Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása) (beszélgetés)
A politizáló, személyeskedő vagy provokatív hozzászólásokat töröljük.
Borsod megyében kapott valaki számlára?
Heves megyében kapott valaki FHT-t?
Sziasztok postás mikor hozza az Fht ?
Sziasztok. Szolnok megyében kapott valaki Fht-t? K&H bank. Köszönöm
Jó reggelt!
Pest megye Takarék számlán az EGYT.
Mindenkinek békés boldog ünnepet kívánok!
Hali. Komárom esztergom megye. Számlán !!!!!!
Hát azt én se sose találtam szerintem nekünk nincs. Mi akkor kapjuk mikor gondolják 🤬
Sziasztok jó reggelt ! Ápolási és családi a számlán ☺️Budapest K&H bank Boldog Karácsonyt mindenkinek ☺️☺️
Vas megye,raiffeisen,számlán.
Pest megye. K&H. Rajta van a számlán az FHT.
Sziasztok. Nem tudja valaki hogy szabolcs megyeben mikor lesz szamlan az FHT ? Koszonom.
Reméljük Békés megye nem marad ki! Nem találom sehol az utalásokat békés megyére vonatkozva!
Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy a szociális segélyt mikor fogják utalni szabolcs megyében ?
27 én utal 28 án lesz levehető!
Szia! Én is Békés megyei vagyok de nem jött még nekem se. Hátha holnap meg kapjuk 🙂
Szolnok megye mikor utalja az FHT???
Zala megyéből valaki tud infót? (Ápolási díj)
BÉKÉS MEGYE MIKOR KAPJA AZ FHT? TUDD RÓLA VALAKI VALAMIT?
1 évig nem kapható , ha valaki bukja .
Így van, pontosan, csak a szigorított veszélyhelyzet alatt függesztették fel a felülvizsgálatokat, kormányhatározatban. Most nincs ilyen, mindig a kormány dönt erről. A korm.hivatali előadóm mondta, hogy december elején kapták meg a határozatot arról, hogy december 10-ével meg kell kezdeniük az ellátások felülvizsgálatát - be is írtam ide, hogy számítson rá mindenki...
Amúgy könnyű tudni, hogy mikor van szigorított veszélyhelyzet: amikor szüneteltetik a hivatalokban a személyes ügyfélfogadást, na akkor az van; amikor meg nyitva vannak, mint most is, akkor csak "sima" veszélyhelyzet van, ami azt takarja, hogy a kormány parlamenti felhatalmazás nélkül hozhat bármilyen intézkedést, ennyi. Mást (minket) nem érint.
Mindenki megkapja a pénzét mindaddig, amíg nem kapta meg az ellátás megszűntetáséről rendelkező határozatot. Mert ez nem így megy, hogy csak úgy megszűntetik, hanem először küldenek felszólítást hiánypótlásra - pl ha valaki visszaküldi ugyan a papírjait, de mondjuk, a 30 napos igazolást nem -, és ha határidőn belül nem teljesíti a hiánypótlást az ember, akkor hoznak egy határozatot az ellátás megszüntetéséről. És onnan nincs pénz tovább, és sajnos csak bizonyos idő (talán fél év, e ezt nem tudom pontosan) elteltével lehet újra kérelmezni, szal ezt nem tanácsos lazán venni...
Gondolom, lehet, még nem próbáltam, de E-papíron biztosan lehet, de nem kell! Mert a felülvizsgálathoz megküldött nyomtatványon van egy olyan rubrika, hogy "kéred, hogy a hivatal (felülvizsgálatot végző szerv) szerezze be" ← ezt ikszeld be, és akkor nem neked kell beszerezned az igazolást a munkaügyi hivataltól (Nfsz). Én mindig is csináltam.
Békés megye volt már valakinek Fht?
Lehetcséges Borsodban a 2 unnep köszt foglya hordani.
Ma hivott a postás nem tud rolla hogy lessz e a holnapi nap folyamán.
Borsod megyében mikor utalnak számlára?
Borsod megyeben kapott valaki szamlara?
További ajánlott fórumok: