Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása) (beszélgetés)
11742 Jegescica
Köszönöm szépen az információt!
Én speciel nem tudom másutt, hogy miként működik, de ITT Somogyban, ha utalnak teszem azt hétfőn...az KEDDEN bankszámláról levehető, és SZERDÁN hozza a postás!
Én nem értem igazából, hogy mi ez az utalástól 3-4 munkanapos kézbesítési idő, de ha így is van...az elég tré.
Felénk SOSEM így ment!
A másik meg, hogy mindenki írja, hogy "mit várjátok? ...majd 5-dikén!", hát oké...távol álljék Tőlem az okoskodás, s a vita generálás (megjegyzem bele se fogok állni)...de mi a fészkes fenének van ez az oldal? Azért, hogy, ha valaki információt szerez a tervezett utalásról az adott megyéjében, akkor azt itt megossza. Olvasni meg mindenki tud, hogy a szépséges HATÁROZATÁBAN el olvassa, hogy meddig/mikor kell utalniuk! Tudtommal, ha nem is pontosak az információim, noha 1-2 éve figyelemmel kísérem az oldalt, a legtöbb, s hangsúlyozom LEGTÖBB megyében érdekes mód 5-dike előtt jóval mindig megvolt a kis könnyenadománya (elnézést, pénznek nehéz nevezni!)!
S mégegyszer elnézést kérek a kis ki fakadásomért, de már hócipőm ki volt a fenti hülyeségektől. :)
Ezzel le is zártam részemről, jöhetnek az oltások akár, az okos kommentek...Én nem fogok bele állni, ahogy fentebb is írtam! :)
Remélem Mindenki a lehető leghamarabb időn belül megkapja a kis járandóságát! Legyen Szép Estétek, Napotok! :)
Heves megyeiek figyelmébe! A megyei kormányhivatal honlapján kint van a tájékoztató a februári szociális ellátások várható utalásáról: ftht számlára utalása előreláthatólag március 4-en, postai kifizetésre történő utalás pedig február 28-an lesz.
(Úgy néz ki, hogy a kp-sek megint előbb megkapják mint a számlások )
Tôllem meg azért szüntetik mertràmakarnak erôltetni egy olyan munkàt ahol senki nem megy dolgozni mert a tulaj nem fizet és buszom sincs oda semmi nem
Fogad el indoknak.. Mellesleg napi belejentéssel dolgozom december óta és azt mondtàk ez nem munka stb..
További ajánlott fórumok:
- Mennyi a rendszeres szociális segély összege?
- Kap valaki közületek rendszeres szociális segélyt?
- Kap valaki rendszeres szociális segélyt? Ha igen, mennyi az összege? Mikor szokták utalni?
- 40%-os csökkentett munkaképességű, rendszeres szociális járadékban részesülő munkavállaló jogosult-e álláskeresési, stb járadékra?
- BPJ-t (bérpótló juttatást) kapok, hogyan kaphatnék helyette rendszeres szociális segélyt?
- Mi alapján dönt az önkormányzat, hogy foglalkoztatást helyettesítő támogatást, vagy rendszeres szociális segélyt állapít meg?