal és elkezdem szedni hátha segít.
Pont akartam tegnap kérdezni hogy hogy vagytok, de aztán olvastalak egy másik fórumon hogy mentek a héten UH-ra. Nagyon drukkolok, minden rendben lesz. Irj majd h mi volt.
Hány hetes vagy?èn csütörtökőn megyek első uh-ra.már nagyon izgulok.
Szia!Én femibion 800at és napi 500mg c vitamint szedek,ezt javasolta a doki!Első lombikunk volt és sikerült!Habár holnap megyek még egy u.h.ra hogy minden rendben van e!Remélem igen:)
Szia én sima folsavat szedek csak!
Nem is felek 😊 sot abban jobban is bizzok 😊
További ajánlott fórumok: