Mikor mutatható ki biztosan a terhességi teszten, hogy terhes vagyok? (tudásbázis)
Szia. Nagyon drukkolok neked.
Nálam még nem volt ilyen,de remélem a második erős és akar benneteket!!
Sziasztok.Új vagyok itt és örülök,hogy köztetek lehetek.
Nekem augusztusban volt egy pozitív tesztem,de pár napra rá elhalt a magzat és megjött a menszim.Nem adtam fel és e-hónap 1-én szintén meg kellett volna jönnie éselmaradt.:)
Csináltam egy tesztet és pozitív lett.Hétfőn megyek dokihoz,de nagyon aggódok,hogy ez a magzat is elhal.Bár nagyon vigyázok rá.Valaki volt már ilyen cipőben?Nem kell aggódnom?Vagy lehet,hogy most is megtörténik?
"Mikor mutatható ki biztosan a terhességi teszten, hogy terhes vagyok?"
Hát amikor ott a két csík!!!
Sziasztok!
Nekem szept. 1-e körül jött meg utoljára, kb "félidőbe" lehettem mikor együtt voltunk védekezés nélkül a párommal, rá 10 napra 2-3 napig enyhe alhasi görcsiem voltak, mint mensi előtt, és azóta egyfolytában émelygek. 28-a körül kellene hogy megjöjjön. Teszteltem már kétszer is, mindkettő negatív, de az émelygés megmaradt. Szerintem ha terhes lennék, a teszt már kimutatta volna, vagy várjam meg ha késik, akkor tegyek még egy próbát? Nem terveztünk babát, de nagyon szeretném ha most összejnne.
Szia.
Egyik fele meg van holnap megyek érte a másik még 2 hét, de már 3 hete voltam laborba. Nem sietik el.
Jövő héten vissza megyek a dokihoz,mert mostanába görcsölök, derekam fáj, ma hányingerem volt.
Te voltál már vhol? Mit mondanak?
Szia
Én is ebben a cipőben járok. Csak én tavaly júliusban hagytam abba a gyógyszert és még mindig nem állt be. Nekem a leghosszabb 52 nap volt de már előfordult hogy 30 napra is megjött. Én is jeleztem az orvosnak júliusban azt mondta ha őszig nem áll be vagy nem jön össze a gyerek majd csinálunk valamit.
Úgy döntöttem hogy megvárom a szeptember végét és októberben elmegyek hozzá.
Neked megvan már az eredmény? És mit mondott az orvos ez mitől lehet?
sziasztok!
Férjemmel mi is babát szeretnénk, tavaly nov. hagytam abba a foggátló szedését azóta rendszertelen a mensim. Igy nem nagyon tudom kiszámolni, h mikor van peteérésem most legutóbb 81 napra jött meg. Orvos elküldött hormon vizsg. annak jövő héten lesz meg a eredménye. De közben azért próbálkozunk, 8 nappal az együttlét után érezhetek vmit? Mert tegnap meg ma is leszakad a derekem, görcsöl a hasam. Csináltam tesztet 5 napra rá de neg. lett + korai is volt.
szia zebra!! Én is most vagyok az 5-ik hétben.
Én se érzetem semmit csak hogy nem jött meg.Mekem is a melleim érzékenyebbek de nekem se semmi.
sziasztok !!
Én is uj vagyok köztetek én is most vagyok az 5-ig hétben.
Sziasztok Csajok!!!!
Nézegetem nap nap után a kis fórumunkat, de sehol senki, légy se moccan.... Hol vagytok? Mi van Veletek? Csajok! Remélem, még azért néha benéztek.
Mindenkinek cupika, és remélem, azért mindenkii jól van! :)
Sziasztok:)
Új vagyok köztetek, mert én most vagyok az 5-ik hétben.
Nekem semmi gondom, mi több nem is éreztem hogy terhes vagyok csak gyanakodtam, mert nem jött meg ami atomóra pontosságú volt idáig.
Talán most kezdem a melleimen érezni hogy érzékenyebb, de más semmi. Majd jövök beszámolni nektek.
Sziasztok!!!!!!
Annyira eltűnt mindenki...:(
remélem azért mind jól vagytok!
Puszi nektek
:)
nekem ugyanigy...:)
Hát akkor megprobálok türelmesen várni..:)
Köszönöm a segitséged!:)
köszi! de a mellem már nem fáj,nemérzékeny,mint eddig(5.éig)az nem jelent semmit?nem kellene tovább is feszülnie?Az első babonál még rendszertelen volt a mensim,és igy később is teszteltem(kb.35.nap,és nála szint végig fájt a cickom tizenakárhány hetes koromig,de nemis pecsételtem... :(
Még annyi,hogy 22.én volt peteérésem,és akkor voltunk együtt,és az utobbi egy-két évben pontos 28napos ciklusom van..
sziasztok!Tudtok nekem segiteni?
Van már egy babócánk,ő már majdnem 4 éves,
most minden jel arra utalt,hogy lehet jön a tesó,
mellem fájt,sőt ami furcsa volt hogy ugy "bizseregett" a cicim,mint amikor szoptattam régen,és megindult a tejci,hányingerem volt,görcsölgetett a hasam,aluszékony voltam...
csináltam tesztet,de mensi előtt 2nappal,nega lett :(
aztán 6-án kellett volna megjönnie,5-én elkezdtem barnásan pöttyözni,de annyira minimálisan hogy csak de.egy és du.egy icipici,azóta is,tegnap és ma is ugyanigy ,szinte semmi,a hőm fent van mégmindig,viszont a nagyon fájo mellfeszités megszünt...és nem görcsölök nem jön meg normálisan..járt már igy valaki?lehetek terhes?megköszönöm a válaszotokat!!!:)
ma reggel teszteltem,és én nagyon halványan láttam valamit,de barátnöm nem így negatívnak könyveltem el,vagyis már tegnap reggel volt:)
szoritok,néha nekem is olyan mint mikor már megvan. na puszi és menj aludni,nehogy nekem reggelig fel legyél:)
nekem amúgy erős mensi görcsök vannak, de nem igazán jön. ma reggel volt 3 csepp barna. meg ma este is egy. de ennyi... remélem, nem lesz több:)
bár kicsitmásfajtagörcsök ezek, nem tudom mit kéne vagy épp nem kéne érezni:S reggeli tesztet mutatok majd!
hogy birod ki h nem tesztelsz?? jesszus de erős vagy...:) de legalább extra eős csíkjad vannak., lesznek.
már várom az eredményt:)
á én most egy darabig nem tesztelek,majd csak jövöhéten valamikor,ha nem jön meg addig.
reggel kiderül cica! csinálok reggeli pipiből, az jobb lesz, és rögtön le is fotózom!
neked nagyon drukk. teszt mikor? szombat reggel??
További ajánlott fórumok:
- Nagyon halvány második csík a terhességi teszten
- Terhesség alatt esküvő? Biztosan nem!
- Azt írják, hogy vesebetegség okozhat álpozitív eredményt a terhességi teszten. Ez igaz?
- A terhességi teszten akkor is negatív az eredmény, ha lehet látni a csík helyét?
- Igaz, hogy a törpemikroszkópal már nagyon hamar kimutatható a terhesség?
- Terhesség hanyadik hetéig mutatható ki a HCGhormon?