Mikor mutatható ki biztosan a terhességi teszten, hogy terhes vagyok? (tudásbázis)
Szia!
Ma 7.napja késik .és mindenféle tesztet próbáltam,egyedül a medi-labon jött ki egy 2.csík,(de szinte csak fényben látni:))Létezne hogy most se mutatja ki?????
Könyörgöm!
ha megjött azóta rendesen,a teszt is negatív lett,miből gondolod,hogy terhes vagy?
hihetetlen,hogy 23 évesen valaki nem ismeri a saját testét...javaslom a védekezést egyébként,ha nem szeretnél terhes lenni.
Tesuzteltem,de egy csíkos.dE Még mindig nem jött meg:)
Most mivan??,
Hát igen,én is olvastam ilyeneket,hogy csak a hatodik hónapban vette észre,meg ehhez hasonlók,de ez azért elég ritka.Az meg hogy a teszt negatív annak ellenére hogy valaki terhes, az csak az elején fordulhat elő, ha lassabb ütemben emelkedik a hcg szint.A két dolog együtt, szerintem nem igen fordulhat elő.
Ami a félelmeket illeti szerintem jobb tudni a "rosszat", mint bizonytalanságban örlődni.De ez mindenkinek a saját döntése.
Kedves Kati-Kata!
Tudod már annyi "rémtörténetről" hall az ember... Hogy megjött neki, és mégis terhes volt, és sorolhatnám. Jaj ez a nőgyógyász, meg vérvétel. Tudod minden félelmem az, hogy a nőgyógyász olyat mondd, amit nem szeretnék hallani.
Ráadásul voltak olyan dolgaim is , amik arra utaltak, de sztem nem vagyok az.
Na ez az, hogy görcsölök rajta, egyéb más okok miatt is... Ez nálam lelki eredetű... Egyáltalán nem szeretnék terhes lenni, és annyira félek, hogy az már abnormális.
De köszi a választ, és hogy megnyugtattál.
Szia, A.
Sziasztok!
Október 11.-én voltunk együtt megszakitásossal, azóta már elmúlt ugye lassan 4 hónap. Nem mertem megcsinni a tesztet ezidő alatt. Csak most január 20-án vettem egyet, ami negativ lett. IGAZAT "mondd" szerintetek a teszt 3-4 hónap elteltével is ? Hozzá teszem azóta megjött mindig!
kÉrlek segitsetek, irhattok priviben is !
Hát sajna van némi tapasztalatom, és tudom hogy milyen nehéz néha pozitívan nézni a dolgokat, meg nem görcsölni rajta, de közben azért megtenni mindent a cél érdekében.Nem egyszerű, főleg mert mindenkinek magában kell ezt a helyére tennie, megtalálni a helyes arányt.
Szerintem fontos hinni, hogy lesz baba, és meg kell tanulni elfogadni, hogy csak akkor lesz ha itt az ideje.
És persze ez így leírva szép, de nekem se megy mindig.
Szia!
Elvileg amíg nem jön meg addig van.De azért sok mindentől függ, pl.: máskor mindig pontos-e, hány napja lehetett a megtermékenyítés, milyen tesztet használtál stb.Én a helyedben pár nap múlva újra tesztelnék, ha addig se jön meg.
Szerintetek , 2napja késik, de a ma reggeli teszt negatív volt ,van még remény a babyhez???
Köszönöm válaszotok.
További ajánlott fórumok:
- Nagyon halvány második csík a terhességi teszten
- Terhesség alatt esküvő? Biztosan nem!
- Azt írják, hogy vesebetegség okozhat álpozitív eredményt a terhességi teszten. Ez igaz?
- A terhességi teszten akkor is negatív az eredmény, ha lehet látni a csík helyét?
- Igaz, hogy a törpemikroszkópal már nagyon hamar kimutatható a terhesség?
- Terhesség hanyadik hetéig mutatható ki a HCGhormon?