Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása) (beszélgetés)
Ez most komoly ?
Ettől nincs karacsonyod mert nem utaltak Neked?
Egyetértek.Az utalasokrol,amig nem kormanyhivatalok,hanem az önkormányzatok utaltak bizony ilyen nem volt hogy ünnepre elhúzták pedig, akkor 28500 volt az összeg.
Hivták bpj nek, rövid ideig kaptam mert aztán lett munkám.Senki ne felejtse 2010 után hogy kurtitottak meg az ellatasokat,rokkantsagik stb.A szociálisan raszorulókat ez a rendszer lenézi,minden érintett tapasztalhatja.
Hahó (Békésmegye)
Fel a fejel mindenkinek!😊
Az FHT nekünk most jött meg a számlára épp az utolsó percekbe!
Budapest Bank
Szurkolok mindenkinek hogy ti is meg kapjátok még ma!
Bár ez Bankfüggő!
Tanácsolom mindenkinek!
Este 6-ig a számlán lehet akinek van Netbankja ott nézze sűrűn!
A bank smst biztos nem fog küldeni 14 óra után!
Majd hétfőn!
Ez már 5 éve így van!
Kellemes Ünnepeket
Ehhez csak csatlakozni tudok, külnösen a tegnapi élelmiszer beszerzésem óta, mert összehasonlítva az árakat a tavaly ilyenkoriakkal (háztartási költség-vezető app kegteszi helyettem), azt kell mondjam, összességében jó 40%-nyival emelkedtek az árak egy év alatt, mígna plnzt megemelni valami élhető mérték=reneszük ágában nincs a "családbarát" ultrakeresztényeknek! Remélem, létezik karma, vagy bármi, és egyszer még ezért (is) fizetni fognak, akik az effajta embertelenségért felelősek. Csak a tényszerűségért, leg hogy senki ne felejtse: 12 éve nem emelték egyetlen árva forinttal sem a támogatást, sőt, 2010-ben a legelső intézkedéseik közt csökkentették azt 30%-kal!! És még ezt a ks nyambadt alamizsnát se képesek emberi időben utaltatni!
És miután ma szombati munkarend van, senki ne várjon már utalást, max az ünnepek után...
Ja értem, köszi!
Bács-Kiskun, ma reggel 6:51-kor jött az sms, aktív korúak ellátása. Pont dialízis kezelés elején voltam, ez kicsit feldobott. :D
Aki fht kap, annak mind elutaljak egyszere
És nem névsor szerint
Szia Karcsi
Zsadányi vagyok!
Én csak megerősíteni tudom neked azt amit írtál!
Itt Zsadányba is ma kapot a lakosság egy része FHT t.
Ma jött számlára és a postás is ma hozta.
Kedves Békésmegyeiek!
Az FHT-t ma kapták a postások több területen!
Hunya,Kardos,Kiscsákó,Végegyháza,Csárdaszálás területein!
Most kaptam visszajelzést!
Kártyások is többen jelezték hogy megérkezett!
Figyelem!
Akinek ma utalnak azok holnap reggel le tudják venni a számláról! Akik postán kapják azok csak Hétfőn fogják megkapni!
Ismételten Kellemes karácsonyi ünnepeket És boldog új évet kívánok mindenkinek!
Sok kitartás mindenkinek
Szia
Pedig minden igaz amit le írtam.
Névsór szerint utalnal,napi 3 utalást inditanak! Ezt ők mondták. Ez már Október óta így van!
Sőt még haverom is halotta!
Ő sem kapta meg!
Ja és persze ez a rendszer csak Békésmegyére igaz.
Aki nem hiszi el nyugodtan hívja fel őket és kérdezze meg!
További ajánlott fórumok:
- Mennyi a rendszeres szociális segély összege?
- Kap valaki közületek rendszeres szociális segélyt?
- Kap valaki rendszeres szociális segélyt? Ha igen, mennyi az összege? Mikor szokták utalni?
- 40%-os csökkentett munkaképességű, rendszeres szociális járadékban részesülő munkavállaló jogosult-e álláskeresési, stb járadékra?
- BPJ-t (bérpótló juttatást) kapok, hogyan kaphatnék helyette rendszeres szociális segélyt?
- Mi alapján dönt az önkormányzat, hogy foglalkoztatást helyettesítő támogatást, vagy rendszeres szociális segélyt állapít meg?