Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása) (beszélgetés)
Ez konkrétan, hogy volt nálad mert én felhívtam őket és azt mondták valami szervezet által kell igazolást kapnom.Tehát akkor magán személy nem igazolhatja.
A nyomtatványt se találom mit kéne kitöltenem.
A választ előre is köszönöm.
Én Somogy Megyében lakom,ide se jött meg kártyára.
Pedig Somogy Megye szokott lenni az első 😃
Nem kell aggódnotok,holnapra tuti oda fog érni mindenkinek 🙂
Nekem is lejárt az 1 év és kaptam felülvizsgálati papírt. Sajnos nem tudom a 30 napot igazolni, de az ügyintézőm azt mondta, hogy jogosult vagyok még a januári FHT-ra, így azt december végéig teljes összegben én is megkapom. Nem tudom segítség-e valakinek, de akitől megvonják az FHT-t most, TB támogatásra még jogosult, ha azt megigényli.
Pontos dátumot nekem nem mondtak, az FHT utalásával kapcsolatban, csak ennyit, hogy december végéig. Szolnok megye egyébként
További ajánlott fórumok:
- Mennyi a rendszeres szociális segély összege?
- Kap valaki közületek rendszeres szociális segélyt?
- Kap valaki rendszeres szociális segélyt? Ha igen, mennyi az összege? Mikor szokták utalni?
- 40%-os csökkentett munkaképességű, rendszeres szociális járadékban részesülő munkavállaló jogosult-e álláskeresési, stb járadékra?
- BPJ-t (bérpótló juttatást) kapok, hogyan kaphatnék helyette rendszeres szociális segélyt?
- Mi alapján dönt az önkormányzat, hogy foglalkoztatást helyettesítő támogatást, vagy rendszeres szociális segélyt állapít meg?