Mikor mutatható ki biztosan a terhességi teszten, hogy terhes vagyok? (tudásbázis)
csinálj tesztet
itt ugyanis senki sem fogja megmondani , terhes vagy-e
Sziasztok! Szeretnék tanácsot kérni... Előző hónapba voltam a dokimnál és megállapított egy fertőzést amit egy antibiotikumos gyógyszerrel kezelt amit páromnak is meg nekem is 3 napig kellett szedni + én kaptam egy klion hüvelykúpot... mielött elkezdtem szedni elötte 2 nappal (febr.23) szeretkeztünk párommal...a kliont 5 napig tudtam szedni mert az ötödik nap éles alhasi görcsöm lett délutánra és már délelött rózsaszín pecsételésem is volt...ez másnapra elmúlt... március 9.-én kellett volna megjönnie, de semmi...viszont a melleim érzékenyebbek mint szoktak lenni a menstruáció elött és a hasam se görcsöl,viszont már 2-3 napja folyton éhes vagyok és tegnap reggel óta enyhe hányingerem van reggelente... Szerintetek csináljak tesztet? vagy várjak még? Eddig egyszer már előfordult hogy 4 napot késett,de akkor nem fájtak a melleim... Lehet hogy az antibiotikumtól késik vagy lehet hogy terhes vagyok??
tesztelj, s ha negatív, de nem jön meg, pár nap múlva még egyszer :)
sok sikert!
sziasztok!
33 napja nem jött meg.Mikor csináljak tesztet.Előtte Novemberben volt egy vetélésem és most január 30 jött meg ismét.De korábban elég rendszertelen volt a ciklusaim 30 napnál hamarabb sose jött meg.de volt 35-36 napos is. Elképzelhető azért ,hogy lehetek terhes.Kb 4 napja előfordul nem jól érzem magam,alhasamba érzek valamit,nyugtalan vagyok néha.Fáradékony...
Válaszokat előre is köszönöm!
A reggeli vizeletben nagyonn a hcg koncentráció, mint a máskor napközben. HA csináltál egy tesztet reggel, az pozitív lett, majd a későbbi mindta nem mutatta, az valószínűleg emiatt van. Várj pár napot, és akkor tesztelj újra, de valószínűleg terhes vagy.
sziasztok!! segitségre lenne szükségem! hogy lehet az csináltam 1 terhességi tesztet és kijött mind a 2 csik, igaz halványan de ott volt! pár orára rá is csináltam 1 tesztet és az nem mutatta ki! nem értem! most terhes vagyok? nagyon szeretnénk babát!! aki már volt igy segitsen! fontos!!!!! köszi
Sziasztok,tudnátok nekem segíteni?Egy hónapja voltam noirovosnál mindjárt azután mikor a párommal a babadolgon voltunk és azt mondta,hogy nem vagyok terhes 100% és pont akkor megis jott a mensim.Lehetséges,hogy 1hetesen még nem látja az orvos?De most lennék 4hetes és elégé furán érzem magam,gyakran fáj a fejem,nem tudom leírni milyen érzésem van,és ég a gyomrom.6napja késik most a mensim.Lehetséges,hogy terhes vagyok?Tesztet még nem vettem.
Szia!
Szerintem így elég nehéz megmondani.
Elvileg amíg nem jön meg, akármi is lehet.
Mivel az előző 40 napos volt, én a helyedben mondjuk a körül tesztelnék újra.
Sok sikert!
Augusztusban hagytam abba fogamzásgát szedését. Aug.21-én megjött, utána legközelebb szept.30-án. Azóta semmi. Babát szeretnénk a párommal és próbálkozunk is. A kérdésem... szept 30 óta nem jött meg. Mivel még rendszertelen a ciklusom nem tudom mi számít késésnek. Múlt szerdán csináltam egy tesztet, (akkor voltam a ciklus 31. napján)negatív lett :( Az előző ciklusom 40 napos volt. Lehet hogy a teszt korai volt? Meddig várjak egy másik teszttel szerintetek?
Kb 1 hónapja próbálkozunk a férjemmel és ma reggel volt ilyen pecsételő vérzésem, hasonló görcseim mint a mentruációnál.Lehet h várandós vagyok? (Fáradékony is vagyok mostanában, de lehet h csak a változékony időtől van) Szerintetek?
Szia! TEsztelj egyet mert már kimutatja mint ahogy írták. A tüneteid simán eredhetnek a fogigátló abbahagyásából is.
Ha már egy hete késik, a teszt kimutatja.
5nap után nem mutatja ki. Legalább 15nap kell hozzá, vagy több. A következő hónapban ilyenkor már tudni fogod.
Tudna nekem valaki segiteni? m en tapasztalatlan vagyok e teren meg. Nemreg abbahagytam az anti bebit. 5 ev utan ugy ereztem ideje. a menzes utan kb a 15. napon voltunk egyutt a parommal, megszakitasos modon.. akkor egyszer,m nem volt eppen nalunk ovszer.
a menzeszem 1 hete kesik. es 2 napja iszonyuan faj a mellbimom. es allandoan feher folyasom van erosen. a hasam szurkal itt ott es a derekamnal is.
csinaltam tesztet az eset utan 5 nappal. akor negativ lett.
Megtudna mondani valaki, h most mi lehet??koszonom
Szia! Igen, én is ebben bízom. :) Ma veszek egy tesztet, holnap reggel megcsinálom.
Szia! Csinálj egy tesztet és csak az után parázz. Ezeket a tüneteket simán lehet, hogy beképzeled. Szerintem megvonásos vérzésednek se kellene lennie ha terhes lennél... Mindenképp tesztelj egyet.
Látom , hogy pár hónapja nem írt ide senki, de hátha meghallja valaki a segélykiáltásomat! :)
23 éves vagyok, és egy ideje azon parázom, hogy terhes vagyok. Korábban is szedtem fogamzásgátlót, majd kb 2 év kimaradt, de szeptember óta újra szedem. Valahogy január végén-február elején kezdtem el aggódni. Reggelente hányingerem volt, mostanában feszül a mellem, egyszerűen minden melltartóm kényelmetlen. De a barátom azt mondja, hogy ezek nem attól vannak, nem lehetek terhes ha rendesen szedem a gyógyszert. A megvonásos vérzésem is jött mindig, csak azon aggódom, hogy ez nem igazi menstruáció, csak azért jön, mert szedem tovább a gyógyszert. Aztán a napokban utána olvastam az egésznek. Nem tudtam korábban (sajnos), hogy az antibiotikum csökkenti a fogamzásgátló hatását. Január elején pedig szednem kellett antibiotikumot és óvszer használat nélkül szexeltünk. Mostanában észrevettem, hogy többet járok pisilni, és ma olvastam, hogy ez is lehet a terhesség egyik jele.
Mostanában még azt is észrevettem, mintha a hasam nagyobb lenne, de ezt már lehet, hogy tényleg én halucinálom be, vagy simán csak kis zsírpárnák.
Ha tényleg teherbe estem az antibiotikum miatt, akkor ha jól számolom 12-13 hetesnek kellene most lennem.
Ti mit gondoltok erről az egészről?
Köszi, aranyos vagy! Persze, ultrahangon nyilvan semmi sem látszott, hogyan is látszhatna. Hónap közepén már azért biztosan többet tudunk. Az mondjuk jó jel, hogy a vérzésem még mindig sehol - remélem, így is marad.
Gondolom azért mondta,mert még nagyon az elején vagy,és nem látszik az ultrahangon.2 hét alatt sokat nő,akkor lesz csak biztos a doki is.
Hát, én is remélem. Főleg, hogy méhen kívüli lehetőségével is riogattak. Aranyos, nem? :D
No de majd 2 hét múlva a nőgyógyásznál kiderül, hogy mi újság.
Remélem,hogy gondmentes terhességed lesz.Sok egészséget nektek és boldog babavárást:D
:))))
A te szádból Isten füleibe.
Amúgy még egy kicsit utánaolvastam a dolognak, az elmaradt vérzés után 1-2 nappal is pozitív tesztek esetén már elég alacsony a vetélések száma, alig több, mint 10%. Reméljük, hogy a maradék 90-be tartozom...
Nincs ebben semmi különös.A pozitív az pozitív!Gratulálok hozzá.
Sziasztok!
Új csaj vagyok a "fronton", és érdeklődve olvastam a hozzászólásaitokat.
Mi az első gyereket tervezzük, és bár 4 hónap után úgy tűnik, sikeresen is, furcsán viselkednek a tesztjeim.
A ciklus 27. napján halvány pozitív lett, 28. napon erősebb (aznap voltam vérvételen is, 26,26 lett az érték, ami bár alacsony, még normális), majd a 29. napon halványabb, mint előző nap, ma meg, a 30. napon picit erősebb, de még mindig nem annyira, mint a 28. napon. Ez így normális?? Van valakinek hasonló tapasztalata? Minden teszt reggeli első vizeletből készült, és a reggeli hőm is stabilan 37 fok már egy hete.
Sziasztok! nekem 7.én volt ov. szerintetek ha most hétvégén csinálok tesztet kifogja mutatni? Nagyából "kedden Nem Kéne" megjönnie...
sziasztok :) nekem is az a kérdésem ha 2 hete késett a menstruációm mikor az orvoshoz mentem az ultrahangon mért nem látott semmit a doki. hüvelyit is csinált.
Hát lehet,hogy még nem látja a doki az ultrahangon.Mondjuk nekem 4 hetes terhesen látta,de azt mondta,2 hét múlva menjek vissza,akkor lesz biztos a terhességben.
Én a véleményeteket szeretném kikérni egy ismerősöm miatt. Azt mondja a párja állítja hogy terhes de állítja volt 2 pozitív gyorstesztje majd 1 nap pecsételgetett utána negatív lett neki majd a nőgyógyász megint azt mondta terhes a vérvételen is állítólag ezt mondták viszont az ultrahang nem találtak semmit. Szerintetek mi lehet ez? Van olyan hogy egy 4 hetes terhességet nem talál meg egy orvos ultrahangon? Esetleg valami rendellenesség miatt lehet olyan mintha terhes lenne?
Ma megcsináltam még egy tesztet, az már sötét 2. csík lett.Köszönöm a gratulációt.
További ajánlott fórumok: