Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
Na most meg egy ismim azt mondta hogy szerdán lesz csak,most akkor mikor?
Ezt én is tudnám értékelni:)
erre én is kiváncsi lennék
Pedig elvileg ott tudják (a férjem főnökének a testvére takarékban valami főfő) hiszen nekik pénzileg készülni kell hogy ki tudják fizetni.
Hát nálunk Pest megyében még semmi sajnos:(
Sziasztok nálunk a takarékba azt mondták holnap lesz,nem tudom honnan szedték de ezt mondták.
en azt olvastam valahol hogy mar vass megyeben rajta van a penz
hello tud valaki valamit a csladirol mert mi lasan itt fogunk megbolondulni szerdaig.
Holnap utalják szerdán lesz számlán!
Szept.1-től adóztatják meg,DE nem vonnak belőle adót!! Csak adóalapot képező jövedelem lesz!!!Ugyanannyi marad mint eddig!!
valaki megkapta családi pótlékot és mikor adóztatják meg és mennyi marad meg nekünk??
Nem vagy egyedül, nekünk sincs tartalék!
A gyerekek miatt aggodom.Jó akinek van tartalékja,de nekem már az sincs.
Hát halvány sejtésem sincs!!
MI LESZ VELÜNK SZERDÁIG????????
Fehívtam a MÁK-ot, ott is azt mondták hogy sajnos nem utalhatnak 1.-nél korábban, tehát szerdán lesz.
Jajj jajj jajj én már csak ezt tudom!!:(((
Nálam sincs semmi, szerintem is szerdán.
Semmi és nem is lesz csak szerdán:
Még mindig nincs senkinél semmi?,
Ennek nagyon örülök, legalább mi tartsuk egymásban a lelket.
Többgyerekes anyukák!Beszélgessünk! Itt is megtalálsz minket!!
Szia!!
Én is hasonló okokból ritkán szólok hozzá a fórumokhoz, pedig néha jó lenne beszélgetni kicsit. Nálunk 3 lurkó van, és szörnyű, mikor azt kell mondani, hogy nincs. Pelenkám is fogytán van, szerdán óvoda (még jó, hogy csak akkor kezdődik). Itt a lakótelepen is egy csomóan várják, minta a Messiást ezt a pénzt. (: De sajnos csak szerdán lesz, nem tudom, mi lesz addig.
SAjnos nem vagy egyedül a problémáddal! Itt senki nem fog "lekiabálni", minden ugyanazért vagyunk itt!
Sziasztok! Én nem vagyok új csak ritkán szólok hozzá, mert volt, hogy feltettem egy kérdés és szinte anyáztak az anyukák és nem normális szülőnek néztek.
Én is nagyon sajnálom, hogy nincs pénzünk, mint ti nekem is fogyóban a 4 hónapos gyerkőcnek a tápszer, a nagyobbik gyerekről nem is beszélek aki holnap megy iskolába, ja és hogy ma mit fogok főzni a semmiből azt nem tudom.
Ezt csak azért írtam mert látom, hogy tök jól elbeszélgettek én is csak ezt szeretném, és barátkozni, hátha itt majd lehet.
Meg van köszi,ott vagyok:):):)
Szia Neked is szép napot!!!
További ajánlott fórumok: