Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Sziasztok!
Új vagyok itt, nem szoktam fórumokon irogatni, eddig csak olvastalak Titeket. Mi 4 éve próbálkozunk a férjemmel, de sajnos eddig elkerültek a pozitív tesztek.. Ebben a ciklusban volt a 2. inszem, jövő pénteken kell majd tesztelnem. Előző hónapban, amikor az első inszemet csinálták, én szúrtam el a dolgokat, sajnos nem volt itthon semmi, be kellett vásárálnom, és hát miután felcipekedtem, már éreztem is hogy ez nagy hülyeség volt a részemről, el is kezdtem vérezni, biztos voltam benne hogy nem sikerült. A progi pótlásnak hála viszont végig volt mellfeszülés és pici görcsök, úgyhogy most már ezeknek a tüneteknek én nem hiszek. Most az inszem után fél órát hagytak feküdni, utána szépen hazajöttem és fekvés. Most semmi vérzés, semmi szivárgás nem volt, viszont a mellfeszülés már másnaptól megvan. gondolom megint a duphaston.. Marad a reménykedés:)
A babásoknak gratulálok! A többieknek drukkolok!:)
Sziasztok!
30. nap. Nem jött meg. A teszt még negatív. A múlt hét közepén volt egy egyszeri pecsételős vérzéesm, előtte a 13. naptól kb egy hétig pecsételés, utánna elmúlt! Azt mondta a doki, hogy akár lehet is. Ezen kívűl apróbb hasi szúrkálások, apróbb görcsök, hajnalban nincs verejtékezés (mindig van menszesz elött), most pedig hányinger.
Sziasztok! Meg uj vok itt. Egy hete volt az elso inszemem a Kaaliban Krizsanal. Nekem csinalt inszem elott Uh-t. 2tuszo megrepedt addigra es meg 2-t latott.
Nekem is azt mondta hogy inszemk kozott 1 honapot ki kell hagyni. Ha most nem jon ossze akkor aug. A kovetkezo talan , mert bezar aKaali festes miatt plusz Krizsa a melegben nem ajanlja az inszemet mert nem tesz jot a spermiumoknak.
Császár volt úgyhogy még igencsak felépülőben. Mar itthon vagyunk szokjuk egymást :) jo lenne a tej is beindulna mert ez igy megterhelő lesz 2 gyerekkel :)
Irj azert ha van valami fejlemény
Szia Kriszta!
A cölikália nem igazán tudom, hogy mi (lisztérzékenység?)?
Sajnálom, hogy nem jött össze! Továbbra is ajánlanám a dokid mellett az enyémet is. Hátha esetleg jobban be tudná határolni, hogy miért nem jön össze! Nálunk ez volt a kérdés és megkaptuk a választ! Írtam, hogy a nőt egyben kell nézni!
Szorítok!
Szia Kriszti,
Nem semmi.. Én csináltattam cölikália tesztet, negatív. Viszont azt vettem észre, hogy 160 gr-os ch diéta mellett magas a cukrom, ha lemegyek a ch-val kb 120 körülig, 5 étkezésre bontva, akkor jó.
Ebből is látszik, hogy minden szervezet más..
Akkor hajrá. Nekem sajnos nem sikerült az előző inszem, ebben a hónapban csak stimulálunk és repesztünk+UH követés, mert a dokim elutazik pont a 14.napomon. Akkor ennek így kell lennie.
Sok sikert.
De aranyos tőled majd mostanság nem lesz időd! Hogy vagytok? Mikor mehettek haza? Hogy vagy? Természetes szülés volt? Hú millió kérdés....
Mi megvagyunk köszi még konzultáció lesz a következő lombik előtt. Szóval nagyon nem történik velünk semmi sem.
Szia Kriszta!
Csalóka az IR, mert nekem nem is az volt a gond a terheléses cukornál, hogy sok a cukor, hanem, hogy glutén-laktóz érzékenység miatti emésztőrendszeri gyulladás! Vigyázz az IR-rel! Mióta diétázok nincs bajom:)
Ha most megjön, akkor köv hónapban újra inszem!
Szia!
Én is emlékszem, nagyon örülök Nektek! Kitartás :)Köszi a bíztatást.
Szia!
74-es vagyok, tehát idén leszek 41.
3 hónapig szedtem napi 3-at. Tovább nem szabad szedni. A férjem a Fer 14-et napi szinten szedte 1*.
Gratulálok!
Csak annyi, hogy az orvosom azt mondta, hogy 3 hónap után nem ajánlatos tovább szedni, mert vissza üthet. Én 3 hónap után abba hagytam
Sziasztok!
Tavaly ilyenkor voltam itt, akkor az elsô inszem sikeres volt. Megszületett a picim,császárral mert koraszülött volt, most 5 hónapos.
És most megint babát várok, spontán. Nem is gondoltuk, hogy teherbe eshetek, hihetetlen. Szorítok nektek is, előbb-utóbb, de mindenkinek sikerülni fog.
Ez tuti.
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció előtti laparoszkópiás vizsgálat? Meséljetek róla!!!
- Nyíregyháza inszemináció és orvos tapasztalatok.
- Milyen vizsgálatokat csinálnak inszemináció elött?
- Kinek volt inszeminációja Kecskeméten, és milyenek a tapasztalatai?
- 2. inszeminációval kapcsolatos tapasztalat
- Nyíregyháza, Debrecen inszeminációs tapasztalatokat írnátok?