Mikor mutatható ki biztosan a terhességi teszten, hogy terhes vagyok? (tudásbázis)
Szióka!
Hát a fejlemények a következők: 12napig tartott a mensim:(hétfőn megyek UHra megnézzük használt e a closti és ha lesznek érett tüszök akkor kapom ugye a szurit:)röviden ennyi.Most már csak azon aggódom h nem e gond az h eddig eltartot a amensi??ettől még ugyanugy megtörténik a pé meg minden??vagy szetd??
Most akkor neked van pozitiv tezsted????hát ez szuper jajj de jó jaj de jó gratula:)))ügyi vagy!!!!!!!!!
Szió!
7 hetes, szerdán leszek 8.
Próbálom én is pozitívan megélni a dolgokat, most a csütörtökre koncentrálok, akkor lesz a következő uh. Nagyon szorítok ám nektek, mindenki nagyon rendes volt a kezdetektől velem.!
Hajrá csajok!! :)))
Szió!
Nagyon aranyosak vagytok!
Sajna pénteken nem kaptunk jó híreket :((
Azt monták, hogy a petezsák alatt, leválásra utaló echok vannak :((
És nem sokat fejlődött.
A doki szerint bármerre dőlhet a dolog, én nagyon félek, és rettegek attól, hogy el fog menni.
Ma is bele szúrkált a hasamba. :((((((
Szisztok!
51.nap után végre megjött...ezt most már azért írom igy h végre mert nálam ez is csoda h megjött magától...végig fennt volt a hőm és volt 2pozitív tesztem voltak babás tünetek......na mindegy a lényeg megjött és uj hónap uj próbálkozás!!!!
Sziasztok!
Nekem még mindig nem jött meg. Múlthéten kedden csináltam 2, szerdán egy tesztet ami negatív lett. Azóta semmi, a hasam kicsit pufibb érzést sejtett ott lent, 2 napja van hányingerem változó időpontban. Mivel nekem nem újdonság, hogy nincs mensim (már az is csoda, hogy magától van majdnem minden hónapban) szerintetek lehet valami?
Azt hiszem veszek egy tesztet és szombat reggel megcsinálom. De félek a csalódástól. 55. napon vagyok. A ciklusom mostanában 36-40. nap. Szerintetek? Vagy a hányingert is csak bebeszélem?
szia!
azért örülök hogy sikerült végre nektek
Szió!
7 hetes vagyok, holnap megyünk a második uh-ra.:)
Szerencsére megúsztam egyenlőre ezt a nagy hányós korszakot, az émelygésnél, és a fáradékonyságnál több nincs.:)
szia! veled mi a helyzet most? hogy - hol állsz?
az uj ágyat már apával ki is próbáltuk!! ha miinden igaz holnap lesz kb peteérés .... huu.
Szió!
Kicsit elcsendesedett a terep :))
Milyen az új ágy?
helló! boldog nyuszit mindenkinek!
remélem a még nem babások egy két hét mulva ujabb fejleménekkel és izgalmakkal ujra itt lesznek!! jön a tavasz, jönnek majd a babák is:-)) addig is szerelem szex stb............
Szió!!
Nagyon tetszik ez a gondolkodásmód!!
Tele vagy pozitív energiával, és ez mindekit feltölt! :))
Sziasztok!
Sajnálom Évi, hogy nem sikerült, pedig nagyon bíztunk benne :((
Nem emlékszem, hogy a fiammal mikor kezdett a mellem is feszülni, meg hányinger ilyesmik jelentkezni.
Az előző babánál már alig 4-5 hetesen volt undorom, bárhol rosszul lettem ha épp nem esett jól a szag/illat:)
További ajánlott fórumok:
- Nagyon halvány második csík a terhességi teszten
- Terhesség alatt esküvő? Biztosan nem!
- Azt írják, hogy vesebetegség okozhat álpozitív eredményt a terhességi teszten. Ez igaz?
- A terhességi teszten akkor is negatív az eredmény, ha lehet látni a csík helyét?
- Igaz, hogy a törpemikroszkópal már nagyon hamar kimutatható a terhesség?
- Terhesség hanyadik hetéig mutatható ki a HCGhormon?